EclipseCrossword

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
93,838 TOPLAM İNDİRME
0.5 MB DOSYA BOYUTU

EclipseCrossword kendi bulmacalarınızı yaratmanıza yardımcı olan bir yazılımdır

EclipseCrossword kolayca çapraz bulmacalar hazırlayabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır. Kullanacağınız kelimeleri ve ipuçlarının listesini programa girdikten sonra oluşturulan bulmacayı kaydedip paylaşabilir, yazıcıdan çıktı alıp çoğaltabilir veya web sayfası olarak kaydedip internette yayınlayabilirsiniz.

EclipseCrossword sahip olduğu sihirbazı sayesinde yaptığınız işlemler boyunca size eşlik ediyor ve daha kolay bir şekilde bulmaca ortaya çıkarmanıza yardımcı oluyor. Program bulmaca içinde Türkçe karakterleri de desteklediği için sizin Türkçe karakter problemiyle uğraşmanızıda engelliyor.

Programın son sürümünde rehber özelliği biraz daha geliştirilmiş bulunuyor. Basit arayüzü ile hızlı ve kolay bir şekilde bulmacalar hazırlayabileceğiniz bu ücretsiz yazılım eğlenceli dakikalar geçirmenizi sağlayacak.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kara Tahta

    Eğlence amaçlı, paint programına rakip resim ve çizim aracı.::Kara Tahta.::...
  • 12-Ants

    12-Ants, masaüstünüz üzerinde karıncaların gezmesini sağlayan bir masaüstü eğlence programıdır.
  • Dilediğin Yerde

    Digiturk Dilediğin Yerde uygulaması ile Digiturk'ün eğlence dolu dünyasını yanınızda taşıyın.
  • AnimeTube

    AnimeTube, binlerce animeyi ücretsiz olarak izlemenize izin veren ve her gün yeni animelerin eklendiği bir eğlence uygulaması.
  • Tag: The Power of Paint

    Popüler bir eğlence aktivitesi olan Paintball'un ücretsiz bilgisayar oyunu Tag: The Power of Paint ile eğlence bilgisayarınıza taşınacak.
  • The Jackbox Party Pack 5

    The Jackbox Party Pack 5, içerisinde birçok parti oyunu barındıran ve arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz eğlence temalı bir yapımdır.
  • My Brother Rabbit

    My Brother Rabbit, bilgisayar üzerinden oynanabilen ve basit eğlence olarak tanımlanabilecek türde kendisine yer bulmayı başaran, bir tür macera oyunu olarak Steam’deki yerini almaya hazırlanmaktadır.
  • Trash Killer 2.0.3

    Trash Killer 2.0.3