DocuSign Ink

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
282 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

DocuSign Ink uygulamasını kullanarak belgelerinizi Android cihazlarınız üzerinde direkt olarak imzalayabilirsiniz.

DocuSign Ink Android uygulaması, sürekli olarak dijitalden gelen belgeleri bastırarak imzalamak zorunda olanların ve daha sonra yeniden taratarak karşı tarafa göndermek zorunda olanların kesinlikle beğeneceklerine inandığım ücretsiz ve kullanımı kolay uygulamalardan bir tanesi. Direkt olarak telefon veya tabletlerinizde yer alan PDF, resim dosyası ya da ofis dosyaları halindeki belgelere imzanızı eklemenizi ve daha sonra istediğiniz adrese göndermenizi sağlaması sayesinde iş dünyasında oldukça faydalı olacağına inandıklarım arasında yer alıyor.

İmzanızı bir defa belirledikten sonra gelen belgelere aynı imzayı en hızlı şekilde ekleyebiliyorsunuz ve dilerseniz imzanın rengi, tarzı gibi konularda değişiklikler de yapabiliyorsunuz. Belgeleriniz ve imzanız şifrelenmiş halde uygulamada bulundurulduğu için herhangi bir şekilde ele geçirilmeleri ya da çalınmaları gibi durumla karşılaşmak oldukça zor.

Esign Act ile olan uyumluluğu sayesinde uygulamayı kullanarak attığınız imzalar gerçek hayatta da yasal olarak bağlayıcı olacaktır ve geçerli sayılacaklardır. Ayrıca sürekli olarak belgelerinizi bastırma ve taratma derdinden sizleri kurtardığı için işlerinizi dikkate değer şekilde hızlandıracağına hiç şüphe yok. İş dünyası için oldukça faydalı olacağına inandığım uygulamayı denemeyi unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

DocuSign Ink

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
162 TOPLAM İNDİRME
32.2 MB DOSYA BOYUTU

DocuSign Ink uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdaki tüm belgelerinizi hemen imzalayabilirsiniz.

DocuSign Ink uygulaması, iPhone ve iPad'lerinizi kullanarak dökümanlarınıza imza atabileceğiniz ücretsiz ve kullanımı kolay bir uygulama. Sık sık döküman ve belge imzalamak zorunda kalıyorsanız ancak sürekli olarak bunları bastırmak ve yeniden taratmaktan hoşlanmıyorsanız, cihazınıza indirdiğiniz belgeleri direkt olarak DocuSign Ink sayesinde imzalayabilirsiniz.

eSign Act ile uyumlu olması nedeniyle uygulama içerisinde atacağınız dijital imzalar günlük hayatta da geçerli olacaktır ve imzalayabildiğiniz belge türleri arasında PDF dosyaları, ofis dosyaları ve aynı zamanda resim halindeki dökümanlar yer alıyor. İmzanızın formatı, rengi gibi ayarlamaları yapabildiğiniz gibi aynı anda karşınızdaki kişi ile imzalama yapma olanağınız da var.

Uygulama, e-posta adresinizdeki belgeleri direkt olarak alabiliyor veya diğer tüm mobil uygulamalarınızda yer alan belgeleri yine DocuSign Ink içerisine alabiliyorsunuz. Böylece cihazınızı bilgisayara bağlamaya gerek kalmadan tüm belgelere erişebilir, hemen imzanızı atabilirsiniz.

İmza tanımlaması yaptığınız ekran da oldukça kullanışlı ve sınırsız deneme yapmanıza imkan tanıyor diyebilirim. Dolayısıyla bir defa tanımladığınız imzanızı daha sonra istediğiniz kadar belge üzerinde kullanabilirsiniz. Belge ve imzalarınızı şifreli olarak bünyesinde tutması sayesinde iletişim sırasında ele geçirilmesini önleyebilen uygulamayı, sık sık hareket halindeyken belge, fatura, sözleşme gibi dökümanları imzalamak zorunda olanlara önerebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bendy and the Ink Machine APK

    Bendy and the Ink Machine APK, birinci şahıs kamera açısından oynanan aksiyon bulmaca korku oyunu.
  • Ink Inc. - Tattoo Drawing

    Harika deneyim sunan bir mobil oyun
  • Ink Space

    2 boyutlu çizimlerinizi sensörler aracılığıyla 3 boyutlu hale getirebilir, GIF formatında kaydedebilirsiniz.
  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.