Edengrad

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

Edengrad çok oyunculu bir hayatta kalma oyunudur

Edengrad oyunculara çok oyunculu bir ortam içerisinde yaşamlarını sürdürebilmek için mücadele etme imkanı veren bir hayatta kalma oyunu.

Fallout ve Mad Max gibi oyunlardan esinlenerek geliştirilmiş bir MMO olan Edengrad'da yine post-apokaliptik bir hikaye bizi bekliyor. İnsanoğlu nükleer savaş sonrasında medeniyeti yok ediyor ve şehirler yerini harabalere bırakıyor. Buna bağlı olarak da insanoğlu ilkel çağlardaki hayatta kalma mücadelesine geri dönüyor. Edengrad'da Arizona'nın çöllerine konuk oluyoruz ve bu topraklarda hayatta kalmak için çabalıyoruz.

Edengrad'da hayatta kalabilemek için kendimize barınak inşa ediyor, avlanarak yiyecek buluyor ve su araştırarak susuzluğumuzu gidermeye çalışıyoruz. Bir sandbox oyunu olan Edengrad'da hangi işi, hangi görevi ne zaman yapacağınızı siz belirliyorsunuz. Fakat diğer oyuncularla birlikte çalıştığınızda avantajlı olabiliyorsunuz. Diğer oyuncularla birlikte kendi küçük topluluklarınızı oluşturabildiğiniz Edengrad'da 4 kişilik takımlar halinde güçlü düşmanlara karşı savaşabiliyor ve işleri daha hızlı tamamlayabiliyorsunuz.

Edengrad'ın ortalama bir grafik kalitesinde olduğu söylenebilir. Oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- 64 Bit Windows 7 işletim sistemi

- Intel Core i3 veya 2.3 GHz AMD Athlon II X4 işlemci

- 8 GB RAM

- 1 GB video belleğe sahip Nvidia GeForce GTX 600 veya AMD Radeon HD 4850 ekran kartı

- DirectX 9.0

- 15 GB boş depolama alanı

- İnternet bağlantısı

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • OCTOPATH TRAVELER 2

    3 milyondan fazla satan ilk yapımdan sonra devam oyunu için kolları sıvayan geliştirici ekip OCTOPATH TRAVELER 2’yi nihayet karşımıza çıkardı.
  • Dark Envoy

    Taktiksel gerçek zamanlı savaşlar ve çevrimiçi işbirliği içeren  Dark Envoy, oyunculara etkileyici bir RPG deneyimi sunuyor.
  • Dead In Bermuda

    Dead In Bermuda kaliteli bir macera - RPG oyunudur
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • SCARLET NEXUS

    Bandai Namco'nun aksiyon rpg oyunu SCARLET NEXUS, Steam'de!