Doit.im

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,408 TOPLAM İNDİRME
5.78 MB DOSYA BOYUTU

Doit.im programını kullanarak bilgisayarınızdaki görevleri çok kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Doit.im programı, Windows'un oldukça yetersiz kaldığı iş ve görev yönetimi alanında faaliyet gösteren ücretsiz ancak profesyonel ücretli sürüme de sahip programlardan bir tanesi. Microsoft Office ve diğer ofis programlarının dahi eksik kaldığı büyük bir konuda kullanıcılara yardımcı olan program, böylece her zaman ve her yerden tüm yapılacak görevlerinizi yönetebilmenize imkan tanıyor.

Program sadece Windows işletim sisteminde değil, aynı zamanda Mac, iOS, Android ve Web platformlarında da varolduğu için tüm görevlerinizi dilediğiniz an dilediğiniz yerden yönetebilirsiniz. Görevler bir bulut sisteminde depolanıyor ve bu sayede cihazdan bağımsız bir şekilde hepsine erişmek mümkün hale geliyor.

Hazırlanan görevleri çeşitli deadlinelara göre listeleyebiliyor, görevlerin altına alt görevler atayabiliyor, kendi profil fotoğraflarınızı belirleyebiliyor, ayrıca görevleri diğer iş arkadaşlarınıza göndererek onların sahipliğine geçirebiliyorsunuz.

GTD adı verilen bir görev yönetimi sisteminden faydalanan program, böylece verimliliğin daha da yükselmesini sağlıyor. Eğer Windows bilgisayarınızda veya diğer cihazlarınızda işe yarar bir görev yöneticisi bulamadıysanız Doit.im'e kesinlikle göz atmalı ve uygulamanın temel özelliklerini denemelisiniz.

Yiğit Ekim Demir

Doit.im

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
765 TOPLAM İNDİRME
2.2 MB DOSYA BOYUTU

Doit.im uygulaması sayesinde Android mobil cihazlarınızda kolayca tüm yapılacaklar listelerinizi ve işlerinizi yönetebilirsiniz.

Android akıllı telefon ve tabletlerimizde yer alan takvim yahut görev yönetimi uygulamalarının pek çok kullanıcının ihtiyaçlarını karşılamadığı ortada. Zira bu uygulamalar genellikle fazla genel ve özensiz oluyorlar ve kullanıcıların daha fazla detay içeren ve geniş olanaklara sahip görev yöneticilerine ihtiyaçları olabiliyor.

Doit.im uygulaması da işinize yarayabilecek kaliteli yapılacaklar listesi ve görev yönetimi uygulamaları arasında yer alıyor. Uygulamanın ücretsiz olarak sunulması ve kolayca kullanabileceğiniz basit bir yapıya sahip olması ise tüm görev ve listelerinizin hızlıca düzenlenebilmesine imkan tanıyor.

Her ne kadar tüm fonksiyonları ücretsiz sürümde aktif olmasa da uygulama içi satın alma seçeneklerini kullanarak uygulamanın daha gelişmiş sürümüne ulaşabilirsiniz. Genel olarak ücretsiz sürümde yapabileceklerinize kısaca göz atacak olursak;

  • Farklı seviyelerde görevler açma
  • Görevleri düzenleme ve paylaşma seçenekleri
  • Birden fazla cihazdan tek hesaba ulaşabilme
  • Profil resmi ekleyebilme
  • Hedef belirleme seçenekleri

GTD metodolojisi adı verilen görev yönetimi sistemi ise uygulamanın en verimli şekilde görevlerinizi yönetme olanağı vermesini sağlıyor. Bu sistem sayesinde görev sıralamalarınızı aktif bir şekilde düzenleyebiliyor, en hızlı yoldan yeni görevlerinize geçiş yapabiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

Doit.im

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
340 TOPLAM İNDİRME
8.2 MB DOSYA BOYUTU

Doit.im uygulaması ile iPhone ve iPad'lerinizden tüm görevlerinizi ve yapılacaklar listelerinizi yönetebilirsiniz.

Doit.im uygulaması, iPhone ve iPad cihaz sahipleri için hazırlanmış ilginç zamanlama, yapılacaklar listesi ve görev hatırlatma uygulamalarından bir tanesi Hem ücretsiz hem de kendine has bir sistemi olması sayesinde kullanırken bütün işlerinizi organize etmekte zorluk yaşamayacaksınız. Kullanımı kolay arayüzü ve güzel düzenlenmiş yapısı ise uygulamayı öğrenmeyi daha da hızlı hale getiriyor.

iOS 7'nin sade tasarımına uygun bir şekilde hazırlanmış olan Doit.im uygulaması, tüm girdiğiniz verilerin bulut bilişimde saklanmasına olanak tanıdığı için hem iOS cihazınızdan hem de aynı hesabı kullandığınız diğer cihazlarınızdan tüm bilgilerinize erişebilmenize imkan veriyor. Bu sayede Android ve bilgisayarlarınız üzerinden de ajandanıza ulaşabilirsiniz.

Uygulamanın temel özelliklerini listelemek gerekirse;

  • Profil fotoğrafı ekleme
  • Görevleri iletebilme
  • Görevleri düzenleme
  • Çeşitli filtreleme seçenekleri
  • Farklı düzeylerdeki sıralamalar ve listelemeler
  • Gruplandırma seçenekleri
  • GTD metodu ile verimli görev yönetimi

Uygulamayı kullanırken iş arkadaşlarınızla görevlerinizi paylaşabiliyor ve ana görevlerin altına alt görevler de ekleyebiliyorsunuz. Bu sayede uygulamanın sadece görev takibi değil, görevlerin doğru organizasyonu ve yaratılması konusunda da iyi bir destek sunduğunu söylemek mümkün.

Yeni bir yapılacaklar listesi ve görev yönetimi uygulaması arıyorsanız Doit.im'e göz atmayı unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

Doit.im

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
205 TOPLAM İNDİRME
6.06 MB DOSYA BOYUTU

Mac bilgisayarlar için hazırlanmış olan Doit.im uygulaması ile kolayca tüm görevlerinizi ve ajandanızı yönetebilirsiniz.

Ajanda ve iş yönetiminin bilgisayarlar üzerinde gelen klasik uygulamalar ile yapılmasının ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Zira standart takvim ve yönetim uygulamaları kullanıcılara pek esneklik sunmuyorlar ve bu durum detaylı görev ve yapılacaklar listesi yönetimini çok zor hale getiriyor. Mac işletim sistemli bilgisayarlar için hazırlanmış olan Doit.im uygulaması ise bu sorunun üstesinden kolayca gelmenize yardımcı oluyor ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor.

Programla gerçekleştirebilecekleriniz arasında şunlar yer alıyor:

  • Görev yaratma ve düzenleme
  • Görevleri diğer çalışanlara gönderme
  • Takvime işleme
  • Filtreleme seçenekleri
  • Açıklamalar girme
  • İstatistik raporlarını görme
  • Deadline ve toplam zaman girişi

Uygulamanın arayüzünde yer alan tüm öğeler kolayca erişebileceğiniz şekilde düzenlenmiş ve böylece yeni görevler açarken veya bunların yönetimini sağlarken ihtiyaç duyabileceğiniz tüm araçlar elinizin altında diyebilirim.

Mac işletim sistemi ile uyumlu bir şekilde çalışan uygulama, diğer işletim sistemi platformlarında da bulunuyor ve bu sayede tek bir hesaba onlarca farklı cihazdan erişebilme imkanı doğuyor. Eğer bilgisayarınızın başında çok duruyor ve tüm görevlerinizi Mac cihazınızdan tamamlamak istiyorsanız bu kullanışlı uygulamayı deneyin.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AudioNote

    AudioNote ile notlarınızı ses kayıtları ile birleştirebilirsiniz
  • Task Coach

    Task Coach, yapmanız gereken işleri not alıp takibini yapabileceğiniz ücretsiz bir kişisel planlama uygulamasıdır.
  • Todoist

    Todoist, kişisel görev yönetimi ve yapılacak işler listeleri hazırlayabileceğiniz kullanışlı bir yazılımdır.
  • TodoPlus

    TodoPlus, yapılacak işler veya görevler listesi hazırlamak için kullanabileceğiniz başarılı bir programdır.
  • CS2Notes

    CS2Notes, önemli notlarınızı almak için kullanabileceğiniz bulut destekli bir yapışkan not uygulamasıdır.
  • Wunderlist

    Basit bir yapılacaklar listesi oluşturmak istediğinizde size vazgeçemeyeceğiniz güzellikte bir arayüz ve özellikler sunan ücretsiz bir servistir.
  • Notee

    Notee çok kullanışlı ve ücretsiz bir not alma uygulamasıdır. Notlarınızı kolayca Notee ile alabilir ve saklayabilirsiniz.
  • Cloudship

    Cloudship programını kullanarak elinizdeki notları tutabilir ve aynı zamanda görevlerinizi ve işlerinizi yönetebilir, paylaştırabilirsiniz.