E-Yaz Temel Ticari Set (T.SET)

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3,507 TOPLAM İNDİRME
106 MB DOSYA BOYUTU

Temel bir ticari set yazılımıdır. Stok, Cari hesap, Fatura, Muhasebe modüllerinden oluşmaktadır.

Üretici firmanın açıklaması:

Temel bir ticari set yazılımıdır. Stok, Cari hesap, Fatura, Muhasebe modüllerinden oluşmaktadır. Entegre yapıda çalışan T-Set Yazılımı, kolay kullanılabilir bir yapıya sahip, anlaşılabilirliği ön planda tutularak hazırlanmıştır.

Çok kullanıcılı bir yapıya sahip olan  T-Set,  MsSQL Server veya MSDE veri tabanı yönetim sistemleri ile entegre çalışabilir.

Kullanıcı dostu ara birimleri ve parametrik yapısı ile ticari işlemlerinizin akışını rahatlıkla izleyebilirsiniz.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tek Soft Kts - Kolay Ticari Set

    Birçok ticari yazılım var. Ancak kullanımı zor ve uzun eğitimler almak gerekiyor. Ayrıca muhasebe bilgisine de sahip olmanız gerekiyor.ancak Tek Soft Kts - Kolay Ticari Set öyle değil.
  • Teksoft KTS -(Kolay Ticari Set)

    Bu programla Muhasebeler, cok kolay tutabileceksiniz (muhasebe bilgisine sahip olmanız gerekmez.)
  • Usb Ticari CallerID Tüp Su Sipariş Programı

    Müşteri ve sipariş takibini ücretsiz olarak yapabileceğiniz kullanışlı bir yazılım arıyorsanız, CallerID özelliği bulunan Usb Ticari Tüp Su Sipariş Programı'nı deneyebilirsiniz.
  • Usb Ticari Kırtasiye ve Kütüphane Programı

    Kırtasiye ve kütüphane yönetimini kolaylaştırmak için hazırlanan Usb Ticari Kırtasiye ve Kütüphane Programı kullanıcı dostu, hızlı ve ücretsiz bir yazılım.
  • Deniz Yıldızı v.2.0

    Deniz Yıldızı, Fet Yazılım'ın küçük ve orta ölçekli işletmeler için hazırlamış olduğu yetenekli, ekonomik ve kolay kullanılabilen ticari program paketidir.
  • ProSpor Kulüp Programı

    Her ticari programda olması gereken cari hesap, evrak takibi ve bunlarla ilgili dökümlerin alınmasının yanısıra sadece spor klübü programında olabilecek özelliklerinde olduğu bir bilgi takip programıdır.
  • Pro İşletme Yönetimi

    Her ticari programda olması gereken cari hesap, evrak takibi ve bunlarla ilgili dökümlerin alınmasının yanı sıra işletme programında olabilecek özelliklerinde bulunduğu bir işletme yönetim programıdır.
  • e-kikNet

    Kamu ihale otomasyon yazılımı (4734 sayılı Kanuna uygun)