Eco Birds

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Eco Birds mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Eco Birds basit bir oynanışa sahip olan ve zoru başarmayı seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir yapıda olan bir mobil beceri oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tableterinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Eco Birds'de yaşam alanlarını kurtarmaya çalışan kuşların hikayesi konu alınıyor. Oyunumuzdaki maceramız kuşların yaşadığı ağaçların kesilmesiyle başlıyor. Ağaçlar kesildikten sonra kuşlar yeni bir yaşam alanı bulmaya çalışıyorlar; fakat çevredeki bütün ağaçlar kesilmeye başlandığı için işleri zorlaşıyorlar. Biz de kuşların çevre katliamına karşı isyanlarına katılıyoruz ve ayaklanarak ağaçları kesen insanlara karşı savaş açıyoruz.

Eco Birds'ün oynanışı tıpkı Flappy Bird'e benziyor. Oyunda kuşumuzu uçurmak için ekrana dokunuyoruz ve onu yükseltiyoruz. Sonrasında ise kuşumuz kendi kendine alçalmaya başlıyor. Karşımıza engeller çıktıkça kuşumuzu belli bir seviyede tutmamız gerekiyor. Ekrana dokunduğumuzda kahramanımız yükselmek için yükünü bırakıyor; yani pisliyor. Ağaç kesen işçilerin kafasına pislediğimizde ise bonus puan kazanıyoruz.

Can Erdil Şentürk

Eco Birds

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
72.6 MB DOSYA BOYUTU

Eco Birds bağımlılık yapıcı bir beceri oyunudur

Eco Birds eğer iOS uygulama marketi üzerinden Flappy Bird'ün kaldırılmasına üzüldüyseniz size aradığınız eğlenceyi sunabilecek bir mobil beceri oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Eco Birds'de çevrenin katledilmesine karşı isyan eden ce doğayı kurtarmaya çalışan kuşların hikayesine tanık oluyoruz. Kahramanlarımız bir gün ağaçları üzerinde dinlenirken baltalı adamlar ağaçları keserek yuvalarını yok ediyoruz. Bunun üzerinde kuşlarımız da evsiz kaldıkları için intikam arayışına başlıyorlar. Kahramanlarımız intikamlarını alabilmek ve doğayı kurtarabilmek için pislik yapmaktan kaçınmıyorlar ve bir yandan uçarak diğer yandan ağaç kesen düşmanlarını pislikleriyle bombalıyorlar. Biz de bu eğlenceye ortak oluyoruz. 

Eco Birds'de ekrana dokunduğumuzda kahramanımız yükseliyor. Karşımıza engeller çıktıkça yükselmemiz ya da alçalmamız gerekiyor. Alçalmak için herhangi birşey yapmamıza gerek yok. Ekrana dokunmadığımız sürece kuşumuz alçalıyor, tabi yere düşmememiz de gerekmekte. Ekrana dokunduğumuzda kuşumuz bir yandan da pisliyor ve yükünü bırakıyor. Eğer ağaçları kesen işçilerin üzerine pislersek bonus puan kazanıyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Birds APK

    Angry Birds APK Android oyununda kızgın kuşların yumurtalarını çalan domuzlardan intikam alıyorsunuz. Angry Birds Classic APK olarak indirilebilir.
  • Angry Birds Friends

    Angry Birds Friends, popüler Angry Birds oyunun arkadaşlarla yarışmaya dayalı olan sürümü.
  • Angry Birds Stella

    Angry Birds Stella tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve Angry Birds'ün devamı niteliği taşıyan bir oyun.
  • NIMBLE BIRDS: Crazy Hardest Game

    NIMBLE BIRDS: Crazy Hardest Game, Android akıllı telefonlarınız ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Angry Birds Star Wars

    Angry Birds Star Wars, Angry Birds serisinin Yıldız Savaşları temalı yeni oyunu.
  • Birds Evolution

    Birds Evolution, çiftliğinizde bulunan tavukları geliştirmenizi ve büyütmenizi amaçlayan eğlenceli bir mobil oyundur.
  • Ripoff Birds

    Ripoff Birds reflekslerinizi ölçen ücretsiz bir Android oyunudur. Oyunda belirli bir yönde düşmeden ilerlemeye ve engelleri aşmaya çalışıyorsunuz.
  • Angry Birds Rio

    Kızgın kuşların Rio'da geçen maceralarını konu alan ünlü Angry Birds oyunudur.