DiskGetor Data Recovery Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,076 TOPLAM İNDİRME
2.61 MB DOSYA BOYUTU

DiskGetor Data Recovery Free, bilgisayarınız üzerinden yanlışlıkla sildiğiniz dosyaları geri getirebileceğiniz ücretsiz bir programdır.

DiskGetor Data Recovery Free, sabit diskiniz üzerinde yer alan ve yanlışlıkla silmiş olduğunuz dosyaları kurtarabileceğiniz başarılı bir veri kurtarma programıdır.

Yanlışlıkla silmiş olduğunuz dosyalar dışında zarar görmüş, kayıp ve biçimlendirilmiş dosyalarınızı kurtarma şansına da sahipsiniz.

Oldukça sade bir kullanıcı arayüzüne sahip olan programın kullanımı da oldukça basit ve kolaydır. Her seviyeden bilgisayar kullanıcısı tarafından rahatlıkla kullanılabilecek olan program ile tek yapmanız gereken; hangi sürücü üzerinde tarama işlemi yapmak istediğinizi seçmek ve tarama işlemi sonunda karşınıza gelen liste üzerinde yer alan dosyalardan hangilerini dönüştürmek istediğinizi seçmektir.

Sabit disk veya bölümler üzerine yeni dosyalar yazılmış veya kopyalanmış olsa bile, DiskGetor Data Recovery Free sizin için daha önce silinen dosyalarınızı hızlı bir şekilde tarayarak bulur.

Yanlışlıkla silmiş olduğunuz dosyalarınızı geti getirmek için ücretsiz bir yazılıma ihtiyaç duyuyorsanız DiskGetor Data Recovery Free'i denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gihosoft Android Data Recovery Free

    Gihosoft Android Data Recovery Free, Windows üzerinde kullanılabilen ve Android işletim sistemi kullanan cihazlarda dosya kurtarma işlemi yapan bir programdır.
  • Gihosoft iPhone Data Recovery Free

    Gihosoft iPhone Data Recovery Free, iOS işletim sistemi kullanan cihazlarınızda sildiğiniz ya da yanlışlıkla ortadan kaybolan dosyalarınızı geri alabilmek adına kullanabileceğiniz bir tür ücretsiz iPhone dosya kurtarma programıdır.
  • iSkysoft Free iPhone Data Recovery

    iSkysoft Free iPhone Data Recovery ile iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızdan dosya kurtarabilirsiniz
  • iCare Data Recovery Free Edition

    iCare Data Recovery Free ile silinen dosyalarınızı geri getirebilirsiniz.
  • TogetherShare Data Recovery Free

    TogetherShare Data Recovery Free, bilgisayar kullanıcılarının kaybolan dosyalarını kolayca geri kurtarmasını sağlayan ücretsiz ve yararlı bir programdır.
  • EASEUS Data Recovery Wizard Free Edition

    EASEUS Data Recovery Wizard Free Edition kullanarak yanlışlıkla sildiğiniz dosyaları kurtarabilirsiniz
  • MiniTool Power Data Recovery Free Edition

    Windows kullanıcıları için en iyi ücretsiz veri kurtarma programı
  • Boomerang Data Recovery

    Boomerang Data Recovery İndir Windows: Silinen, kaybolan dosyaları geri getirmek için veri kurtarma programı