Draw the Path

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Draw the Path, Android cihazlarınızda oynarken keyifli vakit geçirmenizi sağlayan ücretsiz ve eğlenceli bir bulmaca oyunu.

Draw the Path, her biri 25 farklı bölümden oluşan 4 dünyaya sahip olan eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu. Oyundaki amacınız her bölümde tüm yıldızları toplamak için gerekli yolu eliniz ile çizmeniz. Siz yolu çizdikten sonra oyuna müdehale edip topu yönlendiremiyorsunuz. Bu nedenle yolu çizerken topun tüm yıldızları toplaması gerektiğini unutmayın. Yıldızları toplamak dışında topun bitiş noktasındakli boşluğa da ulaşması gerekiyor. Eğer bu deliğe yıldızları toplamadan ulaştırırsanız, daha az puan alıyor ve bölümü düşük yıldızla geçiyorsunuz.

Basit bir oyun mekaniğine ve oynanışa sahip olmasına rağmen oyunda başarılı olmak gerçekten zor. Dışardan bakıldığında hemen yaparım nolcak diyip elinize aldığınızda zorluğu farkediyorsunuz. Bu şekilde popüler olan farklı oyunlarda olduğu için bu oyuna kolay düşüncesiyle yaklaşmadım. Nitekim sonuç öyle de oldu. Fakat bir süre oynayıp oyuna alıştıktan sonra daha başarılı olabiliyorsunuz.

Farklı bölümler arasında tüm yıldızları toplayıp hepsini geçerim diyorsanız oyunun ücretsiz versiyonunu indirerek kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim. Özellikle boş zamanlarınızı geçirebileceğiniz güzel bir oyun olan Draw thr Path'i hemen oynamak için android telefon ve tabletlerinize indirebilirsiniz.

Barış YANIK

Draw the Path

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Draw the Path, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde aman öldürmek yada keyifli vakit geçirmek için ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunu.

Draw the Path, iOS cihaz sahiplerine hem ücretsiz hem de ücretli versiyonu sunulan bir bulmaca oyunu. Oldukça eğlenceli bir oynanışa sahip olan oyundaki amacınız, her bölüm topu bitiş noktasındaki deliğe götürmek. Götürebilmek için ise parmağınızı kullanarak bölümler üzerinde çizgiler çiziyorsunuz. Çizgileri çizdikten sonra top harekete geçiyor ve çizdiğiniz çizgileri takip ederek bitiş deliğine ulaşaıyor. Eğer çizgileri güzel çizemezseniz ve top bitiş deliğine gvaramazsa bölümü geçemiyorsunuz.

3 yıldız üzerinden değerlendirilen tüm bölümlerde, yıldız dereceniz topun topladığı yıldızlara göre belirleniyor. Her bölüm içerisinde 3 yıldız yerleştirilmiş. Bu nedenle topun bitiş noktasına giderken yıldızları da toplaması gerekiyor fakat bu bir zorunluluk değil. Bölümü geçmek için bitiş deliğine ulaşması yeterli. Daha yüksek puan almak için yıldızları toplamanız gerekli.

Arkadaşlarınızla yarışabileceğiniz Draw the Path oyununda 4 farklı dünya bulunuyor ve her bir dünyada 25 bölüm bulunuyor. Toplam 100 bölümden oluşan oyun ile keyifli vakit geçirmek mümkün. Oyunun ücretsiz versiyonunu iPhone ve iPad'lerinize indirerek deneyebilirsiniz. Oyunu beğenmeniz durumunda oyun içerisinden ücretli versiyona geçiş yaparak tüm bölümleri oynayabilirsiniz.

Farklı bir oyun olmamasına rağmen benzer oyunlarla kıyaslandığında oldukça iyi olduğunu düşündüğüm Draw the Path'in tasarımı da oldukça şık. Renkli bölümler içerisinde çizgileri dikkatli çizmeyi unutmayın.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Path To Luma

    The Path To Luma'da yeni enerji kaynakları bulmak için yabancı gezegenlere seyahat ediyoruz.
  • Draw To Crash APK

    Çizim ve yaratıcılık becerisi gerektiren Draw To Crash APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Draw Line: Classic

    Draw Line ile aynı renkte olan noktaları birleştirin hem zekanızı hem de becerinizi geliştirin.
  • Draw a Stickman EPIC APK

    Draw a Stickman EPIC APK, çöp adam çizimine dayalı bulmaca macera oyunu. Draw a Stickman EPIC Android çöp adam oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Draw On The Grass

    Draw On The Grass, Android cihazlarımıza ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir çizim yapma ve yazı yazma uygulaması.
  • Draw Something Free

    Kelimeleri çizerek anlatmanın en eğlenceli yolu Draw Something Free'den geçiyor. Android cihazlarla uyumlu olan oyunda arkadaşlarınızla keyifli bir mücadele arasına girebilirsiniz.
  • Path Painter

    Path Painter oyununda yolları boyayarak ilerliyoruz.