Door Kickers

x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
210 TOPLAM İNDİRME

Door Kickers taktiksel bir savaş oyunudur

Door Kickers içeirisinde farklı oyun türlerini buluşturan bir yapıya sahip olan bir taktiksel aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.

Bize bir grup SWAT, yani özel tim polisinin kontrolünü elimize alma imkanı veren oyunda suçluların bulundukları mekanları basarak tehlikeli görevlere katılıyoruz. Bu görevlerdeki temel amacımız ise ekibimizden herhangi bir kayıp vermeden bütün suçluları etkisiz hale getirmek. Bu işi nasıl yapacağımızı biz belirleyebiliyoruz. Dilersek sessisce ilerleyerek düşmanları alarma geçirmeden işimizi temiz bir şekilde halledebilir, dilersek kapıları kırarak ve silahlarımızı konuşturarak düşmanlarımızla savaşabiliriz.

Door Kickers'ta karanlık mekanlarda görevlerimizi yaparken bizi ani sürprizler beklemekte. El fenerleriyle köşeleri ve odaları aydınlatan kahramanlarımızın karşısına aniden suçlular çıkabiliyor. Door Kickers'ın savaş sistemi gerçek zamanlı olsa da oyunu istediğimiz zaman durdurabiliyoruz ve bu duraklama anlarında birden fazla SWAT polisimize komut vererek karmaşık durumların içinden çıkabiliyoruz. Oyun bu sayede sıra tabanlı strateji yapısını gerçek zamanlı aksiyonla birleştirerek iyi bir iş çıkarıyor.

Door Kickers'ta kahramanlarımız bölümleri geçtikçe seviye atlayabiliyor ve yeni silahlar satın alabiliyoruz. Oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • Windows XP işletim sistemi
  • 2.6 GHZ Intel Pentium 4 işlemci
  • 2 GB RAM
  • OpenGL 2.0 destekli ekran kartı
  • 2 GB boş depolama alanı
  • 1366x768 minimum ekran çözünürlüğü
Can Erdil Şentürk

Door Kickers

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME
422 MB DOSYA BOYUTU

Door Kickers taktiksel yeteneklerinizi sınadığınız bir mobil aksiyon oyunudur

Door Kickers ilginç ve eğlenceli bir oyun yapısına sahip olan bir mobil kuşbakışı savaş oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir taktiksel aksiyon oyunu olan Door Kickers'ta bir grup özel tim polisini kontrol ediyoruz. Kahramanlarımız suçluların bulundukları mekanları basarak tehlikeli görevlere katılıyorlar ve suçluları yok etmeye çalışıyorlar. Biz de onlara bu zorlu görevlerde talimatlar vererek herhangi bir kayıp yaşamadan görevleri tamamlamalarına yardımcı oluyoruz.

Door Kickers'da savaş sistemi gerçek zamanlı olsa da polislerimizi yönlendirmek ve onlara komut vermek için oyunu durdurabiliyoruz. Dokunmatik hareketlerle aynı anda birden fazla polisimize komut verebilmemiz mümkün. Oyunda polislerimiz ziyaret ettikleri karanlık mekanları fenerleriyle aydınlatıyorlar. Bu nedenle her an karşımıza bir sürpriz çıkabiliyor. Aydınlatılan alanlarda karşımıza çıkan suçluları anında yok etmemiz gerekmekte.

Door Kickers'da görevlerde nasıl bir şekilde ilerleyeceğimizi biz belirleyebiliyoruz. Dilerseniz sessizce ilerleyebilir ve düşmanı alarma geçirmeden temiz bir şekilde görevi tamamlayabilir, dilerseniz kapıları tekmeleyip açarak ortalığı mermi gölüne çevirebilirsiniz. Oyunda görevleri tamaladıkça polislerinizi geliştirebiliyor ve yeni silahlar satın alabiliyorsunuz.

Door Kickers'ın kuşbakışı graifkleri görsel olarak tatmin edici seviyede.

Can Erdil Şentürk

Door Kickers

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
437 MB DOSYA BOYUTU

Door Kickers mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir taktiksel aksiyon oyunudur

Door Kickers taktiksel bir oyun yapısına sahip olan ve hızlı bir şekilde bölümleri tamamlayabildiğiniz bir mobil aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işltim sistemini kullanan iPad tabletler için geliştirilmiş bir kuşbakışı savaş oyunu olan Door Kickers'ta bir grup özel tim polisinin katıldığı görevlerde emrimizdeki polislerimize komuta ediyoruz ve onlara çatışma alanında yol gösteriyoruz. Polislerimiz suçluların bulundukları mekanları basarken doğru adımları atmalarını sağlamamız ve herhangi bir kayıp vermeden görevleri tamamlamalarına yardımcı olmamız gerekiyor.

Door Kickers'ta her an karşımıza bir sürpriz çıkabiliyor. Polislerimiz fenerlerini kullanarak önlerini aydınlatmaktalar. Oyundaki görevlerde hemen hemen her yer karanlık. Bu nedenle karşımıza çıkan düşmanlara karşı anlık tepkiler vermemiz gerekmekte. Fenerle aydınlattığımız köşelerde ve küçük odalarda birkaç suçlu olabiliyor. Door Kickers'ın oynanışı gerçek zamanlı aksiyon ile sıra tabanlı strateji karışımı. Oyunda polislerimiz gerçek zamanlı olarak saldırırken oyunu durdurabiliyoruz ve onlara komutlar verebiliyoruz. Aynı anda birden fazla polise görev vererek karışık durumları kontrol altına alabilmemiz mümkün. Oyunda bölümleri tamamladıkça polislerimizi geliştirebiliyor ve birçok yeni silah çeşidini satın alabiliyoruz.

Door Kickers tatmin edici kalitede grafiklere sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Behind The Door

    Behind The Door bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • Password Door 8.3.1

    Password Door 3.0
  • The Last Door: Collector's Edition

    The Last Door: Collector's Edition, korku temalı macera oyunları arasında ve point and click oynanışına sahip.
  • Password Door v8.3

    Internet Explorer, Word, Excel, Winzip gibi programlara şifre koyup girmek isterseniz bu programı kaçırmayın..!
  • CD-Door Guard

    Bilgisayarınızdan CD-DVD Rom'u kontrol edebileceğiniz bir program.İçerisinde kullanışlı ve basit özellikler sayesinde ekranınızdan manuel olarak tüm işlemleri yapabileceksiniz.
  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.