Dream MP3 Convert

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,492 TOPLAM İNDİRME

Dream MP3 Convert, ses dosyalarını MP3 formatına dönüştürebileceğiniz başarılı bir uygulamadır.

NOT: Dream MP3 Convert'ın indirme bağlantısı zararlı yazılım uyarısı verdiği için kaldırılmıştır. Aynı kategori altındaki alternatif yazılımlara bu bağlantıyı kullanarak göz atabilirsiniz:

https://www.tamindir.com/windows/ses-ve-video/format-donusturuculer/

Dream MP3 Convert, ses dosyalarını MP3 formatına dönüştürebileceğiniz güçlü ve profesyonel bir programdır. WMA, CD, OGG, AAC gibi popüler ses formatlarını destekleyen program sayesinde favori parçalarınızı MP3 oynatıcınızda dinlemeniz mümkün.

Dönüştürme işlemlerini oldukça hızlı gerçekleştiren uygulama, toplu dönüştürme işlemi de yapabiliyor. Ayrıca isterseniz dönüştürme işlemlerinden sonra bilgisayarınızı sizin yerinize otomatik olarak kapatabiliyor.

Dönüştürme işleminden önce dosyanın formatını ve boyutunu ayarlayabilirsiniz.

Programın içinde bulunan medya oynatıcı sayesinde dönüştürme işlemlerinden önce önizleme, videoları birleştirme ve ekran görüntüsü alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Ücretsiz sürümünü indirerek sınırsız süre kullanabilirsiniz fakat dönüştürme işlemi yapacağınız dosyaların süresi maksimum 3 dakika ile sınırlı. 29.95 $ karşılığında tam sürümünü satın alarak sınırsız dönüştürme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 123 Convert YouTube To MP3

    123 Convert YouTube To MP3 ile YouTube videolarını mp3 olarak kaydedebilirsiniz
  • Free Convert MP3 To WAV

    Free Convert MP3 To WAV, MP3 formatlı ses dosyalarınızı kolayca diğer formatlara dönüştürmeye yarayan ücretsiz ve etkili bir dönüştürme programıdır.
  • Free Convert M4A To MP3

    Elinizdeki M4A ve AAC formatındaki ses dosyalarını MP3 ve diğer popüler ses formatlarına çevirmek için bu programı kullanabilirsiniz.
  • Free Convert MP4 To MP3

    MP4 formatındaki video ve ses dosyalarını MP3 formatına dönüştürmek için ücretsiz ve kolay kullanımlı bir program.
  • Easy Convert

    Easy Convert ile ses ve video dosyalarınızı farklı formatlara dönüştürebilirsiniz.
  • Dream WAV Converter

    Dream WAV Converter, ses dosyalarının formatlarını değiştirmeye yarayan başarılı bir uygulamadır.
  • 3GP to MP3 Converter

    3GP to MP3 Converter, mobil video formatı 3GP'yi MP3 formatına kolayca ve hızlı olarak dönüştürmenizi sağlayan bir ücretsiz format dönüştürme programıdır.
  • WinMPG Video Convert 3.8.2

    WinMPG video klip ya da film kolleksiyonu yapanlarin, bütün dosyalarini tek formatta saklamalari için bir dosya dönüstürücü.