Easy Video Cutter

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
583,977 TOPLAM İNDİRME
28.7 MB DOSYA BOYUTU

Easy Video Cutter, video dosyalarınız kesebileceğiniz ve kestiğiniz bölümleri farklı video formatlarına dönüştürebileceğiniz bir video editörüdür.

Easy Video Cutter adından da anlaşılabileceği gibi video dosyalarını kesmek için kullabileceğiniz bir video editörüdür. AVI, ASF, MOV, FLV ve RM video formatları üzerinde kesme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz program, her seviyeden bilgisayar kullanıcısı tarafından kolaylıkla kullanılabilir.

Kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan program üzerinde düzenlemek istediğiniz dosyaları dosya yöneticisi sayesinde program içerisine aktarabilirsiniz. Ne yazık ki program sürükle bırak yöntemini desteklememektedir.

Kullanımı oldukça kolay olan program üzerinde tek yapmanız gereken videoyu kesmek istediğiniz başlangıç ve bitiş noktalarını belirledikten sonra hangi video formatında hangi klasöre kaydetmek istediğinizi seçmektir.

Düzenleme işlemleri sırasında program içerisinde yer alan medya oynatıcı sayesinde önizleme yapabilir ve keseceğiniz bölümleri sabit diskinize MP4, AVI, FLV, VMW ve MOV formatlarında kaydedebilirsiniz.

Video kesme ve dönüştürme işlemlerini oldukça hızlı bir şekilde yerine getiren Easy Video Cutter, sistem kaynaklarını da oldukça ılımlı bir şekilde kullanmaktadır.

Toplu kesme ve dönüştürme işlemlerini desteklemeyen program üzerinde kestiğiniz ve dönüştürülecek olan videoların adını belirleme şansına da sahip değilsiniz.

Sonuç olarak Easy Video Cutter, yapması gereken işi tam anlamıyla yerine getiren kolay kullanımlı ve başarılı bir yazılım olarak dikkat çekmektedir. Bu nedenle tüm kullanıcılarımıza video kesme işlemleri için Easy Video Cutter'ı tavsiye ederim.

Easy Video Cutter Özellikleri:

  • Kesilen video dosyalarını Flash SWF formatına dönüştürebilme
  • Basit, kolay kullanımlı ve özelleştirilebilir arayüz
  • .SRT ve .SUB uzantısına sahip altyazılı videolar için destek
  • Çoklu dil desteği
Can Çevrim

Easy Video Cutter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,288 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Easy Video Cutter, video kesme ve düzenleme işlemi yapmak isteyen Android kullanıcıları için geliştirilen ücretsiz bir uygulama.

Easy Video Cutter, bilgisayarlarımızdan mobil cihazlarımıza entegre edilen video kesme ve düzenleme işlemlerini yapabilmenizi sağlayan hem ücretsiz hem de kullanımı kolay bir Android uygulaması.

Video kesme, mp3 olarak çıkarma, video sessizleştirme, video yönü değiştirme, video hızlandırma, videodan gif yapma, video sıkıştırma, videolara efekt ekleme vb. pek çok gelişmiş özelliğe sahip olan uygulama sayesinde neredeyse mobil video işlemlerinizin hepsini kısa süre içerisinde yapabiliyorsunuz.

Sahip olduğunuz Android cihazın gücüne göre yapacağınız video işlemleri biraz zaman alabilir. Bunun nedeni uygulama değil yapmış olduğunuz işlemler ve cihazınızın işlemci gücüdür.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Easy Audio Mp3 Wma Ogg Cutter

    Easy Audio Mp3 Wma Ogg Cutter müzik dosyalarını kesmek ve birleştirmek için kullanabileceğiniz başarılı bir yazılımdır.
  • Naturpic Video Cutter

    Naturpic Video Cutter, bilgisayarınız üzerinde bulunan video dosyalarını istediğiniz şekilde kesmenize olanak sağlayan güçlü bir video düzenleme programıdır.
  • EArt Video Cutter

    EArt Video Cutter, videolarınızı kesebileceğiniz, dönüştürebileceğiniz ve videolarınız üzerine 50'den fazla efekt ekleyebileceğiniz güçlü bir video düzenleme programıdır.
  • Free Video Cutter

    Free Video Cutter programını kullanarak video dosyalarını dilediğiniz gibi yeniden boyutlandırabilirsiniz.
  • FreeStar Free Video Cutter

    FreeStar Free Video Cutter ücretsiz bir video kesme programıdır
  • Cute Video Cutter

    Cute Video Cutter ile videolarınızın belli bölümlerini ayırarak farklı bir dosya olarak kaydedebilirsiniz
  • Video Cutter Expert

    Video Cutter Expert ile kolayca videolarınız üzerinde kesme işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
  • Video Cutter and Splitter InDepth

    Video Cutter and Splitter InDepth videolarınızdan parçalar kırpabileceğiniz, uzun videolarınızı dosya boyutuna veya parça uzunluklarına göre bölümlere ayırabileceğiniz gelişmiş bir video düzenleme programı.