DJ Canlı Duvar Kağıdı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
941 TOPLAM İNDİRME

DJ Canlı Duvar Kağıdı, dünyanın en büyük DJ konserlerinin görüntülerini içeren canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.

DJ Canlı Duvar Kağıdı, Android cihazlarınızın ekranına dünyanın en büyük DJ konserlerinden çekilmiş görüntüleri taşıyabileceğiniz canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.

Büyük konserlerde çekilmiş harika resimler barındıran uygulama içerisinde ekranınızda parlayan ışıklar sayesinde oldukça renkli bir arka plana sahip olabilirsiniz. Çoğunlukluk dünyanın en iyi DJ'i olarak bilinen Tiesto konserlerinden alınan görüntülerden oluşan uygulama tamamen ücretsiz.

Android telefon ve tabletleri destekleyen uygulama, birçok cihaz üzerinde test edilerek herhangi bir problemle karşılaşılmamıştır. Android cihazınız ile birlikte uygulamayı kullanırken sorun yaşarsanız üreticiye mail atarak yaşadığınız sorunu bildirebilirsiniz.

Uygulamayı ücretsiz olarak indirdikten sonra kurulum işlemi yapmanız gerek yoktur. Ana Sayfa > Menü > Duvar Kağıtları > Canlı Duvar Kağıtları adımlarını izleyerek canlı duvar kağıdını ayarlayarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Orman Canlı Duvar Kağıdı

    Orman Canlı Duvar Kağıdı, Android telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz oldukça güzel orman manzaraları içeren canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Kola Canlı Duvar Kağıdı

    Kola Canlı Duvar Kağıdı, Android cihazlarınızın ekranında görüntüleyebileceğiniz buzlu ve baloncuklu kola bardağı içeren canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Bira Canlı Duvar Kağıdı

    Bira Canlı Duvar Kağıdı, Android cihazlarınızın ekranına bol köpüklü ve soğuk bir bira bardağı getiren oldukça eğlenceli ve renkli bir canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Disko Topu Canlı Duvar Kağıdı

    Disko Topu Canlı Duvar Kağıdı, android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ışıklı ve ve renkli disko toplarından oluşan hareketli bir canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Yağmur Damlası Duvar Kağıdı

    Yağmur Damlası Duvar Kağıdı, Android cihazlarınızın ekranlarına muhteşem manzaralar ile birlikte gök kuşağı ve yağmur damlalarını getiren etkileyici bir canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Vpings Video Wallpaper

    Vpings Video Wallpaper uygulamasını kullanarak videolardan canlı duvar kağıdı oluşturabilirsiniz.
  • Tiger Live Wallpaper

    Tiger Live Wallpaper, doğanın hem tatlı hemde en vahşi hayvanı olan kaplan fotoğrafları içeren Android canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Love Hearts Live Wallpaper

    Love Hearts Live Wallpaper, Android cihazlar için tasarlanmış renkli ve eğlenceli kalpli canlı duvar kağıdı resimleri içeren güzel bir uygulamadır.