Easy Convert

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,699 TOPLAM İNDİRME
7.5 MB DOSYA BOYUTU

Easy Convert ile ses ve video dosyalarınızı farklı formatlara dönüştürebilirsiniz.

Eğer ses ve video dosyalarınızı bilgisayarınızdan farklı cihazlarda oynatmakta sıkıntı yaşıyorsanız Easy Convert yardımınıza koşacak kullanışlı bir programdır.

Ücretsiz olarak sunulan program ses dönüştürme ve video dönüştürme ihtiyacını karşılayarak hızlı bir çözüm sunmaktadır. Program ile saniyeler içinde format değiştirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Program sade bir arayüze sahiptir.  Sadece ihtiyacınız olan kısayolları içeren program gereksiz menüler ve tuşlar ile görüntü kalabalığı yapmaz. Bu şekilde oldukça kolay bir kullanım sunan program kullanıcı dostu olmaktadır.

Programın videoyu MP3'e dönüştürme özelliği sayesinde video dosyalarınızı MP3 çalarınızda ya da telefonunuzda dinleyebilirsiniz. Program MP3 dosyaları haricinde AVI, WAV, FLV, MP4, FLAC, MKV, OGG, MPEG formatlarını da destekeyerek değişik ses ve video formatları arasında geçiş yapmanızı sağlar.

Program video kalite ayarı özelliği ile dönüştürülecek dosyalar için farklı kalite seçenekleri sunar ve ihtiyaca yönelik bir kullanım sağlar. Program genel olarak amaca hitap eden, karışık olmayan bir format değiştirme yazılımıdır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dream MP3 Convert

    Dream MP3 Convert, ses dosyalarını MP3 formatına dönüştürebileceğiniz başarılı bir uygulamadır.
  • 123 Convert YouTube To MP3

    123 Convert YouTube To MP3 ile YouTube videolarını mp3 olarak kaydedebilirsiniz
  • Free Convert MP3 To WAV

    Free Convert MP3 To WAV, MP3 formatlı ses dosyalarınızı kolayca diğer formatlara dönüştürmeye yarayan ücretsiz ve etkili bir dönüştürme programıdır.
  • Easy Audio Converter

    Easy Audio Converter ile farklı ses dosyası formatlarını birbirine dönüştürebilirsiniz
  • Easy MOV Converter

    Easy MOV Converter ile MOV formatındaki videolarınızı farklı formatlara dönüştürebilirsiniz
  • Free Convert M4A To MP3

    Elinizdeki M4A ve AAC formatındaki ses dosyalarını MP3 ve diğer popüler ses formatlarına çevirmek için bu programı kullanabilirsiniz.
  • Free Convert MP4 To MP3

    MP4 formatındaki video ve ses dosyalarını MP3 formatına dönüştürmek için ücretsiz ve kolay kullanımlı bir program.
  • WinMPG Video Convert 3.8.2

    WinMPG video klip ya da film kolleksiyonu yapanlarin, bütün dosyalarini tek formatta saklamalari için bir dosya dönüstürücü.