EA SPORTS UFC

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1.5/5 ZİYARETÇİ
9,153 TOPLAM İNDİRME
417 MB DOSYA BOYUTU

EA SPORTS UFC güzel grafiklere sahip bir mobil dövüş oyunudur

EA SPORTS UFC eğer heyecanlı karşılaşmalar yapmak isterseniz oynayabileceğiniz bir mobil dövüş oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan EA SPORTS UFC'de MMA dövüş türünün en prestijli ligli olan UFC'ye katılıyoruz ve dövüş yeteneklerimizi sergiliyoruz. Açılımı mixed martial arts - karma dövüş sanatları olan MMA sporunda sporcular farklı dövüş sanalatlarından alınmış teknikleri birleştirebiliyorlar ve kendi dövüş stillerini oluşturabiliyorlar. EA SPORTS UFC bize bir MMA dövüşçüsü olarak ringe çıkma ve UFC ligine katılarak şampiyonluk peşinde koşma imkanı veriyor.

EA SPORTS UFC içerisinde ünlü MMA dövüşçülerini bulabilmekteyiz. 70'in üzerinde dövüşçüye yer veren EA SPORTS UFC'de dövüşçülerin kendiklerine has dövüş hareketlerine de yer veriliyor. Oyuna başladıktan sonra maçları kazandıkça dövüşçümüzü adım adım geliştirebiliyoruz ve daha güçlü rakiplerle karşılaşmaya hazırlanıyoruz.

EA SPORTS UFC'de dövüşlerde hareketleri gerçekleştirmek için ekrana dokunuyoruz veya parmağımızı ekranda sürükleyerek özel eylemleri gerçekleştiriyoruz. Oyunun grafikleri oldukça yüksek kaliteye sahip. Eğer eğlenceli bir dövüş oyunu oynamak isterseniz EA SPORTS UFC'yi deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

EA SPORTS UFC

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
578 TOPLAM İNDİRME
531 MB DOSYA BOYUTU

EA SPORTS UFC mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur

EA SPORTS UFC eğer eğlenceli ve güzel görünümlü bir dövüş oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan EA SPORTS UFC'de bir MMA dövüşçüsü olarak ringe çıkıyoruz ve rakiplerimizi birer birer yenerek şampiyon olmak için mücadele ediyoruz. MMA dövüş sporunun resmi ligi olan UFC'de mücadele ettiğimiz EA SPORTS UFC içerisinde bizi gerçek MMA sporcuları bekliyor. Bu ünlü dövüşçülerle UFC kariyerimize başlangıç yapabiliyoruz ve her kazandığımız dövüş ile dövüşçümüzü geliştirebiliyoruz.

EA SPORTS UFC'de MMA, yani mixed martial arts - karma dövüş sanatları türünde dövüşler gerçekleştiği için dövüşçülerimiz kendi dövüş stillerine sahipler. Farklı dövüş sanatlarındaki teknikleri birleştiren MMA sporunun bu yönü sayesinde EA SPORTS UFC bize zengin bir içerik sunabiliyor; MMA dövüşçülerinin kendileriyle özdeşleşmiş olan hareketlerini oyun içerisinde kullanabiliyoruz. Oyunda dövüşebilmek için ekrana dokunuyoruz veya özel hareketleri gerçekleştirmek için parmağımızı ekranda sürüklüyoruz. Kontroller genel olarak oldukça basit.

EA SPORTS UFC'nin grafikleri mobil cihazlarımızın sınırlarını zorlamakta. Dövüşçülerin modellemeleri ve dövüş animasyonları oldukça yüksek kaliteye sahip. Oyunun tek eksi yönü ise uygulama içi satın alım işlemlerinin anlamsız derecede pahalı olması.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EA SPORTS FIFA 23 Companion

    En iyi kulüp yönetim oyunlarından biri olan EA Sports FIFA 23 Companion, çok daha fazlası ile karşınıza gelmektedir.
  • EA Sports FC Mobile 24 APK

    Mobil cihazınızda eşsiz bir futbol deneyimi yaşayacağınız EA Sports FC Mobile APK, yenilenmiş özellikleriyle piyasaya sürülüyor.
  • EA SPORTS FC Tactical APK

     EA SPORTS FC Tactical APK'da, Dünyanın dört bir yanındaki oyunculara karşı takımınızı oluşturun ve taktiğinizi en iyi şekilde geliştirin.
  • EA Sports Football Club

    EA Sports Footbal Club ile FIFA dünyasını yanınızda taşıyın.
  • UFC Mobile 2

    UFC Mobile 2 (Android) İndir: Electronic Arts'a ait, mobildeki en iyi dövüş oyunu. Üstelik ücretsiz!
  • Sports Cars Racing: Chasing Cars on Miami Beach

    Sports Cars Racing: Chasing Cars on Miami Beach, Android için yarış oyunudur.
  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.
  • Fuchs Sports APK

    Türkiye 2. ve 3. lig maçlarının izlenebileceği spor uygulaması Fuchs Sports APK, aynı zamanda birçok müsabakanın izlenmesinede olanak sağlıyor.