Echo of Soul

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
887 TOPLAM İNDİRME

Echo of Soul (Türkiye), TAM GAME tarafından yayımlanan tamamen Türkçe ve ücretsiz MMORPG oyunu.

Echo of Soul, TAM GAME tarafından yayımlanan, tamamen Türkçe ve ücretsiz indirilip oynanabilen MMORPG oyunu. EOS Dünyasında geçen oyun, Aydınlık Ruh’un koruyucuları ile dünya düzenini bozmaya çalışan Kötü Büyücü Naez arasındaki mücadele üzerine kurulu. Bizse aydınlık tarafta, Arcana olarak görev alıyoruz.

Harika yerelleştirilmiş arayüz ve seslendirmelerin yanı sıra Türk/İslam kültürüne ait süsleme ve oyun içi görevlerle dikkatleri çeken MMORPG oyunu Echo of Soul, zengin bir PvP ve PvE içerik sunuyor. 

Savaşçı, büyücü, okçu, kara büyücü, bıçak ustası ve gardiyan oynayabildiğimiz karakterler arasında yer alırken; her biri karakterin de iki farklı alt sınıfı bulunuyor. 3, 5 ve 10 kişilik Solo, Parti ve Raid olmak üzere farklı sınıflara ayrılmış zindanlarda diğer oyuncularla savaşabildiğimiz gibi hikaye odaklı da ilerleme şansına sahibiz. Bunun dışında kalabalık lonca savaşlarının olduğu Valhalla dikkatimizi çekti. Loncaya dahil olduğumuzda görebildiğimiz bu alanda, tüm sunuculardaki oyuncularla savaşıyor, boss’u yok etmek için uğraş veriyoruz.

Oyunculardan tam puan almayı başaran Türkçe MMORPG oyunu Echo of Soul’un yüksek sistem gereksinimi istemediğini, tüm makinelerde akıcı oynanış sunduğunu da eklemek gerek.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soul Searching

    Kaya Bros. tarafından geliştirilen Soul Searching, bir tür hayatta kalma macera oyunudur.
  • Blade & Soul

    Blade & Soul ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunudur
  • Sea of Stars

    Sea of Stars ile nostaljinin dibini yaşayın. Klasiklerden ilham alınarak geliştirilmiş olan Sea of Stars RPG severleri memnun edecek bir yapım.
  • The Swords of Ditto

    The Swords of Ditto, kendine has bir macera oyunudur.
  • What Remains of Edith Finch

    What Remains of Edith Remains, ödüllü bir macera oyunudur.
  • Signs Of Darkness

    Signs Of Darkness açık dünya tabanlı bir RPG oyunu
  • World of Warcraft: Shadowlands

    World of Warcraft: Shadowlands, tüm zamanların en hızlı satan PC oyunu. MMORPG oyunu yepyeni dünyanın kapılarını aralıyor. Hemen şimdi satın alın!
  • Riders of Icarus

    Riders of Icarus ücretsiz olarka oynayabileceğiniz bir online RPG oyunudur