Dub Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
62 MB DOSYA BOYUTU

Dub Dash, kendine özgü muhteşem müzikleri eşliğinde Android ve iOS oyuncularına sunulan ücretsiz ve harika bir aksiyon oyunu.

Dub Dash, Android telefon ve tablet kullanıcılarının oynarken kendilerinden geçmlerini sağlayacak inanılmaz bir Android aksiyon oyunu. Ritim tabanlı oyunda hıza, müziğe ve renklere doyuyorsunuz. Çok uzun süre oynamanız durumunda gözleriniz ağrıyabileceğinden ufak molalar vermeyi ihal etmemelisiniz.

7 farklı oyun modu ile birlikte kullanıcıların eğlenmesini sağlayan Dub Dash içerisinde boss savaşları ve farklı onlarca bölüm bulunuyor. Her birinde yarı müzikler ile kopacağınız oyunda ne kadar pratik yaparsanız o kadar başarılı olabiliyorsunuz.

Cıvıl cıvıl renkler ile donatılan bölümlerde kendinizi adeta diskodaymış gibi hissedip kendinizden geçebilirsiniz. Fakat müziğe kendinizi aşırı kaptırmadan bölümleri geçmek ilk hedefiniz olmalı. Farklı ve eğlenceli bir oyun arıyorsanız Dub Dash'i indirip Android mobil cihazlarınız üzerinde oynayabilirsiniz.

Barış YANIK

Dub Dash

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Dub Dash, oynamaktan hiçbir zaman sıkılmayacağınız hem eğlenceli hem de aksiyon dolu bir iOS ritim oyunu.

Dub Dash, aksiyon oyunu kategorisinde yer alan ve oynadıkça daha da oynamak isteyeceğiniz bir iOS ritim oyunu. Android versiyonu ücretsiz olmasına rağmen iOS üzerinde ücretli olan oyun verdiğiniz paraya değer diye düşünüyorum.

Birbirinden farklı bölümlerde göz alıcı renkler ve tasarımlar ile birlikte yerinizde duramayacağınız özel müzikler çalıyor. Oynarken kendinizden geçmenizi sağlayacak oyunlardan birtanesi olan Dub Dash, 7 farklı oyun modu ile birlikte onlarca bölüm sunuyor. Tüm bölümleri bitirebilmek biraz yetenek işi ama imkansız değil elbette. Ayrıca ayıracağını zaman da önemli. Fakat oynamaktan vazgeçemiyorsanız ufak aralar verip gözlerinizi dinlendirmenizi tavsiye ederim. Çünkü oyun içerisinde tam bir renk cümbüşü var.

Oyunda ritime uyup bölümler içerisinde ilerliyorsunuz. Eğer DJ'e eşlik edebilecek kulağa ve reflesklere sahipseniz oyun sizin için çok daha eğlenceli hale gelebilir. Elektronik müzikten de hoşlanırsanız tadından yenmez diyebilirim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lub vs Dub

    Lub vs Dub, aynı cihaz üzerinden iki kişilik oynama seçeneği de sunan ufak boyutlu beceri oyunu.
  • Geometry Dash Lite APK

    Geometry Dash Lite APK, geometrik şekillerin arasından ilerleyeceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Geometry Dash APK

    İmkansız denecek seviyelere meydan okumak istiyorsanız, ritim tabanlı aksiyon platform oyunu olan Geometry Dash APK'yı indirin ve becerilerinizi herkese gösterin.
  • Monster Dash

    Monster Dash ekranda yatay olarak ilerlediğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Dash Legends

    Dash Legends, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Dash Masters

    Dash Masters, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Ninja Dash Run

    Ninja Dash Run ile Android akıllı telefon ve tabletinizde aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • Transformers Rescue Bots: Disaster Dash

    Transformers Rescue Bots: Disaster Dash, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.