DVD Region-Free

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4,416 TOPLAM İNDİRME
1.18 MB DOSYA BOYUTU

Film endüstrisi, film sevelerin kendi pazarı için hazırlananlar haricinde DVD satın almamaları için dünyayı altı bölgeye ayırdılar.

Film endüstrisi, film sevelerin kendi pazarı için hazırlananlar haricinde DVD satın almamaları için dünyayı altı bölgeye ayırdılar. Ancak DVD’lerdeki bölge kodları rahatlıkla atlatılabiliyor. Bunun için DVD Region Free gibi bir araca ihtiyacınız olacak. Maksimum beş ile sınırlı kod değişimi olmadan bölge kodları bu shareware ile rahatlıkla düzenlenebiliyor. Böylece kullanıcı herhangi bir bölgeye ait DVD’leri rahatlıkla izleyebiliyor. DVD Region Free, DVDGenie’den farklı olarak çoktan kilitlenmiş olan RPC2 DVD sürücüleri ile çalışıyor. Tabii ki bu sayede tehlikeli Firmware güncelleme işlemine de gerek kalmıyor. Araç, ek olarak Macrovision kopya korumasını da kaldırıyor.
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MediaProSoft Free CD DVD Burner

    MediaProSoft Free CD/DVD Burner CD ve DVD'nizdeki müzik, video, resim, oyun ve diğer verilerinizi yazdırmanız için tasarlanmış küçük bir araçtır.
  • Free CD DVD Burner

    Free CD DVD Burner, tüm kullanıcılar için kolay kullanımlı bir CD/DVD yazma çözümü sunan ücretsiz bir yazılımdır.
  • Ashampoo Burning Studio Free

    Ashampoo Burning Studio Free, tüm dosyalarınızı CD ve DVD'ler üzerine kolay bir şekilde yazmanıza olanak sağlayan CD/DVD yazma programıdır.
  • Free Easy CD DVD Burner

    Ücretsiz bir CD/DVD yazma uygulaması olan bu uygulama ile çok kolay bir şekilde ses veya farklı formatlardaki her türlü dosyanızı CD veya DVD'lere yazdırabilirsiniz.
  • FinalBurner Free

    Pahalı CD/DVD yazma programlarına alternatif, oldukça başarılı bir program olan FinalBurner ile istediğiniz her türlü dosyayı kolayca CD, DVD, HD DVD veya Blu-ray'e yazdırabilirsiniz.
  • DVD Slim Free

    CD/DVD kapakları hazırlamak DVD Slim Free ile artık çok kolay.
  • Free DVD Video Burner

    Evinizdeki DVD oynatıcınızda sorunsuz bir şekilde çalıştırabileceğiniz DVD video diskleri hazırlamanız için geliştirilmiş basit cd yakma programıdır.
  • WinX Free DVD to FLV Ripper

    WinX Free DVD to FLV Ripper, DVD disklerinizi FLV formatında bilgisayarınıza kaydetmenize olanak tanıyan ücretsiz bir programdır.