DVDFab Virtual Drive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,618 TOPLAM İNDİRME
0.66 MB DOSYA BOYUTU

DVDFab Virtual Drive ile DVD ve Blu-ray kalıp dosyalarınızı açabileceğiniz sanal sürücüler oluşturabilirsiniz.

DVDFab Virtual Drive uygulaması sanal bir DVD/Blu-ray emülatörü olarak geliştirilmiştir. Program ile 18'e kadar sanal sürücü oluşturabilir ve farklı programlar tarafından oluşturulan kalıp dosyalarını sanal sürücüler üzerinden çalıştırabilirsiniz.

Örneğin bilgisayarınızdaki bir Blu-ray kalıp dosyasını medya oynatıcınız ile görüntülemek istiyorsanız öncelikle DVDFab Virtual Drive üzerinde oluşturduğunuz sanal sürücü yardımıyla kalıp dosyasını açtıktan sonra, medya oynatıcınız üzerinde oynatmaya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • gBurner Virtual Drive

    gBurner Virtual Drive, bilgisayarınız üzerinde sanal sürücüler oluşturabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir programdır.
  • DVDFab

    DVDFab kapsamlı özellikleriyle DVD ve Blu-ray disklerinizi yedekleyebilir, yazdırabilir ve pek çok mobil cihaza uygun formatlara dönüştürebilir.
  • Circle Virtual CD

    Circle Virtual CD ile CD'lerin imajını alabilirsiniz.
  • Virtual CD

    Virtual CD, CD veya DVD arşivlerinizi bilgisayarınızda yedeklemek ve bu yedekleri sanal sürücüler oluşturarak kontrol etmek için kullanabileceğiniz bir gelişmiş sanal sürücü yaratma aracı.
  • WD SmartWare Virtual CD Manager

    WD SmartWare Virtual CD Manager, Western Digital harici diskler için geliştirilen küçük ve basit bir sanal CD yönetim programıdır.
  • DVDFab File Transfer

    DVDFab File Transfer, dönüştürülen dosyalarınızı iPod, PSP ve Zune cihazlarınız üzerine transfer edebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • KEGA Fusion

    PC üzerinden Sega Genesis/Mega Drive, 32x, Mega CD, Master System, SG-1000 ve SC-3000 sistemlerini çalıştıran etkileyici bir emülatör.
  • DVDFab HD Decrypter

    DVD ve Blu-ray disklerinizi yedeklemek, kopyalamak ve korumasını kırmak için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.