Dumb Ways to Die 2: The Games

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
288 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Dumb Ways to Die 2: The Games, çıldırtıcı derecede zor bağımlılık yapan mini oyunlar sunuyor ve tüm platformlarda oldukça popüler.

Dumb Ways to Die 2: The Games, Windows Phone telefonumuzun yanı sıra Windows tablet ve bilgisayarımızda reflekslerimizi geliştirmek amacıyla oynayabileceğimiz bir beceri oyunu. Tüm platformlarda başarı sağlayan nadir oyunlar arasında olduğunu da belirteyim.

Gözü fazla yormayan sade çizgilerden oluşan görsellerle karşımıza çıkan Dumb Ways to Die: The Games oyununda tek dişli sevimli arkadaşlarımızın yardımına koşuyoruz. Bölüm bölüm ilerdiğimiz oyunun her bölümünde farklı bir şey yapıyoruz. Bir bölümde mayının uzaklaşmasını sağlıyor, diğer bölümde elektrikli çitlerin üzerinden atlıyor, bir başka bölümde raylara kaçan oyuncağımızı almaya çalışıyoruz. Oyunu çekici kılan ise bölümleri basit hareketlerle geçebiliyor olmamız. Kimi zaman dokunuşumuzla, kimi zaman cihazımızı eğerek, kimi zaman da sürükleyerek bölümü geçiyoruz. Bu noktada oyunun kolay olabileceği kanısına varabilirsiniz ancak daha ilk bölümde çocuk oyunu olmadığı gösteriliyor.

Oyunun zor kısmı her bölümde farklı bir şey yapmamız ve bölümün nasıl geçileceğinin saniye sürmeden belirtilmesi dışında bölümü tamamlamamız için gerekli sürenin oldukça kısa olması. Her şeyin bir anda olup bittiği oyunda dilerseniz zar zor yaptığınız yüksek puanı arkadaşlarınızla paylaşarak onları düelloya davet edebildiğiniz gibi çoklu oyuncu modunda arkadaşlarınızla birlikte oynamanın keyfini sürmeniz de mümkün.

Erkan Calp

Dumb Ways to Die 2: The Games

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
190 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Dumb Ways to Die 2: The Games içerisinde onlarca farklı oyun barındıran ilginç bir yapım.

Dumb Ways to Die 2: The Games tablet ve akıllı telefonları üzerinde oynayabilecekleri eğlenceli bir oyun arayanların başvurması gereken ilk seçeneklerden biri. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda birbirinden farklı mini oyunlarda mücadele ediyor ve başarılı sonuçlara imza atmaya çalışıyoruz.

Oyunda tam tamına 28 farklı mini-oyun bulunuyor. Bu oyunlar ıoynarken karşımıza tamamen farklı altyapılar ve görevler çıktı. Bu da oyunun kısa süre içinde monoton bir hale gelmesini engelleyen faktörler arasında gösterilebilir. Bu tarz oyunlarda tecrübe ettiğimiz gibi Dumb Ways to Die 2: The Games'ta da bölümler kolaydan zora doğru sıralanmış. İlk birkaç bölümde oyunun genel dinamiklerine alışıyoruz ve sonrasında da zorluk seviyesi giderek artıyor.

Dumb Ways to Die 2: The Games grafik olarak yoğunlukla çizgi film öğeleri üzerinde duruyor. Oyunu ilginç ve denemeye değer kılan detaylardan bir tanesi de bu aslında. Bana kalırsa bu oyun reflekse ve beceriye dayalı oyunlar oynamaktan keyif alan herkesin hoşuna gidecektir.

Emircan Erdoğan

Dumb Ways to Die 2: The Games

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
149 TOPLAM İNDİRME
35.5 MB DOSYA BOYUTU

Dumb Ways to Die 2: The Games beceri oyunları oynamaktan keyif alanlar tarafından mutlaka denenmeli.

Dumb Ways to Die 2: The Games mobil cihazlarımız üzerinde oyanyabileceğimiz ücretsiz bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Oyun hem tablet hem de akıllı telefonlar üzerinde ücretsiz olarak oynanabiliyor. Eğer beceri ve refleks üzerine kurulu oyunlardan hoşlanıyorsanız Dumb Ways to Die 2: The Games sizi fazlasıyla tatmin edecektir.

Oyunda tam tamına 28 farklı mini-oyun mevcut. Bunların her biri farklı dinamiklere ve atmosfere sahip olduğu için oynarken asla bir tekdüzelik hissine kapılmıyoruz. Bu tarz oyunlarda görmeye alıştığımız gibi bu oyunda da ilk bölümler göreceli olarak daha kolay, ilerleyen bölümler kademeli olarak zorlaşıyor.

Grafik olarak çizg film tadında tasarımlar sunan oyunda bu detay da dikkatimizi çekenler arasında. Açıkçası tematik olarak bu grafik türü oyunla uyum içerisinde ilerliyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz, hem dikkatinizi hem de becerilerinizi ölçebileceğiniz bir oyun arıyorsanız Dumb Ways to Die 2: The Games'i mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

Dumb Ways to Die 2: The Games

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Dumb Ways to Die 2: The Games, dikkat ve hız gerektiren 36 mini oyun sunan popüler bir Windows Phone oyunu.

Dumb Ways to Die 2: The Games, reaksiyonumuzu ölçen sinir bozucu ancak bağımlılık yaratıcı mini oyunlar sunuyor ve oldukça popüler bir oyun. Son olarak Windows Phone platformunda karşımıza çıkan beceri odaklı oyunda tek dişli komik karakterlere yardımcı oluyoruz.

Modern görselleriyle de dikkat çeken oyunda 30’dan fazla dikkatimizi ve reflekslerimizi ölçen oyun bulunuyor. Bölüm bölüm ilerliyoruz ancak benzerlerinin aksine ilerledikçe zorlaşan bir yapıda değil. Oyuna daha ilk başladığımızda ne derece çıldırıcı bir oyunla karşı karşıya olduğumuzu anlıyoruz.

İster tek başımıza oynayabildiğimiz, istersek arkadaşlarımızı da davet edip onlarla puan yarışına girebildiğimiz oyundaki mini oyunlar çok basit olmasına karşın hedefimize hem çok kısa sürede ulaşmamız gerekiyor hem de hata yapma lüksümüz bulunmuyor. Örneğin; elektrikli çit engeller üzerinden atlarken ekrana tek dokunmamız kafi ancak bu çitler öyle bir anda karşımıza çıkarılıyor ki basitçe geçemiyoruz. Öte yandan her bölümde ilerleme şeklimiz farklı. Kimi bölümde dokunmamız kafi olurken, kimi bölümde cihazı sağa / sola eğmemiz gerekiyor, kimi bölümde de kaydırma hareketini kullanmamız isteniyor.

Şekilden şekile girebilen Dumb Ways karakterlere ufak dokunuşlarla yardımcı olduğumuz oyun ücretsiz olarak geliyor ve sonuna kadar hiçbir ücret ödemeden oynayabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 7 Days to Die

    7 Days to Die ile zombi öldürmeye başlayın. Açık dünyada hayatta kalmaya çalışın ve hareket eden her şeyi vurun.
  • FLY OR DIE

    FLY OR DIE, küçük kuş Piou'nun uçmasına yardımcı olduğunuz bir beceri oyunu.
  • Die by the Blade

    Arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz Die by the Blade'de, 1v1 dövüşlere katılarak rakiplerinizi alt edebilirsiniz.
  • Move or Die

    Move or Die, Steam üzerinden satın alıp oynayabileceğiniz bir tür aksiyon oyunudur.
  • Sekiro: Shadows Die Twice

    Sekiro: Shadows Die Twice, From Software tarafından geliştirilen ve yine çok zor olmasıyla göze batan bir tür aksiyon oyunudur.
  • Death Must Die

    Köle ordularını öldürmeye çalıştığınız Death Must Die'da, hayatta kalmaya çalışın ve mükemmel bir roguelite oyun deneyimi yaşayın.
  • Orcs Must Die! Unchained

    Orcs Must Die! Unchained online olarak oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunudur
  • A Little to the Left

    Rahatlatıcı ve sakin bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? A Little to the Left indirin ve sakince bulmca çözmenin keyfine varın.