Don't Starve: Shipwrecked

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
583 TOPLAM İNDİRME

Don't Starve: Shipwrecked, Don't Starve'ın tek kişilik genişleme paketidir

NOT: Don't Starve: Shipwrecked, daha önceden çıkış yapmış Don't Starve oyunu için geliştirilmiş bir genişleme paketidir. Bu nedenle bu oyunu oynayabilmek için Steam hesabınızda Don't Starve'a sahip olmanız gerekmektedir.

Don't Starve: Shipwrecked, eğer ünlü hayatta kalma oyunu Don't Starve'ı oynayıp bitirdiyseniz size ek eğlence sunabilecek resmi bir Don't Starve genişleme paketi.

Hatırlanacağı üzere Don't Starve'da genç ve hırslı bilim adamımız Wilson ile yabancı bir dünyaya konuk olmuştuk ve farklı tehlikelerle dolu bu dünyada hayatta kalmaya çalışarak bir çıkış yolu aramıştık. Don't Starve: Shipwrecked'de ise kahramanımız hayatta kalma mücadelesine kaldığı yerden devam ediyor. Bu sefer Wilson'ı tropik bir iklimde kontrol ediyoruz ve yeni tehlikelerle yüzleşiyoruz.

Don't Starve: Shipwrecked'de oyuncular kendi teknelerini inşa ederek açık okyanusta yol alabiliyorlar. Fakat okyanusun yırtıcı hayvanlarla ve garip canavarlarla dolu olduğunu unutmamakta fayda var. Okyanusta bu tehlikelere dikkat ederken küçük adalara çıktığımızda da bizi farklı sürprizler bekliyor. Keşfedilmek üzere bizi bekleyen yeni dünyada yeni kaynaklar ve yiyecek türleri toplayabiliyor, canımızı kurtarabilmek için yeni yaratık türlerinden kaçabiliyoruz.Oyuna yeni tarifeler de ekleniyor.

Don't Starve: Shipwrecked oyuna tek kişilik maceralar ekleyen bir genişleme paketi. Don't Starve: Shipwrecked'in minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows XP işletim sistemi

- 1.7 GHz işlemci

- 1 GB RAM

- 256 MB video belleğe sahip Radeon HD 5450 ekran kartı

- DirectX 9.0c

- 500 MB boş depolama alanı

- DirectX 9.0c uyumlu ses kartı ve sürücüleri

Can Erdil Şentürk

Don't Starve: Shipwrecked

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
129 TOPLAM İNDİRME
629 MB DOSYA BOYUTU

Don't Starve: Shipwrecked mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Don't Starve: Shipwrecked ünlü hayatta kalma oyunu Don't Starve için geliştirilmiş bir genişleme paketidir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Don't Starve: Shipwrecked'i oynayabilmek için Don't Starve'a sahip olmanız gerekmiyor. Oyunun PC sürümü çalışmak için Don't Starve'a ihtiyaç duyuyor; fakat mobil sürümünde bu ihtiyaç ortadan kalkıyor. Don't Starve: Shipwrecked, bize kahramanımız Wilson'ın maceralarına farklı bir dünyada devam etme imkanı veriyor. Hatırlanacağı üzere Don't Starve'a genç ve hırslı bilim adamımız Wilson yabancı bir dünyayı keşfetmeiş, bu dünyada hayatta kalmaya çalışmıştı. Şimdi ise tropik adalar ve büyük bir okyanusla çevrili bir dünya bizi bekliyor. 

Don't Starve: Shipwrecked'de kendi teknemizi inşa ederek okyanusa açılıyoruz ve küçük adaları keşfediyoruz. Hayatta kalabilmek için yiyecek toplamamız, yeni tarifeler bulmamız ve kaynak toplayarak hayatta kalmamıza yardımcı olacak eşyaları inşa etmemiz gerekiyor. Ayrıca karşımıza yeni tehlikeler, canavalar ve farklı yaratıklar da çıkıyor. Bu nedenle her adımımızı dikkatli atmamız gerekiyor.

Don't Starve: Shipwrecked, tek kişilik bir hikaye içeriyor. Eğer Don't Starve'ı oynayıp beğendiyseniz Don't Starve: Shipwrecked hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Don't Starve Together

    Don't Starve Together çok oyunculu olarak oynanabilen bir hayatta kalma oyunudur
  • Don't Starve

    Don't Starve, Minecraft benzeri sandbox oyunlarının başını çeken bağımsız bir hayatta kalma oyunudur.
  • Don't Chat With Strangers

    Don't Chat With Strangers sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken bir korku oyunudur
  • Please, Don't Touch Anything

    Please, Don't Touch Anything ilginç bir bulmaca oyunudur. Eğlenceli anlar sizleri bekliyor.
  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • OCTOPATH TRAVELER 2

    3 milyondan fazla satan ilk yapımdan sonra devam oyunu için kolları sıvayan geliştirici ekip OCTOPATH TRAVELER 2’yi nihayet karşımıza çıkardı.