Ebru Gündeş -Şarkıları Bulmaca

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
175 TOPLAM İNDİRME

Ebru Gündeş -Şarkıları Bulmaca, Ebru Gündeş'in en popüler şarkılarının sözlerindeki eksik kelimeleri tamamlamaya çalışacağını eğlenceli ve ücretli bir Android müzik oyunu.

Ebru Gündeş -Şarkıları Bulmaca, Türk müziğinin güçlü seslerinden ve sevilen sanatçılarından bir tanesi olan Ebru Gündeş'in şarkı sözleri ile hazırlanan bir Android müizk oyunu. Bu oyundaki amacınız şarkı sözleri içerisinde eksik olarak verilen kelimeleri yine ekranın alt kısmında verilen seçeneklerden bir tanesi ile doğru şekilde doldurmak. Ne kadar doğru cevap verirseniz o kadar çok yüksek puan alabildiğiniz oyunda başarılı olmak için Ebru Gündeş hayranı olmanız gerekiyor.

Eğer tüm Ebru Gündeş şarkılarını biliyorum diye düşünüyorsanız bu oyunu Android telefon ve tabletlerinize indirerek kesinlikle denemelisiniz. Ayrıca oyun içerisindeki 3 farklı zorluk seviyesi Ebru Gündeş şarkılarının tamamına hakim olamayanların da oyunu oynamalarını sağlıyor.

Ücretsiz ve keyif vakit geçirebileceğiniz yeni bir oyun arıyorsanız bu oyunu hemen indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hadise - Şarkıları Bulmaca

    Hadise - Şarkıları Bulmaca, adından da anlayacağınız üzere Hadise şarkılarından oluşan bir Android müzik oyunu.
  • Demet Akalın-Şarkıları Bulmaca

    Demet Akalın-Şarkıları Bulmaca, Demet Akalın şarkılarının sözlerindeki eksik kelimeleri bulmanız gereken ücretsiz bir Android müzik oyunu.
  • Murat Boz - Şarkıları Bulmaca

    Murat Boz - Şarkıları Bulmaca, Murat Boz'un şarkı sözlerindeki eksik kelimeleri doğru tahmin edip puanları kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyun.
  • Gülşen - Şarkıları Bulmaca

    Gülşen - Şarkıları Bulmaca, son şarkısı Dan Dan'la yaza damga vuran Gülşen'in şarkı sözleri ile oynayacağınız bir Android şarkı sözü oyunu.
  • SongPop 2

    SongPop 2, dinlediğiniz şarkıları tahmin etmeye çalışacağınız eğlenceli bir Android müzik oyunu.
  • Song Pop Free

    Müzik bilginize güveniyorsanız ve eğlenmek istiyorsanız bu oyun tam sizlere göre. Müzik bilginizi konuşturabileceğiniz bu oyunda dinlediğiniz şarkıları tahmin edip arkadaşlarınızın önüne geçin.
  • Dekundo

    Dekundo, şarkıları tahmin etmeniz gereken eğlenceli bir müzik oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • İrem Derici Şarkıları

    İrem Derici Şarkıları, adından da anlayacağınız üzere popüler şarkıcılarımızdan İrem Derici'nin şarkılarını dinleyebilmenizi sağlayan ücretsiz bir müzik uygulaması.