Distrust

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

Distrust kutuplarda hayatta kalmaya çalıştığınız bir korku oyunudur

Distrust, The Thing adlı kült korku filminden esinlenerek geliştirilmiş bir korku oyunu.

Bizi kutupların dondurucu soğuğunda geçen bir maceraya konuk eden Distrust'ta bir helikopter kazasıyla başlayan olaylar konu alınıyor. Bu kazadan kurtulmayı başaran bir grup kaşif geri dönebilmek için bir yol arayışına giriyor; fakat dondurucu soğuk işler zorlaştırıyor. Ayrıca onları bekleyen tek tehlike dondurucu soğuk da değil, dehşet verici bir güç karanlıkta pusuda beklemekte.

Distrust'ta kahramanlarımız uyuduklarında karanlık gücün dikkatini çekiyorlar. Yani uyumak tehlikeye yaklaşmamız anlamına geliyor. Bu nedenle kısıtlı süre uyuyup kahramanlarımızın yorgunluklarını ucu ucuna gidermemiz gerekiyor. Oyunda fazla yorgun düşersek de algılarımız yanılmaya başlıyor ve deliliğin sınırlarına yaklaşıyoruz. Zamanla gerçek ve halisünasyon arasındaki farklı anlamamaya başlıyoruz.

Distrust'taki harita rastgele bir şekilde yaratılıyor. Karanlık yerlerde el fenerimizle yol bulmaya çalışıyor, işimize yarayacak eşyaları topluyor ve ipuçlarını araştırıyoruz. Oyunda toplamda 15 farklı kahraman, çok sayıda görev ve oyun etkiliği bir araya gelmekte.

İzometrik kamera açısıyla oynanan Distrust, bu yönüyle bize ilginç bir korku oyunu deneyimi sunuyor. Oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows 7 işletim sistemi

- 2.00 GHz Intel Pentium Dual E2180 işlemci

- 4 GB RAM

- 1 GB video belleğe sahip Nvidia GeForce 600M veya AMD Radeon HD 5450 ekran kartı

- DirectX 9.0c

- 2 GB boş depolama alanı

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • Valfaris

    Heavy Metal ile bezenmiş, bilim kurgu soslu bir aksiyon oyunu mu arıyorsunuz? Valfaris tam aradığınız o oyun olmaya aday.
  • Conqueror's Blade

    Conqueror's Blade ile savaş alanına hükmedin. Taktiğinizi ve stratejinizi kullanarak aksiyonun içine dalın.
  • A Way Out

    Oldukça farklı bir oyun olan A Way Out’u arkadaşlarınız ile birlikte deneyimlemek için hemen oyunu indirin.
  • Assassin's Creed

    İlk Assassin's Creed oyununu oynadınız mı? Pek çok kişinin ilk göz ağrısı olan bu oyunu oynayın ve Assassin's Creed serisinin doğuşuna tanıklık edin.