Easy DVD Player

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16,533 TOPLAM İNDİRME
36.74 MB DOSYA BOYUTU

Easy DVD Player, birçok özelleştirilebilir ses ve video fonksiyonuna sahip gelişmiş bir DVD izleme programıdır.

Her seviyeden bilgisayar kullanıcı tarafından hiç zorluk çekmeden kullanılabilecek olan bir DVD oynatma ve izleme programı olan Easy DVD Player, DVD ve Blu-ray'ler dışında bilgisayarınız üzerinde yer alan video dosyalarını oynatmanıza da olanak tanır.

Oldukça modern ve temiz bir arayüze sahip olan program içerisinde yer alan dosya yöneticisi yardımıyla DVD filmlerinizi açabilir veya sürükle bırak methodu yardımıyla bilgisayarınız üzerinde yer alan video dosyalarını oynatabilirsiniz.

Sıradan medya oynatıcılar üzerinde yer alan oynatma, durdurma, ses ayarları, geri sarma ve ileri sarma gibi tüm temel fonksiyonlara sahip olan program tam ekran oynatmayı da desteklemektedir.

Ayrıca altyazı desteği, ekran görüntüsü alma, video çözünürlüğü değişitme, arka plan resmi değiştirme ve daha birçok gelişmiş özellik de Easy DVD Player içerisinde yer almaktadır.

Oldukça iyi bir tepki süresine sahip olan program, sistem kaynaklarını orta düzeyde kullanmaktadır. Testlerim sırasında herhangi bir donma veya kilitlenme yaşamadığım program sahip olduğu kısayol tuş desteği sayesinde de oldukça kullanışlıdır.

Tüm bunların dışında sahip olduğu çok sayıda görüntü ayarı ve oynatma seçeneği sayesinde oldukça beğendiğim programı tüm kullanıcılarımıza tavsiye ederim.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AVS DVD Player

    AVS DVD Player, DVD oynatma programı arayanlar için basit, güçlü ve ücretsiz bir çözüm.
  • Ultra Dvd Player v1.0

    Ultra DVD Player ile dvd ler sorunsuz bir şekilde izleniyor.
  • DVD-Ranger Player

    DVD-Ranger Player, kendinize özgü çalma listeleri oluşturabileceğiniz ve ekran görüntüsü alabileceğiniz bir video oynatıcısıdır.
  • Elecard DVD Player

    DVD oynatıcı ve kolay ve kullanışlı bir proğram...
  • FreeSmith Video Player

    FreeSmith Video Player, ses ve video dosyalarının yanı sıra DVD'leri de oynatabileceğiniz ücretsiz bir oynatıcıdır.
  • Action dvd player 2.6

    film koleksiyonunuzu bu ücretsiz program ile yönetin
  • Artisan DVD/DivX Player

    En popüler video, ses ve resim dosya formatlarını destekleyen, çok fazla gelişmiş özellik bulundurmayan, kullanışlı ve ücretsiz bir medya oynatıcı.
  • Easy DVD Clone

    Program ile yüksek kalitede DVD kopyaları oluşturabilirsiniz