DU Meter

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31,391 TOPLAM İNDİRME
6.18 MB DOSYA BOYUTU

DU Meter programı ile internet bağlantınızdaki veri akışını saniye saniye takip edebilir, upload ve download hızlarını ve miktarlarınızı rahatlıkla ölçebilirsiniz.

DU Meter ile internete bağlı bulunduğunuz modeminizdeki veri akışını takip edebilir, bağlantı hızınızı ölçüp görebilirsiniz. ADSL ve diğer herhangi bir tür internet bağlantısı kullanıcıları tarafından kullanılabilen bu program ile download ve upload miktarlarınızı an ve an takip edebilirsiniz. Veri akışını size gerçek zamanlı bir grafik ile sunan program basit arayüzü ve sadeliği ile her türden bilgisayar kullanıcısı için kolay ve anlaşılabilir.

DU Meter sisteminiz üzerinde çalışırken bağlantı verilerini günlüğe ustalıkla kaydederken, kendini güncelleme özelliği ile her zaman en güncel sürümüyle size hizmet etmektedir. Kullanışlı bir program olan DU Meter bellek kullanımı konusunda da sizlere sorun çıkartmayacak sadece işini yapan verimli bir program diyebiliriz. Artık sisteminizi ve kendinizi hiç yormadan kolaylıkla modem veri akışını takip edebilecek ve kotalı kullanıcılar için sağlıklı bir kota ölçme aracına sahip olacaksınız.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MiTeC Network Meter

    MiTeC Network Meter, ağ bağlantınız üzerinde yapılan veri alışverişini izleyebileceğiniz ücretsiz bir internet trafiği görüntüleme programıdır.
  • CPU Meter Pro

    CPU Meter Pro ile işlemci kullanım bilgilerinizi takip edebilirsiniz
  • Drives Meter

    Drives Meter ile sabit disklerinizin doluluk oranlarını kolayca görüntüleyebilirsiniz
  • Network Meter

    Network Meter bağlantı istatistiklerinizi takip edebileceğiniz bir kenar çubuğu eklentisidir
  • Battery Meter

    Battery Meter ile Windows Kenar Çubuğu'na batarya görüntüleme aracı yerleştirebilirsiniz
  • All CPU Meter

    All CPU Meter, işlemci ve bellek kullanımınızı takip edebileceğiniz ücretsiz bir masaüstü aracıdır.
  • Big Meter Pro

    Big Meter Pro, bilgisayarınızın bellek, disk bölümü, işlem kullanımını anlık olarak takip eden ve gösteren masaüstünüz için ücretsiz bir işlemci sayacıdır.
  • PingPlotter Freeware

    PingPlotter Freeware ile hafif ağ sorunlarınızı giderebilir, tanılayabilir ve ağ bağlantılarınızı izleyebilirsiniz.