Dreii

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Dreii çok oyunculu olarak oynanabilen bir bulmaca oyunu

Dreii takım çalışmasının keyfini çıkarmanıza yardımcı olan bir bulmaca oyunu.

Oldukça ilginç oyun dinamikleri içeren bir oyun olan Dreii'de oyuncular zekalarını ve takım olarak hareket etme yeteneklerini birleştirerek karşılarına çıkan bulmacaları çözüyorlar. Dreii'de her oyuncuya helikopter benzeri araçları kontrol etme imkanı veriliyor. Bu araçlar havada belli bir miktarda yük taşıyabiliyorlar. Oyundaki temel amacımız ise ekranda göreceğimiz nesneleri buy helikopter şeklindeki araçlarımızı kullanarak taşımak ve kuleler oluşturmak. Fakat bir nesneyi taşıyabilmek için tek bir aracın taşıma gücü yeterli olmuyor; bu nedenle diğer oyuncularla güç birliği yapmamız ve bulmacaları birlikte çözmemiz gerekiyor.

Dreii'de her bölümde karşımıza farklı türde bulmacalar çıkıyor, ayrıca bazı bölümlerde işleri karıştıran engeller de işe dahil oluyor. Fırtınalar ve patlayıcılar bu engellerden birkaçı. Oyunu diğer oyuncularla birlikte oynuyor oluşunuz işe renk ve heyecan kazandırıyor.

Düşük sistem gereksinimlerine sahip olan Dreii hemen hemen ger bilgisayarda rahatça çalışabiliyor. Oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows 7 işletim sistemi

- İnternet bağlantısı

- 500 MB boş depolama alanı

Can Erdil Şentürk

Dreii

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Dreii çok oyunculu bir mobil bulmaca oyunudur

Dreii oldukça ilginç bir oyun yapısına sahip olan ve çok oyunculu alt yapısıyla dikkat çeken bir mobil bulmaca oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir fizik tabanlı bulmaca oyunu olarak tanımlanabilecek Dreii'de oyuncuların temel amacı kendilerine verilen geometrik şekilleri kullanarak kuleler oluşturmak. Fakat bu işi gerçekleştirmek için yer çekimine meydan okumamız, bir yandan da oyunu bizimle birlikte oynayan diğer oyuncularla iş birliği yapmamız gerekiyor.

Dreii'de nesneleri yerden kaldırarak tıpkı bir helikopterler hareket ettirirmişçesine ekranda oynatıyoruz. Fakat her nesneyi tek başımıza kaldıramayacağımız için diğer oyuncularla birlikte bu işi gerçekleştirmemiz gerekiyor. Online alt yapıya sahip olan oyunda diğer oyuncularla birlikte nesneleri taşıyıp yerleştiriyoruz. Oyun boyunca karşımıza fırtınalar ve patlayıcılar gibi çeşitli engeller de çıkmakta.

Dreii her yaştan oyuncuya hitap eden ve oldukça eğlenceli bir oynanışa sahip olan bir oyun.

Can Erdil Şentürk

Dreii

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Dreii mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Dreii oldukça yaratıcı bir şekilde tasarlanmış bir oyun sistemini içeren bir mobil bulmaca oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Dreii'de oyuncuları heyecanlı ve eğlenceli bir oyun tecrübesi bekliyor. Fizik tabanlı bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilecek Dreii'de çok oyunculu bir eğlenceye atılıyoruz. Oyunumuzdaki temel amaç ekranda yer alan nesneleri kullanarak kuleler oluşturmak. Bu işi yaparken diğer oyuncularla birlikte ortak bir şekilde hareket etmemiz gerekiyor; çünkü nesneleri tek başımıza taşıyamıyoruz.

Dreii'de kuleleri oluşturmak için kullanacağımız parçaları taşırken helikopter gibi hareket eden cisimleri kullanıyoruz. Her oyuncu helikopter benzeri cisimleriyle nesneleri yukarı kaldırıyor ve yer çekimine karşı hareket ettiriyor. Nesneleri doğru yere yerleştirdiğimizde ise bölümü geçebiliyoruz. Oyun boyunca karşımıza farklı zorluklar da çıkıyor. Kimi zaman fırtınalar, kimi zaman patlayıcılar işleri karıştırıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Helltaker

    Tek oturuşta bitirebileceğiniz kısa ama akılda kalıcı bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? İşte karşınızda Helltaker!
  • A Little to the Left

    Rahatlatıcı ve sakin bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? A Little to the Left indirin ve sakince bulmca çözmenin keyfine varın.
  • The Talos Principle 2

    The Talos Principle 2 ile zihninizin sınırlarını zorlayın. Benzersiz bir hikayeyi zihin açan bulmacalar ile birlikte keşfedin.
  • It Takes Two

    It Takes Two fantastik bir bulmaca dünyasına ev sahipliği yapıyor.
  • Human: Fall Flat

    Human: Fall Flat, PC için indirilebilir online bulmaca platform oyunu.
  • Lumines Remastered

    Lumines Remastered, Steam üzerinden edinilebilecek bulmaca oyunlarından bir tanesidir.
  • Numpuz

    Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Turca Bulmaca Hazırlama

    Turca Bulmaca Hazırlama yazılımı sayesinde sizler de kendi bulmacalarınızı kolayca hazırlayabilirsiniz.