DVD Snapshot

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
647 TOPLAM İNDİRME
10.19 MB DOSYA BOYUTU

DVD Snapshot, sahip olduğunuz DVD filmler üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde ekran görüntüleri alabileceğiniz kullanışlı bir programdır.

DVD Snapshot, bilgisayarınız üzerinde izlediğiniz DVD filmlerden ekran görüntüleri almak için kullanabileceğiniz ve farklı düzenleme seçeneklerine sahip olan kullanışlı bir programdır.

Filmleri izlerken tam olarak istediğiniz karenin ekran görüntüsünü alabilmek için filmi duraklatabilir veya doğrudan istediğiniz karenin yer aldığı süreye geçiş yapabilirsiniz.

Program kullanıcılara doğrudan DVD filmler üzerinden ekran görüntüsü almaya izin vermektedir. Bu sayede filmlerin istediğiniz noktasına giderek filmi dondurabilir ve alacağınız ekran görüntüsünü bilgisayarınız üzerine kaydedebilirsiniz.

Ayrıca isterseniz almış olduğunuz ekran görüntülerini doğrudan resim düzenleme programları yardımıyal açarak gerekli düzenleme işlemlerini de yapabilirsiniz. Tüm bunların dışında filmler üzerinde beğendiğiniz karelerin ekran görüntülerini alarak arkadaşlarınızla e-posta aracılığıyla paylaşabilirsiniz. Bir nevi onlara filmin tanıtımını almış olduğunuz ekran görüntüleri yardımıyla yapabilirsiniz.

Sonuç olarak izlediğiniz DVD filmler üzerindeki sahnelere ait ekran görüntülerini alarak doğrudan bilgisayarınıza kaydedebileceğiniz oldukça basit ve kullanışlı bir program olan DVD Snapshot'ı tüm kullanıcılarımıza tavsiye ederim.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SnapShot

    SnapShot adlı ücretsiz program ile masaütü, pencere veya ekranın herhangi bir bölümüne ait ekran görüntüleri çekebilirsiniz.
  • Desktop Snapshot

    Desktop Snapshot internet üzerinden gerçekleştirilen canlı sunumlar için tasarlanmış ücretsiz bir uygulamadır.
  • Video Snapshot Wizard

    Video Snapshot Wizard ile videolarınızdan yüksek kalitede fotoğraflar çekebilirsiniz.
  • QtlMovie

    Bilgisayarınızdaki videoları dönüştürmek, altyazılar eklemek ve DVD'ler hazırlamak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • LICEcap

    LICEcap, ücretsiz ve kolay kullanımlı ekran kayıt aracıdır.
  • iPhone Screen Recorder

    iPhone Screen Recorder, iPhone ve iPad kullanıcıları için ekran kaydetme, ekran videosu çekme programı.
  • Recordit

    Recordit programı sayesinde bilgisayarınızın ekran görüntüsünü hareketli GIF dosyaları olarak yakalayabilirsiniz.
  • iPhone/iPad Recorder

    iPhone/iPad Recorder, iPhone ve iPad ekranını jailbreaksiz bilgisayara yansıtma, ekran videosu çekme programı.