Drop Hunt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
110 TOPLAM İNDİRME
75.31 MB DOSYA BOYUTU

Drop Hunt ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Drop Hunt eğer zekanızı kullanarak zorlu bulmacalarla baş etmeyi seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir bulmaca oyunu.

Windows 10 işletim sistemini kullanan bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Drop Hunt'da hayati bir göreve sahip olan bir bilim adamına yardımcı oluyoruz. Dr. Dunno adlı bilim adamımız hasta olan kızını kurtarabilmek için özel bir ilaç geliştirmek zorundadır. Bu ilacı geliştirebilmesinin tek yolu da farklı renkteki mikroskobik damlacıkları toplamasıdır. Bu iş için mikroskobunun başına geçen Dr. Dunno ile beraber maceraya atılıyoruz ve eğlenceye ortak oluyoruz.

Drop Hunt'da temel amacımız farklı renkteki damlacıkları onlarla aynı renkte olan kavanozlara sokmak. Oyun tahtasında birden fazla farklı renkte damlacık olabiliyor. Bu damlacıkları parmağımızı ekranda sürükleyerek yönetiyoruz. Bir damlacığı hareket ettirdiğimizde diğerleri de önlerinde herhangi bir engel yoksa aynı yönde hareket ediyor. Bu nedenle hamlelerimizi iyi bir şekilde hesaplamamız gerekiyor. Ayrıca oyun içerisinde belli sayıda hamleye sahibiz. Oyun tahtası üzerinde siyah damlacıklar gibi engellerle de karşılaşabilmekteyiz.

Drop Hunt kolay bir şekilde oynanabiliyor. Her yaştan oyun severe hitap eden Drop Hunt ailenizle keyifli vakit geçirmeniz için güzel bir seçim olabilir.

Can Erdil Şentürk

Drop Hunt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Drop Hunt eğlenceli ve sevimli bir mobil bulmaca oyunudur

Drop Hunt her yaştan oyun severe hitap eden, sevimli kahramanlar içeren bir mobil bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Drop Hunt'da çok sevdiği kızını kurtarmaya çalışan bir bilim adamının hikayesi konu alınıyor. Bilim adamımız kızını kurtarabilmek için özel bir ilaç geliştirmek zorundadır. Bu ilaçı üretebilmek için ise mikroskopla baktığı renkli damlacıkları aynı renkteki kavanozlarda toplaması gerekiyor. Biz de ona bu işte yardımcı oluyoruz ve zorlu bölümleri zekamızı kullanarak geçmeye çalışıyoruz.

Drop Hunt'da oyun tahtasında aynı renkte veya farklı renkte bir veya birden fazla damlacık yer alıyor. Bu damlacıkları kendileriyle aynı renkte olan kavanozlara sokmaya çalışıyoruz. Damlacıkları parmağımızı ekranda sürükleyerek yönetebiliyoruz. Bir damlacığı hareket ettirdiğimizde diğer damlacıklar da önlerinde herhangi bir engel yoksa aynı yönde hareket ediyor. Belirli hamle sayısına sahip olduğumuz için bölümü geçebilmek için dikkatli hesaplama yapmamız gerekiyor.

Drop Hunt boyunca 4 farklı mekanı ziyaret ediyoruz ve 80 bölümü tamamlamaya çalışıyoruz. Oyunun renkli ve güzel görünen grafiklere sahip olduğu söylenebilir. Drop Hunt bütün aile üyelerinin birlikte keyifle oynayabileceği bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Drop Hunt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
75.31 MB DOSYA BOYUTU

Drop Hunt eğlenceli bir mobil bulmaca oyunudur

Drop Hunt bütün aile üyelerinizle birlikte keyifle oynayabileceğiniz, her yaştan oyun severe hitap eden bir mobil bulmaca oyunu.

Windows Phone işletim sistemini kullanan mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Drop Hunt'da Dr. Dunno adlı bilim adamının macerasına katılıyoruz. Bilim adamımız sevimli küçük kızını kurtarabilmek için özel bir ilaç hazırlamak zorunda. Bu ilacı üretebilmek için ise mikroskobik boyutlardaki damlacıkları toplaması gerekiyor. Biz de ona bu damlacıkları toplamasında yardım ediyoruz ve eğlenceye ortak oluyoruz.

Drop Hunt'da karşımıza farklı renkte damlacıklar çıkıyor. Bu damlacıkları kendileriyle aynı renkte olan kavanozlara sokmamız gerekiyor. Damlacıkları yönlendirmek için parmağımızı ekranda sürüklememiz yeterli. Bir damlacağı hareket ettirdiğimizde oyun tahtasındaki diğer damlacıklar da eğer önlerinde herhangi bir engel yoksa aynı yönde hareket ediyor. Bize belirli sayıda hamle verildiği için hareketlerimizi doğru bir şekilde planlamamız gerekiyor. İpucu almak için bölümlerdeki donutları toplayabilirsiniz. Oyun tahtasında karşımıza damlacıkları yutan siyah damlacıklar gibi farklı engeller de çıkabiliyor.

Drop Hunt renkli ve sevimli grafiklere sahip. Oyun içerisinde oyunculara 4 farklı bölge ve 80 bölüm sunuluyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alien Swarm: Reactive Drop

    Alien Swarm: Reactive Drop, top down shooter türünde bir aksiyon oyunudur
  • Night Hunt

    Night Hunt, Commodore 64 oyunu Helsing's Hunt'tan esinlenerek hazırlanmış Türkçe vampir oyunu.
  • Dragon Age: Witch Hunt Türkçe Yama

    Dragon Age: Witch Hunt Türkçe Yama ile Witch Hunt indirilebilir içeriğini Türkçe olarka oynayabilirsiniz
  • Hunt Down the Freeman

    Hunt Down the Freeman, Half Life evreninde geçen, alternatif hikayeye sahip bir FPS oyunudur
  • Hunt: Showdown

    Crytek tarafından geliştirilen FPS türündeki korku oyunu Hunt: Showdown, online eşli oyun ile PvP'yi birleştiriyor
  • Hunt: Showdown – Reap What You Sow

    Hunt: Showdown – Reap What You Sow genişlemesi oyuna yeni bir karakter ve iki farklı silah getiriyor.
  • Banshee Hunt

    Hayatta kalma korku oyunu deneyimi yaşatan Banshee Hunt, yaratıkları ve doğaüstü ruhları içerisinde barındırıyor.
  • Carnival Hunt

    Çok oyunculu korku oyunu deneyimi yaşayabileceğiniz Carnival Hunt oyununda, arkadaşlarınıza karşı oynayın ve hayatta kalmaya çalışın.