Draw In

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Tek çizimle şekli oluşturmalısınız.

Draw In, her yaştan kişinin severek oynayacağı çizim odaklı mobil bulmaca oyunu. Şekillerin dış yüzeylerini çizerek kendilerini ortaya çıkarmaya çalıştığınız, ne sıkacak kadar çok kolay ne de oyunu sildirecek kadar zor bir bulmaca oyunu.

İster akıllı telefonda ister tablette, internete ihtiyaç duymadan keyifle oynayacağınız bir şekil bulmaca oyunu Draw In. Bölümlerden oluşan oyunda ilerlemek için yapmanız gereken şey; şeklin dış çizgisini çizmek. Şeklin bir noktasından çizmeye başlamadan önce şeklin yapısını, girintileri çıkıntıları çok iyi hesaplamanız gerekiyor. Şeklin dış hattını çizerken parmağınızı kaldırmıyorsunuz. Ne kadar kusursuz çizerseniz o kadar fazla yıldız veriliyor. Kurallar çok basit, oynanış keyifli.

Erkan Calp

Draw In

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
85.9 MB DOSYA BOYUTU

Çizime dayalı eğlenceli bir mobil bulmaca oyunu

Draw In, çizime dayalı bulmaca oyunu olarak iOS platformunda yerini alıyor. Sevimli hayvanların, meyvelerin, giysilerin ve objelerin dış yüzeylerini çizerek kendilerini oluşturmaya çalıştığınız, kolay gibi görünen süper eğlenceli bir mobil oyun. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Sadece iPhone/iPad’de oynanabilen bulmaca oyununda bölümleri geçmek için tek yapmanız gereken; çizgiyle şeklin dışını oluşturmak. Dış hattı çizmeye başlamadan önce şeklin uzunluğunu göz kararı ölçmeniz gerekiyor. Girinti çıkıntıları da dikkate alarak yaptığınız çizimde başarılı olursanız şeklin kendisi ortaya çıkıyor ve şeklini biraz daha zor çıkartabileceğiniz sonraki bulmacaya geçiyorsunuz. Bu arada şeklin dış çizgisini tek çizimde, parmağınızı kaldırmadan çizmek zorundasınız. Dış çizgiyi ne kadar kusursuz oluşturursanız o kadar fazla yıldız alıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Draw To Crash APK

    Çizim ve yaratıcılık becerisi gerektiren Draw To Crash APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Draw the Path

    Draw the Path, Android cihazlarınızda oynarken keyifli vakit geçirmenizi sağlayan ücretsiz ve eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Road Draw

    Yolları çiz ve kaza yapmadan araçları park et!
  • DOP: Draw One Part

    Çizimde ustalaşmaya ne dersin?
  • Draw a Stickman EPIC APK

    Draw a Stickman EPIC APK, çöp adam çizimine dayalı bulmaca macera oyunu. Draw a Stickman EPIC Android çöp adam oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada
  • Draw Story

    Çizimler yaparak bulmaca çözeceğiz.