Dragon Project

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Dragon Project, Japonya'da popüler, aksiyon - strateji rol yapma oyunu.

Dragon Project, Japonya’da listeleri alt üst etmiş, aksiyon – strateji ve rpg türünü harmanlayan kaliteli bir mobil oyun. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan multiplayer rpg oyununda avcı rolünü üstlenerek yaratıkları temizliyoruz.

Canavarların yaşadığı ve gizemlerle dolu Heiland Krallığı’nda geçen rol yapma oyunu Dragon Project’de her birinin kendi hikayesi olan eşsiz karakterlerle yaratıklara karşı mücadele ediyoruz. Verilen görevleri tamamlıyor, yaratıkları avlayarak savaşta ve savunmada işimize yarayabilecek değerli malzemeler topluyoruz. Ürkütücü, canavardan farksız karakterlerden kudretli dev yaratıklara yüzlerce saldırgan yapıda canavara karşı kullanabildiğimiz 5 sınıf silah mevcut.

Kolay ve sezgisel tek parmakla oynanış sunan online rpg oyununda yaratıklarla tek başımıza savaşmıyoruz. Gerçek zamanlı olarak co-op oynama seçeneğinin olması güzel olmuş.

Erkan Calp

Dragon Project

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
147 MB DOSYA BOYUTU

Dragon Project, Japonya'da en çok oynanan aksiyon - strateji rol yapma oyunu.

Dragon Project, Japonya’da en çok oynanan aksiyon rpg oyunu. Canavarların olduğu fantastik rol yapma oyunlarını seviyorsanız co-op oynama seçeneği sunan bu yapıma hayır diyeceğinizi sanmıyorum. Grafikleriyle de büyüleyen son derece kaliteli bir yapım karşımızda.

Japonya’da 1 numaraya yükselmeyi başarmış, aksiyon – strateji ve rpg öğelerinin yer aldığı AAA kalitesinde bir mobil oyun Dragon Project. iOS platformuna da ücretsiz giriş yapan rol oyununda Heiland Krallığı’na gidiyoruz. Gizemlerle dolu bu yerde bulunma amacımız; krallığı yaratıkların istilasından kurtarmak. Dev yaratıklardan kötü ruhlu acıma duygusu olmayan yüzlerce karakterle elbette tek başımıza savaşmıyoruz. Yanımıza arkadaşlarımızı da alarak gücümüze güç katıp o şekilde karşılarına çıkıyoruz.

Hepsinin kendi hikayesi olan eşsiz yeteneklere sahip karakterleri yönettiğimiz multiplayer rol yapma oyunu, hem iPhone hem de iPad’de keyifle oynamayı mümkün kılan yenilikçi, tek parmakla kontrol sistemine sahip.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Project Playtime APK

    Project Playtime APK, korku oyunu sevenler için mobil macera korku oyunudur.
  • Rune Quest: Dragon Crusaders

    Rune Quest: Dragon Crusaders, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz strateji macera rpg oyunu.
  • Dragon Eternity

    Dragon Eternity derin bir RPG oyunudur
  • Dragon RPG: Dragon Village M

    2D grafik açıları eşliğinde savaşlara katılacağız.
  • Dragon Fly!

    Dragon, Fly! Android cihazlar için üretilmiş olan en popüler oyunlardan biridir.
  • Dragon Oath

    Dragon Oath mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunudur
  • Dragon Revolt

    Dragon Revolt, ejderhalarla savaştığınız MMORPG türünde ücretsiz Android oyunu.
  • A Dark Dragon

    A Dark Dragon'da hikayeyi tamamla ve kayıp ejdere ulaşmaya çalış