Dr. Panda Racers

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
112 TOPLAM İNDİRME
85 MB DOSYA BOYUTU

Dr. Panda Racers, çocuklara özel araba yarışı oyunu.

Dr. Panda Racers, çocuklara özel hazırlanmış araba yarışı oyunu. Android tabletinizde veya telefonunuzda oyunlarla belirlediğiniz süre vakit geçiren çocuğunuz için seçebileceğiniz harika bir oyun.

Çocukların ilk görüşte dikkatlerini çekip ekran başına kilitleyecek rengarenk görsellere sahip yarış oyununda araba ve pistler isteğe göre oluşturulabiliyor. Sıfırdan parçalarını birleştirerek yarış arabası oluşturma özgürlüğü pistlere taşınmış. Yarış pistlerindeki engeller de istenilen şekilde konumlandırılabiliyor.

Çocukların kolaylıkla oynayabileceği şekilde tasarlanmış kontrol sistemine sahip oyunda yarış sonrası arabaları yıkamak, yakıtını doldurmak, temizlemek te mümkün. Bu seçenekler oyun ücretli olduğundan satın alımla sunulmuyor. Uygulama içi satın alım olmadığından oyunu indirip çocuğunuza gönül rahatlığıyla verebilirsiniz.

Yetişkinlere yönelik hazırlanan yarış oyunlarında dahi görülmeyen seçenekleri sunan Dr. Panda Racers, oyuna ismini taşıyan şirketin tüm oyunları gibi eğitici nitelikte ve güvenli, uygunsuz içeriğe, reklamlara yer verilmiyor.

Erkan Calp

Dr. Panda Racers

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
134 MB DOSYA BOYUTU

Dr. Panda Racers, çocukların rahatlıkla ve severek oynayabileceği bir araba yarışı oyunu.

Dr. Panda Racers, çocuklara özel eğitici oyunlarla karşımıza çıkan Dr. Panda’nın yeni oyunu. Adından da tahmin edeceğiniz üzere sevimli pandamız bu sefer pistlere çıkıyor. Tabii ki çocuk oyunu olduğundan kesinlikle kazanma amaçlı yarışlar düzenlenmiyor; diğer yarışçıları pistten atma, belli sürede yarışı tamamlama gibi aksiyonlar içermiyor.

Çocuklara çekecek rengarenk görsellerin kullanıldığı ve oynanışın basitleştirildiği yarış oyununda araba ve pistlerin özelleştirilebilmesi (parçaları birleştirerek te olsa sıfırdan yarış arabası tasarlamak, pisti zorlu kılan engelleri istenilen noktalara yerleştirmek güzel detaylar) ve yarış sonrası arabanın bakımı (temizleme, yıkama, benzin koyma animasyonları harika) gibi çocukların farklı yönlerini harekete geçirecek detaylar bulunuyor.

iPhone ve iPad ile uyumlu olan yarış oyunu ücretli ancak; çocuklar için son derece tehlikeli reklamlar sunmuyor ve satın alımlar içermiyor. Çocuğunuzun güvenle oynayabileceği bir yarış oyunu arıyorsanız kesinlikle indirmelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Red Bull Racers

    Red Bull Racers oldukça eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Battle of Space Racers: A Space Hunter

    Battle of Space Racers: A Space Hunter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir yarış oyunudur.
  • Dr. Panda Train

    Dr. Panda Train (Dr. Panda Trende), 5 yaş ve üzeri çocukların oynayabileceği tren sürme oyunu.
  • Drag Racing: Underground City Racers

    Drag Racing: Underground City Racers Google Play'de! Yeraltı dünyasında drag yarışlarına katılın.
  • Dr. Panda Town

    Dr. Panda Town (Dr. Panda Şehirde), 6 - 8 yaş arası çocuklar için uygun mobil oyun.
  • Dr. Panda Mailman

    Dr. Panda Mailman mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir postacı panda oyunudur
  • Hot Rod Racers

    Hot Rod Racers, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz 3 boyutlu grafiklere sahip etkileyici bir drag yarışı oyunudur.
  • Dr. Panda Airport

    Dr. Panda Airport, havaalanında geçen çocukların oynayabileceği Android oyunu.