EasySignCut Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,147 TOPLAM İNDİRME
31.37 MB DOSYA BOYUTU

EasySignCut Pro ile resimlerinizi düzenleyebilir, özel efektler uygulayabilir ve aradığını her şeyi yapabilirsiniz.

Güçlü bir resim editörü olarak karşımıza çıkan EasySignCut Pro, popüler vinil kesim ve tabela yapma programlarından birisidir. Sektörün benzersiz ve güçlü bir programı olan EasySignCut Pro sahip olduğu araçlarla işletmelerin işlerini bir hayli kolaylaştırıyor.

Gelişmiş tasarımı ve güçlü araçlarıyla karşımıza çıkan EasySignCut Pro, kesme makinleri için uyumlu bir programdır. 100'den fazla kesiciyi destekleyen EasySignCut Pro ile dilediğiniz türde tabelaları çıkarabiliyorsunuz. İşaretler, logolar, çıkartmalar, gravür malzemeleri ve vitrin görselleri gibi çeşitli uygulama alanlarında başarılı işler çıkaran EasySignCut Pro'yu sakın kaçırmayın. Hayalinizdeki tüm tasarımları gerçekleştirme imkanı sunan program ile kolay, ücretsiz ve hızlı bir şekilde çalışabiliyorsunuz. 

Metin düzenleme aracı ile metinleri bilgisayarınızdaki fontları kullanarak oluşturabiliyor ve farklı efektlerle süsleyebiliyorsunuz. Vektörel çalışmalar için de güçlü bir özelliğe sahip olan EasySignCut Pro, sahip olduğu özel efektlerle de ön plana çıkıyor. SVG, EPS, PDF, DXF, PLT, AI, WPC, SCUT, FCM ve benzeri formatları da destekleyen program ile vektörel tabanlı çalışmaları içeri aktarabiliyorsunuz. Bulmaca oluşturma, kesme seçenekleri, katman yöneticisi ve kontur kesme gibi özelliklere de sahip olan EasySignCut Pro ile işleriniz bir hayli kolaylaşıyor.

EasySignCut Pro programını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

EasySignCut Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
336 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

EasySignCut Pro ile resimlerinizi düzenleyebilir, özel efektler uygulayabilir ve aradığını her şeyi yapabilirsiniz.

EasySignCut Pro, Mac OS X işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir vinil tasarım programı olarak karşımıza çıkıyor. Güçlü özelliklere sahip olan EasySignCut Pro ile aradığını her şeyi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Gelişmiş özellikleri ve kolay kullanımı ile dikkat çeken EasySignCut Pro, sektörün önde gelen programlarından birisidir. Kesme makineleri için uyumlu bir arkadaş olarak nitelendirilebilecek olan EasySignCut Pro ile dilediğiniz türde tabelalar çıkartabiliyorsunuz. Benzersiz ve güçlü bir program olan EasySignCut Pro ile vinil kesim yapabiliyorsunuz. İşaretler, logolar, çıkartmalar ve gravür malzemeleri gibi farklı uygulama alanlarında kullanılabilecek program ile başarılı işler çıkarabiliyorsunuz. Kolay, ücretsiz ve hızlı bir kullanıma sahip olan program ile müşterilerinizi de mutlu edebiliyorsunuz. Hayalinizdeki tasarımları oluşturmak için EasySignCut Pro'yu tercih edebilirsiniz.

Güçlü özelliklere sahip olan program, sahip olduğu özel efektlerle görsel şölen de yaşatıyor. Metin düzenleme aracı, katman yöneticisi, kontur kesme ve bulmaca oluşturma gibi özelliklere de sahip olan program ile işleriniz bir hayli kolaylaşıyor. SVG, EPS, PDF, DXF, PLT, AI, WPC, SCUT, FCM ve benzeri formatları destekleyen program ile çalışmalarınızı içeri aktarabiliyorsunuz. Vektörel çalışmalar yapmanıza da imkan sağlayan EasySignCut Pro mutlaka denemeniz gereken bir programdır.

EasySignCut Pro programını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Web Designer

    Google Web Designer, Google tarafından acemi kullanıcılar ve profesyonel web geliştiriciler için hazırlanan resmi web tasarım programıdır.
  • Autodesk 123D Design

    Autodesk 123D Design ile hızlı bir şekilde 3 boyutlu tasarımlar oluşturabilirsiniz
  • Adobe Edge Inspect

    Hazırladığınız web sayfası tasarımlarını farklı cihazlar üzerinde denemek ve nasıl çalıştıklarını görmek için Adobe Edge Inspect'i kullanabilirsiniz.
  • MediBang Paint

    MediBang Paint programını kullanarak bilgisayarınızda kolayca grafik çizimler gerçekleştirebilirsiniz.
  • Inkscape

    Ücretsiz bir vektörel grafik düzenleme ve çizim programı olan Inkscape ile clipart, poster ve grafik oluşturmak çok zevkli hale gelecek.
  • Iconion

    Iconion, bilgisayar kullanıcılarının kendi ikonlarını hazırlayabilmeleri için geliştirilmiş ücretsiz bir yazılımdır.
  • Adobe Dimension

    Adobe Dimension, tasarımlarınızı üç boyutlu olarak hayata geçirmenin en hızlı yoludur.
  • Seamless Studio

    Seamless Studio kendinize ait desen tasarımını yapabilmeniz için Colourlovers tarafından hazırlanmış bir editör.