EarthTime

DENEME SÜRÜMÜ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
830 TOPLAM İNDİRME
3.95 MB DOSYA BOYUTU

EarthTime, Dünya üzerindeki tüm ülkelerin saatleri öğrenmenizi sağlayan başarılı bir program.

EarthTime, kullanımı kolay bir yerel saat uygulamasıdır. Dünya üzerinde saatini öğrenmek istediğiniz tüm şehirlerin saatini bu programla birlikte görebilir ve takip edebilirsiniz.

Programın arayüzünde bir dünya haritası bulunuyor ve saatini takip etmek istediğiniz ülkelerin dünya üzerindeki yerini gösteriyor. zaman ile birlikte ülke, şehir, konum ve tarih bilgileri de yer alıyor. Ayrıca arayüz için oldukça kullanışlı ve kullanıcı dostu diyebiliriz.

Dünya üzerindeki 3000 şehirden fazlasının bilgileri programın veritabanında bulunuyor ve istediğiniz anda erişmenize olanak sağlıyor. Gece veya gündüz farketmeden istediğiniz şehri program sayesinde görebilirsiniz.

Takip etmek istediğiniz şehirleri eklemek oldukça basit. Yapmanız gereken sadece programın size sunduğu ülke şehirlerden birini seçmek. Ayrıca ana ekranda görünecek ufak bir yazı kısmı da bulunuyor.

Programın özellikleri saymakla bitmiyor. Ana ekranda yapabileceğiniz işlemleri sağ ve sol tıklamaya atayarak kolayca gerçekleştirmek mümkün.

Güzel özelliklerinden bir diğeri ise ayarlamış olduğunuz yerel şehir saatlerinin her biri için ayrı ayrı alarm kurabiliyor olmanız. Tarih ve saatini ayarlayarak önümüzdeki günler için kuracağınız alarmların istediğiniz şekilde bir ses dosyasını çalmasını yada ekrana sizin belirlediğiniz bir yazı getirmesini sağlayabilirsiniz.

Sistem kaynaklarınızı oldukça düşük seviyelerde kullanan bu programın içindeki herşey ince ayrıntılarına kadar düşünülerek yapılmış. Bu tarz bir uygulamaya göre beklentilerin çok üstünde olan EarthTime'ın deneme sürümü indirerek kullanmanızı tavsiye ederim. Deneme sürümü ile 30 günlük kullanım imkanı bulunan programı beğeniceğinize eminim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.
  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...
  • Newspiper

    Çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan RSS içeriğin tek bir platformda izlenebilmesini sağlıyor.
  • ZoomOpen

    Windows pencere ve menülerinin açılma efektlerinde değişiklik yapabileceğiniz küçük bir program. Çeşitli animasyon ve hız ayarları içeriyor.
  • Google Password Decryptor

    Google Password Decryptor popüler web tarayıcıları ve messenger gibi çeşitli Google uygulamaları tarafından saklanan Google hesabı parolalarınızı kurtaran bir programdır.
  • Amnesty Generator v1.0

    Masaüstünüzde Youtube videolarını izleyebileceğiniz, kaydedebileceğiniz ve çeşitli internet sitelerindeki animasyon, video ve flash tabanlı uygulamaları masaüstünüzde oynatabileceğiniz, kullanımı kolay, ücretsiz bir yazılımdır.