EaseUS MobiSaver

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
985 TOPLAM İNDİRME
60.12 MB DOSYA BOYUTU

EaseUS MobiSaver, bilgisayarınız üzerinden iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınızda kaybettiğiniz verilerinizi kurtarmanızı sağlayan faydalı ve etkileyici bir yazılımdır.

iOS cihazlarınızı kullanırken kimi zaman başınıza kazalar gelebilir ve sizin için önem taşıyan veya özel verilerinizi kaybedbilirsiniz. Bu işlem kimi zaman yanlışlıkla silme ile kimi zaman ise sistemsel bir arıza nedeniyle olabilir. Eğer böle bir durumla karşılaşırsanız EaseUS MobiSaver, verilerinizi geri getirmenizde yardımcı olabilecek başarılı bir programdır.

Programın amacı kaybolan verilerinizi geri getirmek. Yanlışlıkla sildiğiniz yada kaybolan tüm verilerinizi kolayca bularak geri getirmenizi sağlayan programın 2 farklı çalışma türü bulunuyor. Bir tanesi direk olarak iOS cihazınızdan kurtarma. Diğeri ise iTunes yedek dosyalarından kurtarma.

Kullanımı kolay, güvenilir ve hızlı olan programı kullanmak için yapmanız gereken ilk olarak tarama işlemi başlatıp kaybolan verilerinizi tespit etmek. Tarama işleminen sonra karşınıza çıkan sonuçlar arasından kaybolan verilerinizi seçerek önizleme yapabilirsiniz. Önizleme sonucu kaybettiğiniz dosyayı bulduğunuza emin olduğunuzda geri getirme işlemini başlatabilirsiniz.

Müzik, video, belge, mesaj, rehber kaydının da içerisinde olduğu 12 farklı tür dosyayı geri getirip kurtarabilen program, kimi zaman bizim için çok önemli dosyaları kaybettiğimizde çok işe yarayabiliyor.

iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarını destekleyen program bu cihazlar dışında neredeyse tüm depolama cihazları üzerinde kaybolan verilerinizi de kurtarabiliyor.

Sizde iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınız üzerindeki önemli verilerinizi yanlışlık sildiyseniz veya herhangi bir sebepten ötürü kaybettiyseniz programın deneme sürümünü ücretsiz olarak indirerek deneyebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EaseUS MobiSaver Free

    EaseUS MobiSaver Free ile iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınız üzerinden yanlışlıkla silinen verileri kolayca kurtarabilirsiniz.
  • EASEUS Data Recovery Wizard Free Edition

    EASEUS Data Recovery Wizard Free Edition kullanarak yanlışlıkla sildiğiniz dosyaları kurtarabilirsiniz
  • EaseUS Data Recovery Wizard Professional

    EaseUS Data Recovery Wizard Professional, bilgisayarınızda kaybolan veya silinen verilerinizi geri getirmenizde yardımcı olacak olan etkileyici ve yararlı bir programdır.
  • EASEUS Deleted File Recovery

    Yanlışla veya dalgınlıkla sildiğiniz önemli dosyalarınızı geri getirmek sandığınız kadar zor bir iş değil. USB bellek, harici disk veya yazılabilir optik medya üzerinde silinen dosyalarınızı bu yazılım sayesinde kurtarabilirsiniz.
  • EaseUS Partition Master Free

    EaseUS Partition Master Free, HDD, SSD ve harici diskler için disk bölme, disk birleştirme, disk temizleme, disk klonlamaya izin veren bir program.
  • EaseUS Win11Builder

    EaseUS Win11Builder programı, Windows 11 ISO dosyası ile Windows 11 bootable USB hazırlamanıza imkan tanır.
  • Todo PCTrans Free

    EaseUS Todo PCTrans programını kullanarak verilerinizi güvenle başka bir bilgisayara taşıyabilirsiniz.
  • Windows File Recovery

    Windows File Recovery İndir: Ücretsiz dosya kurtarma programı ile kaybolan verileri geri getirmek çok basit!