DOFUS Pets

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

DOFUS Pets oyununda size özel olarak verilen yumurtaları çatlatın ve kendi hayvan karakterinizi seçerek onu beslemeye başlayın.

Hayvanları seviyorsanız eğer DOFUS Pets oyunu da oldukça hoşunuza gidecek. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz DOFUS Pets, sizi bir hayvan bakıcısı yapacak.

DOFUS Pets oyununda size farklı renklere sahip yumurtalar veriliyor. Oyuna başlamadan önce bu yumurtalardan birini seçmeli ve ona dokunarak çatlatmalısınız. Seçtiğiniz yumurta çatladıktan sonra hayvan karakteriniz ortaya çıkacak. Oyunda farklı hayvan karakterleri var ve bunların hepsi ilginç özelliklere sahip. Oldukça sevimli olan hayvan karakterlerinden hangisini bulacağınızı oyunu indirerek öğrenebilirsiniz.

DOFUS Pets, kendi hayvan karakterinizi beslemenizi amaçlayan bir oyun. Oyunda hayvan karakterinizin tüm ihtiyaçların siz karşılıyorsunuz. Hayvan karakterinizin tuvaleti geldiğinde onu tuvalete götürmeli, kirlendiğinde yıkamalı ve acıktığında karnını doyurmalısınız. Yani kısaca DOFUS Pets oyununda hayvan karakterinizi adeta bir çocuğunuzmuş gibi beslemeniz gerekiyor.

Hayvan karakterinize DOFUS Pets oyununda çeşitli kıyafetler ve aksesuarlar alabilmenizde mümkün. Bunun için biraz paraya ihtiyacınız var elbette. Oyunda para kazanmak için ise yine hayvan karakterinizi kullanıyorsunuz. Hayvan karakterinize çeşitli oyunlar oynatarak para kazanabilir ve kazandığınız parayla karakterinizin ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir oyun olan DOFUS Pets, renkli grafikleri ve eğlenceli müzikleriyle birlikte stresinize de azaltacak. Hadi hemen şimdi DOFUS Pets oyununu indirin ve kendi hayvan karakterinizi büyütmeye başlayın!

Uğur Sağlam

DOFUS Pets

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
620 MB DOSYA BOYUTU

DOFUS Pets, kendi hayvan karakterinizi seçip yetiştirebileceğiniz oldukça eğlenceli bir mobil oyundur.

Kendi hayvan karakterinizi seçip büyütmek istemez misiniz? DOFUS Pets oyununda farklı renklere sahip yumurtalar arasından en çok hoşunuza giden yumurtayı seçmeli ve kendi hayvanınızı yetiştirmelisiniz.

DOFUS Pets oyununda farklı yumurtalar bulunmakta. Her yumurtada farklı bir hayvan ve her hayvanında farklı bir özelliği bulunuyor. Bu yüzden oyunun başında seçeceğiniz hayvan karakterine dikkat edin. Eğer huysuz bir karakter seçerseniz oyunun ilerleyen bölümlerinde zorlanabilirsiniz. Yumurtanızı seçtikten sonra ona birkaç kez dokunarak kabuğunu kırmanız gerekiyor. Kabuk kırıldıktan sonra hayvan karakteriniz ortaya çıkıyor. İşte artık bu karaktere sahipsiniz ve tüm oyun boyunca bu karakterle uğraşacaksınız.

DOFUS Pets oyununda size ait olan hayvan karakterinize isim vermeyi unutmayın. Ona güzel bir isim verin ve onu iyice besleyin. Gerçekten bir hayvan besliyormuş gibi dikkatinizi vermenizi isteyen DOFUS Pets, sizden hayvan karakterinize iyi bakmanızı istiyor. Tuvaleti geldiğinde tuvalet ihtiyacını gidermeli, onu yıkamalı ve onunla oynamalısınız.

iOS işletim sistemine sahip cihazlar üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz DOFUS Pets, bağımlısı olacağınız oldukça eğlenceli bir mobil oyundur. Hemen şimdi DOFUS Pets oyununu indirin ve kendi hayvan karakterinizi yetiştirmeye başlayın.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pets & Planes

    Yerli bir oyun olan Pets & Planes, akrobasi uçuşlarını eğlence dozu yüksek bir oyun tarzıyla ve ince düşünülmüş bir oynanabilirlikle sunuyor.
  • Pets Unleashed

    Pets Unleashed ile küçük ve sevimli hayvanlarla birlikte klasik tarzda şekil patlatıp en yüksek seviyeye çıkın, arkadaşlarınızın önüne geçin.
  • DOFUS Touch

    DOFUS Touch, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir online macera oyunu.
  • Dofus Touch Early

    Erken erişimde maceraya çıkacağız.
  • Super Rocket Pets

    Super Rocket Pets, jetpack ile uçabilen hayvanları kontrol ettiğiniz platform oyunu.
  • Mini Pets

    Mini Pets, Miniclip'in 1 milyondan fazla indirmeye ulaşmış hayvanat bahçesi oyunu.
  • Doctor Pets

    Doctor Pets, çocukların büyük beğeniyle oynayacakları bir hayvan bakma oyunu.
  • Pastry Pets Blitz

    Pastry Pets Blitz, Android telefon ve tablette oynanabilen hafıza oyunu.