Duolingo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
26,578 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Duolingo, İngilizce, Almanca başta olmak üzere en yaygın yabancı dilleri ücretsiz öğrenebileceğiniz en iyi uygulama.

Duolingo, tüm platformlarda en çok tercih edilen yabancı dil öğrenme uygulamaları arasında. İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca, Hollandaca, Portekizce, Danca öğrenmek için ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz eğitim uygulamasının en dikkat çeken yanı yabancı dili sıkmadan, eğlenceli yoldan öğretmesi.

Çeşitli seviyelere sahip İngilizce içerikleri bünyesinde bulunduran başarılı uygulama günümüzde milyonlarca kullanıcıya ev sahipliği yapıyor. Rengarenk içeriklerin yanı sıra seslendirmeler eşliğinde kullanıcılara İngilizce öğreten uygulama, düzenli olarak güncellemeler almaya devam ediyor.

Evrensel uygulama olmasıyla hem Windows Phone hem de Windows 10’lu tablet ve bilgisayarlarda kullanılabilen Duolingo, herkesin rahatlıkla kullanabileceği tamamen Türkçe arayüzle geliyor. Eğlence ve eğitimi bir arada sunan uygulamada başta İngilizce olmak üzere dünyada yaygın olarak konuşulan dilleri günde birkaç dakikanızı ayırarak rahatlıkla öğrenebiliyorsunuz. Hangi seviyede olursanız olun size özel bir içerik rahatlıkla bulabilmeniz mümkün.

Duolingo’nun en güzel yanı kişinin seviyesine göre alıştırmalar sunması. İster tamamen yabancısı olduğunuz bir dile merhaba diyin, isterseniz de yabancı dilinizi ilerletme düşüncesinde olun… Seviyenize uygun alıştırmalar karşınızda. Tabii ki bu özellikten faydalanabilmeniz için bir profil oluşturmanız gerekiyor. Hali hazırda Duolingo kullanıcısı iseniz mevcut hesabınızla da giriş yaparak bilgisayarınızda kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

İçeriğini sürekli olarak güncelleyerek alıştırmalarını farklılaştıran, kullanıcıya yeni derslerin başladığına dair hatırlatmalarda bulunan Duolingo, hızlı, eğlenceli ve ücretsiz bir şekilde İngilizce öğrenmek isteyenlere hitap eden enfes bir uygulama.

 

Erkan Calp

Duolingo

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
27,388 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Duolingo, dil öğrenme uygulamasıdır. İngilizce veya başka bir dil öğrenmek için en iyi uygulamalardan Duolingo APK ücretsiz indirilebilir.

En fazla indirilen eğitim uygulamalarından biri olan Duolingo APK'da, kısa süren derslerle yeni bir dil öğrenin. 40'ın üzerinde dil ile birlikte, istediğiniz dilin eğitimini kolayca alabiliyorsunuz. Konuşma, okuma, yazma ve dinleme alıştırmaları yaparak, kendinizi bir an önce geliştirebilirsiniz. Her ne kadar öğrenmek zor olsa da, bir dil hakkında çokça bilgiye ulaşabilirsiniz. 

Dil uzmanlarının tasarladığı Duolingo'da, milyonlarca öğrenci bulunuyor. Bunlardan biri olmak ve istediğiniz bir dil hakkında eğitim almak istiyorsanız, ücretsiz bir şekilde Duolingo APK indirebilirsiniz.

Duolingo APK İndir

Dil öğrenmeye dilediğiniz her yerden başlayabilirsiniz. Ayrıca uygulama içerisindeki alıştırmalar sayesinde, hem eğlenip hem de beyin egzersizi yapabileceksiniz. Oyuna benzer dersler sayesinde, dil öğrenme isteğinizi en üstlere çıkarmayı hedefliyor. Bilime dayalı bu öğretimin, uzun vadede kullanıcıları dil öğrenmeye teşvik ettiği yönünde.

İlerlemelerinizi her gün ve her saat takip edebilirsiniz. Kendinize günlük bir alışkanlık oluşturarak, günün belli bir saatinde çalışmaya başlayın. Siz de Duolingo APK indirerek, istediğiniz herhangi bir dili eğlenerek öğrenebilirsiniz. Dilinizi seçin, hedefinizi oluşturun ve yolun sonunda ödüller kazanın.

Duolingo APK Özellikleri

  • En iyi dil öğrenme uygulamaları arasında yer alan Duolingo'yu deneyimleyin.
  • Eğlenceli alıştırmalar sayesinde, hem eğlenin hem de öğrenin.
  • Dilediğiniz her yerden eğitime başlayın.
  • 40'ın üzerindeki dil havuzundan istediğinizi seçin.
  • Kelime haznenizi ve dil bilginizi geliştirin.
Yiğit Ekim Demir

Duolingo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,962 TOPLAM İNDİRME
34.7 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad'inizi kullanarak yabancı dil öğrenmek istiyorsanız en kolay uygulamalardan bir tanesi Duolingo ve tamamen ücretsiz.

Yabancı dil öğrenmek isteyenlerin gittikleri kurslar ve aldıkları kitapların yanında bol bol alıştırma yapmaları da en çok gerekenler arasında. Ancak günlük hayatın karmaşası arasında detaylı öğrenme ve alıştırma dosyaları ile uğraşmanın pek kolay olmadığını kabul etmek gerek. Bu nedenle yabancı dil öğreniminde akıllı telefon ve tabletler son yılların öne çıkanları arasındalar. Duolingo da iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanmaktan keyif alacağınız bir yabancı dil öğrenme uygulaması.

İçerisinde İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Portekizce ve İtalyanca dillerine ait öğrenme programlarını barındıran uygulamanın kullanımı o kadar basit ki, arayüzüne hemen alışmak ve alıştırmaları yapmaya başlamak sadece bir kaç dakikanızı alıyor. Uygulamanın içerisinde öğrenmek istediğiniz dile ait farklı kategoriler yer alıyor ve farklı gramer konuları ile günlük hayata dair konuları barındıran bu kategorilerde ilerledikçe puanlar kazanmaya başlıyorsunuz.

Neredeyse tüm cümleler ve kelimeler için seslendirmelerin bulunması ise onu hem görsel hem de işitsel bir dil öğrenme aracı haline getiriyor. Kelime bulma, yazma, okuma, boşluk doldurma ve onlarca farklı türde alıştırma sayesinde bir yandan gramer bir yandan da kelime öğrenmek çok kolay.

Yiğit Ekim Demir

Duolingo

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,028 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Duolingo ile yabancı dil öğrenmek hem kolay hem de eğlenceli.

Duolingo, yabancı dil öğrenimini kolaylaştıran uygulamalardan biri ve hem ücretsiz olması hem de kullanışlı olması yönünden oldukça popüler. İngilizcenin yanında İspanyolca, Fransızca, Almanca, Portekizce, İtalyanca, Hollandaca, Danca öğrenmek için yararlanabileceğiniz uygulama dil öğrenmek için kesinlikle en iyisi.

Son derece modern ve herkesin kullanabileceği şekilde tasarlanmış Türkçe arayüz ile bizleri karşılayan Duolingo, eğlence ve eğitimi bir arada sunuyor. En önemlisi de diğer dil öğreten uygulamalar gibi rahatsız edici reklamlar ve uygulama içi satın alımlar sunmuyor.

İngilizcenizi ilerletmek, diğer dillere giriş yapmak için kullanabileceğinizi düşündüğüm uygulamada temelden ileri seviyeye kadar çok sayıda farklı kategoride alıştırma ve kelime oyunları sunuluyor. Başarı ile tamamladığınız her alıştırma sonrası seviyeniz artıyor ve hangi seviyede olduğunuzu şirince hazırlanmış görsellerden takip edebiliyorsunuz. Alıştırmada başarısız olmanız durumunda ise canınızdan gidiyor ve belirli bir süre sonra uygulamaya dönebiliyorsunuz.

Duolingo, kişiye özgü içerik sunan bir dil öğrenme uygulaması olduğundan tahmin edeceğiniz üzere kullanmadan önce bir profil oluşturmanız gerekiyor. Hali hazırda kullandığınız Duolingo hesabınızla da giriş yapabildiğinizden başka platformdaki verileriniz buraya da aktarılmış oluyor.

Duolingo’nun en beğendiğim özelliği ise içeriğinin sürekli güncellenmesi. Bu sayede aynı alıştırmaları tekrarlamak durumunda kalmıyorsunuz. Yabancı dilinizi ilerletmek veya sıfırdan yeni bir dil öğrenmek için, Windows Phone platformunda Duolingo’dan daha eğlenceli, hızlı bir dil öğrenme uygulaması bulamayacağınızın garantisini verebilirim.

Erkan Calp

Duolingo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4.7/5 ZİYARETÇİ
29,276 TOPLAM İNDİRME

Duolingo yabancı dil öğrenmenizi kolaylaştıran bir web uygulamasıdır.

Duolingo kullanıcılara yabancı dil öğrenme ve pekiştirme için tamamen ücretsiz bir çözüm sunan kullanışlı ve faydalı bir dil öğrenme servisidir.

Türkçe desteğine sahip bir servis olan Duolingo İngilizce, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca, Rusça gibi yaygın konuşulan diller için dil öğrenme hizmeti sunuyor.

Duolingo hizmetini kullanabilmek için servise Facebook, Google veya e-posta adresinizle giriş yapmanız yeterlidir. Bunun haricinde hiçbir ek gereksinimi olmayan servis size herhangi bir derse gitmeden öğrenmek istediğiniz dil ile ilgili temel bilgileri öğretebiliyor ve sahip olduğunuz bilgileri pekiştirmenize yardımcı oluyor.

Duolingo size yabancı dil öğretebilmek için eğlenceli bir çözüm sunmaktadır. Duolingo kullanıcılara çok farklı kategorilerde kelime öğrenme oyunları, alıştırmalar ve eğlenceli küçük oyunlar sunuyor ve bu sayede kullanıcı zamanını yabancı dil öğrenmeye harcarken sıkılmıyor. Servis oldukça rahat bir şekilde kullanılmakta. Temiz bir arayüz sunan Duolingo kullanıcılara yabancı dil öğrenme aktivitelerini aşama aşama sunuyor ve planlı, metodlu bir şekilde dil öğrenmenize aracı oluyor.

Duolingo sürekli güncellenen bir yapıya sahip. Güncel tutulan içerik sayesinde kullanıcılar sürekli yeni alıştırmalar ve oyunlara erişebiliyor ve yeni kelimeleri kelime haznesine katabiliyor. Duolingo'daki alıştırmalara verdiğimiz doğru ve yanlış yanıtları ölçen servis size yabancı dil öğrenme durumunuzu ölçümleyerek raporlayabiliyor.

Eğer yabancı dil öğrenmek istiyorsanız ve sizi temelden başlatacak ve geliştirecek bir uygulama arıyorsanız Duolingo sizin için güzel bir çözüm olacaktır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DynEd

    DynEd indirin, en iyi İngilizce dil öğrenme programına sahip olun.
  • BukyTalk

    Ana dili İngilizce konuşmacılarla 30 dakikalık birebir seanslarla dilinizi geliştirin!
  • AnyLango

    AnyLango, yabancı dil öğrenmek isteyen kullanıcılar için hazırlanmış olan basit bir yabancı dil öğrenme platformudur.
  • Kur'an Öğreniyorum

    Ek kaynağa ihtiyaç duymadan kolayca Kur'an öğrenebilirsiniz.
  • Scratch

    Scratch, çocukların ve gençlerin programlama dillerini öğrenebilmeleri için geliştirilmiş olan bir yazılım geliştirme platformudur.
  • Kur Yazılım Türkçe-İngilizce Sözlük

    Kur Yazılım Sözlük ile çevrim dışı olsanız bile hem Türkçe'den İngilizce'ye hem de İngilizce'den Türkçe'ye çeviri yapmanız mümkün.
  • Passagework

    KPDS, ÜDS, YDS gibi İngilizce yeterlilik sınavlarına hazırlananlar başta olmak üzere İngilizce'sini ilerletmek isteyen herkes için hazırlanan Passagework sistemi dinleme, okuma, okuduğunu anlama, kelime ve dil bilgisi yeteneklerini geliştirmey
  • Türkçe-İngilizce Sözlük

    Ücretsiz Türkçe - İngilizce Sözlük programı olarak kullanabileceğiniz bu programda, devasa bir veri tabanı bulunabiliyor.