EASEUS Data Recovery Wizard Free Edition

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,075 TOPLAM İNDİRME
15.48 MB DOSYA BOYUTU

EASEUS Data Recovery Wizard Free Edition kullanarak yanlışlıkla sildiğiniz dosyaları kurtarabilirsiniz

EASEUS Data Recovery Wizard Free Edition kullanıcılara silinen dosyaları geri getirme konusunda yardımcı olan bir dosya kurtarma programıdır.

Bilgisayarımızı kullanırken kimi zaman dosyalarımızı kazara silebiliyoruz. Normalde geri dönüşüm kutusuna gönderilen dosyaları geri dönüşüm kutusundan da sildiğimizde bu dosyaları normal yollarla geri getirmek mümkün olmamakta. Bu nedenle özel bir dosya kurtarma programı kullanmamız gerekmektedir.

Bu tip dosya kurtarma yazılımlarından olan EASEUS Data Recovery Wizard Free Edition size silinen dosyalarınızı tespit edip geri getirebilme imkanı sunuyor. Program ile geri dönüşüm kutusundan silinen dosyaların haricinde elektrik kesintisi gibi sebeplerden ötürü kaybolan dosyaları da geri getirebiliyorsunuz. EASEUS Data Recovery Wizard Free Edition ile formatlanan disklerdenden dosya kurtarabilir, yanlış disk bölme işlemleri sonucu kaybolan dosyalarınızı da geri getirebilirsiniz.

EASEUS Data Recovery Wizard Free Edition size kurtarılacak resim dosyaları için küçük önizlemeler de sunuyor. Bu sayede kurtaracağınız dosyayı daha kolay ve hızlı bir şekilde belirleyebilir ve pratik bir şekilde geri getirebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EaseUS Data Recovery Wizard Professional

    EaseUS Data Recovery Wizard Professional, bilgisayarınızda kaybolan veya silinen verilerinizi geri getirmenizde yardımcı olacak olan etkileyici ve yararlı bir programdır.
  • iCare Data Recovery Free Edition

    iCare Data Recovery Free ile silinen dosyalarınızı geri getirebilirsiniz.
  • MiniTool Power Data Recovery Free Edition

    Windows kullanıcıları için en iyi ücretsiz veri kurtarma programı
  • Gihosoft Android Data Recovery Free

    Gihosoft Android Data Recovery Free, Windows üzerinde kullanılabilen ve Android işletim sistemi kullanan cihazlarda dosya kurtarma işlemi yapan bir programdır.
  • Gihosoft iPhone Data Recovery Free

    Gihosoft iPhone Data Recovery Free, iOS işletim sistemi kullanan cihazlarınızda sildiğiniz ya da yanlışlıkla ortadan kaybolan dosyalarınızı geri alabilmek adına kullanabileceğiniz bir tür ücretsiz iPhone dosya kurtarma programıdır.
  • iSkysoft Free iPhone Data Recovery

    iSkysoft Free iPhone Data Recovery ile iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızdan dosya kurtarabilirsiniz
  • DiskGetor Data Recovery Free

    DiskGetor Data Recovery Free, bilgisayarınız üzerinden yanlışlıkla sildiğiniz dosyaları geri getirebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • TogetherShare Data Recovery Free

    TogetherShare Data Recovery Free, bilgisayar kullanıcılarının kaybolan dosyalarını kolayca geri kurtarmasını sağlayan ücretsiz ve yararlı bir programdır.