Dualar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5,167 TOPLAM İNDİRME
5.3 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazınızdan hemen dualara ulaşabilmek ve nasıl okunacaklarını görmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

Dualar uygulaması Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz ve Kuran-ı Kerim'deki ayetlere kolayca erişebileceğiniz ücretsiz bir uygulama. İçerisinde hem Arapça, hem Latin alfabesi ile arapça hem de meal olan duaları barındıran uygulama, bunlara ek olarak Cevşen, Esmaü'l Hüsna ve Namaz Tesbihatı da barındırıyor ve herkesin tüm dini vecibelerini karşılayabileceği uygulamalardan birisi haline geliyor.

Kuran'da yer alan dualara dilerseniz toplu olarak, dilerseniz de konularına göre ayrılmış olarak ulaşabileceğiniz Dualar uygulamasında, favori dualarınızı kendi profilinize de ekleyebilirsiniz. Ayrıca Allah (c.c)'nin adlarını da bulabileceğiniz uygulama hangi ismi kaç defa okumanız gerektiğini de sizlere gösteriyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sesli Namaz Sureleri ve Dualar

    Sesli Namaz Sureleri ve Dualar, namazda okunan sure ve duaları dilediğiniz kadar sesli dinleyebileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Günlük Dualar ve Zikirler

    Günlük edilmesi gereken dualara kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Şifalı Dualar

    Çeşitli durumlarda okuyarak şifa bulabileceğiniz duaları görüntüleyebilirsiniz.
  • Ramazan Duaları

    Ramazan Duaları, yaklaşan ramazan ayında okuyabileceğiniz dualar ve zikirlere kolayca ulaşabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Sure ve Dualar

    Sure ve Dualar uygulamasıyla namazda okunacak sure ve duaları sesli ve yazılı şekilde inceleyebilirsiniz.
  • İftar Duaları

    İftar Duaları, Ramazan ayı boyunca iftarda orucunuzu açmadan ya da açtıktan sonra edebileceğiniz dualar bulacağınız yararlı bir Android dua uygulaması.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.