Easy YouTube Video Downloader

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31,334 TOPLAM İNDİRME
0.42 MB DOSYA BOYUTU

Easy YouTube Video Downloader ile YouTube videolarını yüksek kalite video ve ses formatlarında indirebileceğiniz gibi desteklenen formatlara dönüştürebileceksiniz.

Firefox'un en popüler eklentilerinden biri olan Easy YouTube Video Downloader ile YouTube videolarını kolay ve hızlı bir şekilde bilgisayarınıza indiriyorsunuz. Sadece YouTube videolarını destekleyen eklenti en iyi ses kalitesini veren m4a formatı gibi özel formatlarda dosya indirmenizi sağlıyor. HD videoları destekleyen eklentiyle M4A, MP3, MP4, AAC, FLV ve HD video formatlarındaki videoları kolayca indirebiliyorsunuz.

Easy YouTube Video Downloader videoların YouTube sayfasına kendi butonunu ekleyerek video seçeneklerini kolayca belirlemenizi sağlıyor. Video dönüştürücü işleviyle de çalışan eklenti videoları M4A, AAC, MP3, MP4, FLV, MPEG formatlarına kolayca dönüştürebilir.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Youtube Video and Audio Downloader

    Youtube Video and Audio Downloader, adlı Firefox eklentisi sayesinde Youtube videolarını ve seslerini bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • Easy Google Maps Downloader

    Easy Google Maps Downloader, Google Maps görüntülerini bilgisayarınıza kolayca ve otomatik olarak indirmenizi sağlayan bir yazılımdır.
  • Easy OpenstreetMap Downloader

    Easy OpenstreetMap Downloader yani Özgür Viki Dünya Haritası İndirme Programı, Özgür Viki Dünya Haritası görsellerini bilgisayarınıza otomatik olarak indiren bir araçtır.
  • Easy Yahoo Maps Downloader

    Easy Yahoo Maps Downloader, Yahoo Maps görüntülerini bilgisayarınıza kolayca ve otomatik olarak indirmenizi sağlayan bir yazılımdır.
  • Web Video Downloader

    Web Video Downloader popüler video sitelerinden kolayca video indirmenize yarayan bir Firefox eklentisidir.
  • Ant Video Downloader

    Ant Video Downloader, Firefox internet tarayıcısı kullanan kullanıcılar için geliştirilen başarılı bir video indirme eklentisidir.
  • Flash Video Downloader

    Firefox tarayıcınıza kurulan Flash Video Downloader eklentisiyle FLV, MP4 tabanlı tüm videoları ve flash tabanlı oyunları bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • YouTube Downloader Converter

    YouTube Downloader Converter, ücretsiz video indirme ve dönüştürme programıdır.