Easy Power Plan Switcher

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
849 TOPLAM İNDİRME
0.48 MB DOSYA BOYUTU

Easy Power Plan Switcher programını kullanarak bilgisayarınızın güç yönetimi planlarını hızlıca değiştirebilirsiniz.

Windows'un sunduğu güç yönetim seçenekleri aslında oldukça detaylı bir şekilde bilgisayarınızın kullandığı gücü ayarlamanıza olanak tanıyor. Fakat özellikle laptop kullanıcılarının bu seçenekleri sık sık düzenlemesi gerekebiliyor ve güç seçenekleriyle uğraşmak vakit kaybettirebiliyor. Bu durumun önüne geçebilmek için hazırlanmış olan Easy Power Plan Switcher programı ise güç kullanımını değiştirebilmeniz için gerekli kolay araçları sunuyor.

Program ücretsiz olarak sunuluyor ve çok kolay kullanılır bir yapıya sahip. Dolayısıyla bataryanız çok az kaldığında hemen daha uzun gidecek olan seçeneklere geçiş yapabilirsiniz. Devamlı olarak açık durması gerekmeyen program, kullanmadığınız zamanlarda sistem çubuğunda bekleyerek her an hazır halde oluyor.

Windows her açıldığında otomatik olarak başlaması sayesinde siz açmayı unutsanız bile program aktif olarak çalışmaya başlayabiliyor. Böylece yanlışlıkla istemediğiniz güç planlarının aktif hale gelmesini engelleyebiliyorsunuz.

Sistem çubuğunda bekleyen programa dilediğiniz zaman sağ tıklayabilir ve hemen varolan seçenekler arasında geçişler yapabilirsiniz. Bu seçenekler arasında şunlar bulunuyor:

  • Dengeli
  • Yüksek performans
  • Sessiz mod
  • Güç koruma

Tüm bu seçenekler için farklı düzenler oluşturabilir, ne zaman modlar arasında geçişler yapılacağını da belirleyebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Proxy Switcher

    Proxy Switcher, vekil sunucular üzerinden ve farklı IP adresleri göstererek internetten dolaşmanızı sağlar.
  • Easy Tweak

    Windows'un performansını ve kullanım verimliliğini arttırmak için ihtiyacınız olan özelliklerin bulunduğu profesyonel bir sistem aracı olan Easy Tweak ile istediğiniz tüm özellikler elinizin altında olacak.
  • Easy Vista Manager

    Windows Vista işletim sistemi ile kullandığınız bilgisayarınızda sınırsız özellik ve seçeneklerin size sunulduğu detaylı bir sistem kullanımı yaşamanız için geliştirilmiş profesyonel bir sistem aracı olan Easy Vista Manager en büyü
  • IP Switcher

    IP Switcher ile bilgisayarınızın ağ bağdaştırıcılarına kolayca farklı profiller eşleştirebilir ve yönetebilirsiniz.
  • Easy XP Manager

    Bugüne kadar gün ışığına çıkmış her türlü Windows XP ayarını ve hatta daha fazlasını kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan yardımcı sistem aracı karşınızda duruyor. Easy XP Manager ile yüzlerce fa
  • Power Copy

    Bilgisayarınızın klavyesinde bulunan tuşların işlevlerini değiştirmek ve daha kullanışlı hale getirmek için Power Copy'i denemelisiniz.
  • Power Defragmenter

    Bilgisayarınızdaki diskler üzerinde disk birleştirme işlemini hızlı ve kolayca yapmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir araç.
  • BGInfo

    BGInfo, kullanıcılar için önemli sistem özelliklerinizi içeren arka plan resimleri oluşturan kullanışlı bir yazılımdır.