Dude Perfect 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
197 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Dude Perfect 2, boş zamanlarda keyifli vakit geçirmek isteyen herkesin denemesi gereken bir basketbol oyunu.

Dude Perfect 2, Android tablet ve telefonlar üzerinde oynanmak üzere geliştirilmiş bir basketbol oyunu. İlk oyuna göre epey bir gelişme kaydeden bu ikinci oyunda tuhaf mekanlarda, tuhaf karakterler ile olağanüstü mücadelelere girişiyoruz.

Oyundaki temel amacımız ekrana dokunarak nişan almak ve topu potaya göndermek. Yaptığımız her sayı hanemize bir puan olarak yazılıyor. Tahmin ettiğiniz gibi nihai amacımız en yüksek skora ulaşmak. Oyunun en dikkat çeken yönleri arasında bölüm tasarımları bulunuyor. Birbirinden ilginç ve engellerle dolu bölümlerde basket atmaya çalışmak emin olun çok zor fakat bir o kadar da eğlenceli.

Oyundaki ilginçlik, karakter tasarımlarıyla da devam ediyor. Her biri çılgın kostümlere sahip onlarca farklı karakter mevcut ve bunları zamanla açabiliyoruz. Yetenek olarak pek farkları olmasa da tasarım olarak epey farklılar.

Oyunda başarılı olabilmek için çok iyi nişan almamız gerekiyor. Zorlu bölümlerde güçlendiricileri kullanarak durumu lehimize çevirebiliyoruz. Bu güçlendiricilerden özellikle bombardıman yapanı epey hoşumuza gitti.

Grafikleri her ne kadar çizgi film havasına sahip olsa da Dude Perfect 2 büyük küçük herkesin mutlaka denemesi gereken oyunlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Dude Perfect 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME
55.2 MB DOSYA BOYUTU

Dude Perfect 2, eğlenceli atmosferiyle her yaşa hitap eden bir basketbol oyunu.

Dude Perfect 2, basketbol oyunları oynamaktan keyif alan iPhone ve iPad sahiplerinin büyük beğeniyle oynayacakları yapımlardan bir tanesi. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyun, ilk versiyonuyla epey ilgi çekmişti ve şimdi çok daha güçlü bir şekilde geri döndü.

Hem beceri hem de basketbol oyunlarında karşımıza çıkan dinamikleri başarıyla bir araya getiren Dude Perfect 2'deki temel amacımız parmağımızı ekranda gezdirerek nişan almak ve topu potaya gönderip sayı yapmak. Ne kadar fazla sayı yaparsak o kadar fazla puan topluyoruz. Bunu başarması pek kolay olmuyor çünkü bölümlerde topumuzu engelleyen ayılardan tutun da tuhaf mekanizmalara kadara her şey var.

Neyse ki oyuna çeşitli amaçlarla kullanabileceğimiz çok sayıda güçlendirici mevcut. Bunları akıllıca kullanırsak çok daha yüksek skorlara imza atabilme şansını elde ediyoruz.

Dude Perfect 2'de her oyunseverin beğenisini kazanacağını düşündüğümüz karakterler mevcut. Her biri kendine has kostümlere sahip olan bu karakterleri bölümlerde ilerledikçe açabiliyoruz.

Keyifli ve dinamik atmosferiyle beğeni kazanan Dude Perfect 2, boş zamanlarınızı değerlendirmek amacıyla oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan bir tanaesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dude Perfect

    Dude Perfect, popüler oyunlardan bir tanesi olan Angry Birds'e benzerliği ile dikkatleri çeken eğlenceli bir basketbol oyunu.
  • Perfect Kick 2

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir futbol oyunu
  • Perfect Kick!

    Perfect Kick!, çevrimiçi olarak oynanabilen bir futbol ve şut atma oyunu.
  • Perfect Shift Racing Game

    Perfect Shift Racing Game ile Android cihazınızda birbirinden farklı klasik ve spor araçları deneyimleyebilirsiniz.
  • Perfect Eleven

    Harika deneyim sunan bir futbol oyunu
  • Make It Perfect 2 APK

    Make It Perfect 2 APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Her yaşa uygun olan bulmacaları çözün, nesneleri birleştirin ve rahatlatıcı müzikler eşliğinde eğlenceli bir deneyim yaşayın!
  • Ninja Dude vs Zombies 2

    Etrafınızı saran zombilere geçit vermeyin.
  • MLB Perfect Inning 2019

    Gerçekçi bir beyzbol oyunu oynayacağız.