Easy Photo Effects

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
36,836 TOPLAM İNDİRME
0.38 MB DOSYA BOYUTU

Easy Photo Effects ile fotoğraflarınızı kolayca düzenleyebilirsiniz

Easy Photo Effects fotoğraflarınıza farklı bir görünüm kazandırma amacı ile kullanabileceğiniz pratik bir fotoğraf düzenleme programıdır.

Easy Photo Effects bu işlemleri kolayca gerçekleştirmenize yardımcı olacak temiz bir arayüze sahiptir. Sürükle-bırak yöntemi ve dosya gezgini aracılığıyla programın işleyeceği fotoğrafları belirleyebilmeniz mümkündür.

Easy Photo Effects temel fotoğraf düzenleme araçlarına sahiptir. Fotoğraf boyutlandırma aracı sayesinde resimlerinizi farklı ölçülere göre küçültebilir veya büyütebilirsiniz. Fotoğraf döndürme aracı ile fotoğraflarınızı sağa, sola çevirebilir, başaşağı çekilmiş fotoğrafları normal hale getirebilirsiniz.
Easy Photo Effects temel fotoğraf düzenleme araçlarının dışında sunduğu fotoğraf efekti seçenekleri ile sıradan olmaktan kurtulmaktadır. Bu fotoğraf efektleri ile fotoğraflarınızı siyah-beyaz veya sepia yapabilir, parlaklık ve karşıtlık gibi renk değerlerini değiştirebilirsiniz.

Easy Photo Effects yaptığınız değişiklikleri geri alabilmenize de imkan verir. Program bütün bu özellikleri ücretsiz olarak sunmaktadır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Easy Photo Resize

    Easy Photo Resize ile resimlerinizi kolayca yeniden boyutlandırabilirsiniz
  • Instant Photo Effects 2

    Bu programlarla resimlerinize çerçeve ekleyebilir. Birkaç tıklamayla resimlerinize çok güzel bir görünüm kazandırabilirsiniz.
  • Easy Photo Frame

    Fotoğraflara Çerçeve Eklemek ve Daha Bir Çok Özelliği Bir Arada Bulunduran Program..
  • Easy PNG to Icon Converter

    Easy PNG to Icon Converter, PNG uzantılı resim dosyalarını farklı boyutlardaki ikonlara dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Easy Image Modifier

    Easy Image Modifier resimleriniz üzerinde hızlı ve kolayca düzenleme yapmanıza olanak tanıyan başarılı bir programdır.
  • Easy Watermark Studio Lite

    Easy Watermark Studio Lite, kendinize özel resimler üzerine yazılı veya simgeli filigran eklemenizi sağlayan oldukça kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü programıdır.
  • VicMan's Photo Editor

    VicMan's Photo Editor, ücretsiz ve kullanışlı bir resim editörüdür.
  • Photo Ninja

    Photo Ninja, kullanıcıların resim dosyaları üzerinde düzenlemeler yapabilecekleri gelişmiş bir resim editörüdür.