Doomsday: Last Survivors

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
326 TOPLAM İNDİRME
1.95 GB DOSYA BOYUTU

Vahşi zombilere karşı savaş verip hayatta kalmaya çalıştığınız Doomsday: Last Survivors, bir strateji oyunudur.

Doomsday: Last Survivors'da, bir zombi virüsü ile karşı karşıya kalan dünyada hayatta kalmaya çalışıyoruz. Gerçek zamanlı bir strateji oyunu olan Doomsday, çok oyunculu rekabetçi modunu da içerisinde barındırıyor.

Zombilerin arasında heyecan dolu savaşlar verdiğimiz bu oyunda, hem kendi canımızı kurtarmak, hem de dünyanın kötü bir hal almasını önlemek için mücadele veriyoruz. Ücretsiz bir şekilde oynayabileceğiniz bu oyunu, iOS, Android ve PC platformlarında oynayabiliyorsunuz. Ayrıca oyunun mobil tarafı da oldukça popüler bir şekilde yoluna devam ediyor.

Doomsday: Last Survivors İndir

IGG.COM tarafından geliştirilen Doomsday: Last Survivors, içerisinde bir çok mod bulunduran kıyamet sonrası zombi tabanlı bir strateji MMO oyunudur. Keşif, kule savunması, kaynak yönetimi ve daha fazlasını bulunduran pek çok içeriği bünyesinde bulunduruyor.

İnsanlığın geleceği için savaştığınız bu oyunda, bir lider olarak hayatta kalan arkadaşlarınıza sığınak inşa edebiliyorsunuz. Saldırı yapmak için bir barınak oluşturmanız gerekiyor. Ve hemen ardından vahşi zombiler ve bazı insan işgalcilerine karşı savaş vermek zorunda kalıyorsunuz. Barınaklarınızı oluşturduktan sonra, etrafınızda bulunan kaynakları yağmalamak ve diğer oyuncuların üslerine baskın yapmak zorundasınız. Eğer siz yapmazsanız muhakkak onlar size baskın yapacaklardır.

Hayatta kalmak için stratejinizi iyi oluşturmak zorundasınız. Bulabildiğiniz ve yağmaladığınız her şeyi kullanmalısınız. Oyunda kendi yetenekleri olan farklı farklı sınıflar bulunuyor. Bir komutan olarak sınıflarınızı eğitmek ve savaşa en iyi şekilde hazırlanmak zorundasınız. Evet, ücretsiz bir şekilde oynayıp, ayrıca Türkçe dil desteğini ile çok da yabancılık çekmeyeceğiniz Doomsday: Last Survivors indirin ve kanlı zombilere karşı hayatta kalın.

Bilim

Evrenin Sandığımızdan İki Kat Yaşlı Olduğu Ortaya Çıktı!

Doomsday: Last Survivors Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 SP1
  • İşlemci: Intel Core i3 equivalent
  • Bellek: 3072 MB RAM
  • Ekran Kartı: 128MB Ekran Kartı (DirectX 11)
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
Berkcan Aktürk

Doomsday: Last Survivors

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
1.95 GB DOSYA BOYUTU

Doomsday: Last Survivors, stratejik olarak taktiklerinizi oluşturup, düşmanlarınızın zombi güçlerine karşı savaş vereceğiniz Android bir oyundur.

Doomsday: Last Survivors, çok oyunculu olarak oynayabileceğiniz strateji ve rekabetçi elementleri bulunduran, bir zombi temalı hayatta kalma oyunudur. Bir komutan olarak sığınaklarımızı inşa ederek, kendi bölgemizi vahşi zombi sürülerinden korumaya çalışıyoruz.

Kıyametten sağ çıkmak için, farklı sınıftaki birliklere ve insanlara liderlik etmelisiniz. Kendi sığınağınızı güçlendirmek için başka düşman hatlarına baskın yapıp, yağmalamak zorundasınız. Bu size askeri güç ve bölgenizi büyütme kolaylığı sağlayacaktır. Bulabildiğiniz tüm eşyaları kullanıp, bu kıyamette hayatta kalmalısınız. Sınıflarınızı eğitip ve seçeceğiniz kahramanların becerileri ile birlikte, düşman zombi sürülerini alt edebilirsiniz.

Doomsday: Last Survivors İndir

Doomsday: Last Survivors'da, sadece barınak oluşturmak yeterli olmayacaktır. Yeni ve hiç keşfedilmemiş sisli bölgeleri keşfedip kendi safınıza geçirmelisiniz. Sizin başkalarına yapacağınız saldırılar gibi, onlar da size saldıracaktır. Bu nedenle, kule savunmanızı iyi yapmalısınız. Kahramanlarınız ve eğittiğiniz sınıflarınızla birlikte, bir savunma taktiği oluşturmalısınız.

IGG tarafından geliştirilen Doomsday: Last Survivors, bir strateji oyunu olduğu için daha akıllı kararlar vermek zorundasınız. Doomsday: Last Survivors'da, bir ittifaka katılabiliyorsunuz. Bu denli strateji oyunlarında, güvenilir bir ittifak kurmak olabilecek en iyi ihtimallerden bir tanesidir. Oyunu solo modda bitirmek isteyen oyuncular için, bu sürecin biraz zorlu geçeceğini söyleyebiliriz. Çünkü, zorlandığında yardımına koşacak bir ittifakda değildir.

Siz de, Doomsday: Last Survivors indirerek diğer oyunculara karşı güçlü bir mücadele verebilirsiniz. Verilen görevleri tamamlayıp, daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz. Oyuncular görevlerin yanı sıra, verilen etkinliklerle de pek çok ödül kazanabiliyor. Bu etkinliklere katılmanız, sizi kısa süreli olarak eğlendirebilir ve az da olsa eziyetin içinde çıkabilirsiniz.

Berkcan Aktürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Last Train Home

    Tarihi olaylara dayalı hikayesiyle karşımıza çıkan strateji oyunu Last Train Home, oyuncuları savaş sonrasındaki karmaşıklığın arasında bırakıyor.
  • Last Heroes

    Last Heroes, zombilerin istilasına karşı koymaya çalışacağınız eğlenceli ve heyecanlı bir savunma oyunudur.
  • Soulstone Survivors

    Soulstone Survivors ile mermi cehennemi içerisinde hayatta kalmaya çalışın. Üzerinize akın akın gelen düşmanlardan kaçın ve hayatta kalmaya çalışın.
  • Defiled Survivors

    Orta çağ esintileri veren Defiled Survivors'ta, karakterlerinizi geliştirin ve düşmanlarınızı alt edin.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Survivors of the Dawn

    Bir uzay avcısını canlandırdığınız Survivors of the Dawn'da, yağmacı sürülerini öldürün ve muhteşem bir roguelike deneyimi yaşayın.
  • No Plan B

    Aksiyon-strateji deneyimini oyunculara mükemmel bir şekilde yaşatan No Plan B'de, takımınızı kurun ve haritalardaki düşmanları taktiklerinizi oluşturarak alt edin!
  • OPERATOR

    OPERATOR, gerçekçi operasyonlara katılıp savaşabileceğiniz bir askeri taktiksel oyundur.