Easy Ovi Maps Downloader

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,388 TOPLAM İNDİRME
1.23 MB DOSYA BOYUTU

Kolay Ovi Haritaları İndirme Programı, Ovi Harita görüntülerini bilgisayarınıza otomatik olarak indirmenizi sağlayan bir yazılımdır.

Kolay Ovi Haritaları İndirme Programı, Ovi Harita görüntülerini bilgisayarınıza otomatik olarak indirmenizi sağlayan bir yazılımdır. Ovi haritalarına ait küçük harita parçalarını indirerek ve onları sabit diskinizde saklamak ve eğer şehrinizin bir haritasını çıkarmak istiyorsanız, Easy OpenstreetMap Downloader tam aradığınız program.

İndirme işleminden sonra bu haritaları "Harita Görüntüleme Aracı" ile çevrim dışı görüntüleyebilir ve küçük harita parçalarını birleştirip daha büyük bir harita görüntüsü elde edebilirsiniz.

Program ile indirebileceğiniz harita türleri arasında normal haritalar, uydu haritaları ve arazi haritaları da yer almaktadır.

İndirdiğiniz haritalar sadece kişisel amaçlı kullanımlar içindir, ticari amaçlarla kullanılamaz.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Easy Google Maps Downloader

    Easy Google Maps Downloader, Google Maps görüntülerini bilgisayarınıza kolayca ve otomatik olarak indirmenizi sağlayan bir yazılımdır.
  • Easy Yahoo Maps Downloader

    Easy Yahoo Maps Downloader, Yahoo Maps görüntülerini bilgisayarınıza kolayca ve otomatik olarak indirmenizi sağlayan bir yazılımdır.
  • Easy MapQuest Maps Downloader

    Kolay MapQuest Haritaları İndirme Programı, MapQuest Harita görüntülerini bilgisayarınıza otomatik olarak indirmenizi sağlayan bir yazılımdır.
  • Easy OpenstreetMap Downloader

    Easy OpenstreetMap Downloader yani Özgür Viki Dünya Haritası İndirme Programı, Özgür Viki Dünya Haritası görsellerini bilgisayarınıza otomatik olarak indiren bir araçtır.
  • Easy YouTube Video Downloader

    Easy YouTube Video Downloader ile YouTube videolarını yüksek kalite video ve ses formatlarında indirebileceğiniz gibi desteklenen formatlara dönüştürebileceksiniz.
  • Offline Map Maker

    Offline Map Maker, Google Maps, Yahoo Maps ve Bing Maps'ten çevrimdışı durumda iken görüntü alabilmenizi sağlayan bir araçtır.
  • Easy Screen OCR

    Easy Screen OCR ile görseller içerisindeki yazıları kolayca tespit edin.
  • Easy Hash

    Easy Hash programını kullanarak elinizdeki dosyaların hash kodlarını kolayca kontrol edebilirsiniz.