edjing

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
2,296 TOPLAM İNDİRME

Mobil için çıkan versiyonlarıyla dikkat çektikten sonra Windows versiyonu da çıkan ücretsiz bir DJ uygulaması.

İlk Android ve iOS için çıkan edjing, 2013 yılında yakalamış olduğu başarıdan sonra yaptığı açılımla Windows 8 kullanıcılarını da sevindirdi. Tamamen ücretsiz olan bu DJ Uygulaması sadece ses düzenlemekle kalmıyor. Edjing’de kişiselleştirebildiğiniz iki Turntable ile birlikte kendi müzik arşivinizden de faydalanabiliyorsunuz. Buraya kadar benzerlerinin çok olduğunu düşünebileceğiniz edjing’in fark attığı iki unsur var:

  • Bu uygulama, sosyal medya ile etkileşimli fonksiyonlara sahip.
  • Sağlanan hizmetler tamamen ücretsiz.

Edjing sayesinde Deezer ve Soundcloud’daki müziklerle bile miksaj yapmanız mümkün. Bununla da yetinmeyen uygulama, yapmış olduğunuz çalışmaları Facebook üzerinden kolayca paylaşmanızı sağlıyor.

Öte yandan ücretsiz olan edjing, size yelpazesi geniş seçenekler ve efektler sunuyor. Halihazırda Android ve iOS için frekans düzenleyici, scratch, loop gibi özellikleri bulunan uygulamanın Windows için hazırladığı yenilikler mevcut. Bunların arasında dikkat çekenler auto scratch, double flip ve reverse özellikleri.

Kullanıcı dostu olmayı ihmal etmeyen edjing, tecrübesi olmayanlar için otomatik miksajlar bile hazırlayabiliyor. 2013 yılında türünün en iyi örneklerinden biri seçilen edjing, Windows kullanıcılarını da tatmin edecek güzel bir uygulama. 

Alper Çetiner

edjing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,059 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

edjing, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ödüllü ve ücretsiz bir dijital DJ uygulamasıdır.

edjing, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınız ve tabletleriniz üzerinde favori şarkılarınızı mixlemek için kullanabileceğiniz mükemmel bir dijital DJ uygulamasıdır. İçerisinde bir adet mixer ve iki adet turntable ile birlikte gelen uygulama, kullanıcılara bir çok farklı efekt sunmaktadır.

Özellikle DJ'ler için profesyonel bir çözüm sunan edijing sayesinde istediğiniz her yerde kendi mixlerinizi yaratabilirsiniz. Akıllı telefon ve tabletlerinizi taşınabilir bir mix istasyonuna dönüştüren uygulama oldukça kullanışlıdır.

Sadece Android cihazınız üzerinde yer alan parçaları mixlemenin dışında, SoundCloud ve Deezer üzerinden müzik yayını da yapabilirsiniz. Bu noktada tek ihtiyaç duyacağınız şey sağlam bir internet bağlantısı olacaktır.

Favori müziklerinizi uygulama üzerinde yer alan decklere eklemek için tek yapmanız gereken şey turntable grafiklerinin üzerine tıklamak ve Android cihazınız üzerinde veya SoundCloud ve Deezer gibi servisler üzerinde yer alan mixlemek istediğiniz şarkıları seçmek.

Scratch, flanger, echo, loop, pitch, ekolayzır ve daha birçok popüler DJ efektleri uygulama içerisindeki yerini almıştır. Ayrıca edjing ile birlikte kullanıcılara sunulan Automix özelliği sayesinde, şarkıları otomatik olarak mixleyebilir ve şarkı aralarındaki geçişleri kolayca ayarlayabilirsiniz.

Ayrıca daha sonra dinlemek için isterseniz yapmış olduğunuz mixleri kaydedebilirsiniz. Yaklaşık bir saate kadar müzik kaydı yapabileceğiniz edjing ile ortaya çıkardığınız şaheserleri Facebook üzerinde paylaşarak, arkadaşlarınızı etkileyebilirsiniz.

Can Çevrim

edjing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
176 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

edjing, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde kullabileceğiniz ödüllü bir DJ uygulamasıdır.

iOS cihazlarınız iPhone ve iPad üzerinde kullanabileceğiniz ödüllü bir uygulama olan edjing, iOS cihazlarınızı adeta taşınabilir bir mix istasyonuna dönüştürüyor.

İçerisinde yer alan farklı DJ efektleri, mixer ve turntable sayesinde, profesyonel DJ'ler için bile gerçek bir çözüm sunan uygulama gerçekten sınıfının en iyileri arasındadır.

Favori şarkılarınızı mixlemek ve kendi müziklerinizi oluşturmak için kullanabileceğiniz edjing ile iTunes kütüphaneniz üzerinde bulunan müzikleri mixleyebileceğiniz gibi Deezer ve SoundCloud gibi müzik servisleri üzerinde yer alan müzikleri de kullanabilirsiniz.

Oldukça kolay kullanılabilir ve şık bir arayüze sahip olan uygulama, yeni başlayanlar kullanıcılar tarafından bile rahatlıkla kullanılabilir.

Mixlemek istediğiniz müzikleri uygulama içerisine eklemek için tek yapmanız gereken şey turntable grafikleri üzerine tıklamak ve iTunes kütüphaneniz, Deezer veya SoundCloud üzerinden istediğiniz müzikleri seçmektir.

Popüler DJ programlarında yer alan scratch, flanger, echo, loop, pitch, ekolayzır ve daha birçok efekti kullanıcılara sunan edjing içerisinde yer alan Automix özelliği sayesinde otomatik olarak kendi mixlerinizi hazırlayabilirsiniz.

Tüm bu saydıklarımızın dışında kendi yapmış olduğunuz mixleri kaydederek, Facebook üzerinde arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Mükemmel bir DJ uygulaması olan edjing'i tüm kullanıcılarımıza tavsiye ediyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CROSS DJ

    Sadece müzik listeleri oluşturmak size yetmiyor aynı zamanda bu listeleri efekt ve geçişlerle renklendirmek istiyorsanız amatör ve profesyonel DJ'lere hitap eden CROSS DJ'i deneyebilirsiniz.
  • Sonic Visualiser

    Ses ve müzik dosyalarınızın dalga boylarını detaylı olarak analiz edebilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • AirRack

    Profesyonel ses ve müzik düzenleme yazılımlarında kullanmak üzere ses efektleri üretebilmenizi sağlayan program.
  • Mus2

    Mus2 programı Türk makam müziği ve mikrotonal müzik eserlerinin notalara dökülebilmesi için tasarlanmış olan, sade, kolay ve anlaşılır bir müzik yazılımıdır.
  • Acoustica

    Acoustica, ses ve müzik dosyaları üzerinde profesyonel düzenlemeler ve farklılıklar gerçekleştirebileceğiniz güçlü bir programdır.
  • AV Audio Editor

    AV Audio Editor, ses ve müzik dosyaları üzerinde düzenlemeler yapmanıza olanak sağlayan başarılı bir ses düzenleme aracıdır.
  • DarkWave Studio

    DarkWave Studio, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlar için üretilmiş ücretsiz bir ses/müzik yaratma ve düzenleme programıdır.
  • eJay HipHop

    eJay Hip Hop 5 programı kendi hip hop müziğinizi yapmanızı sağlayan, kullanımı basit, ayrıca müzik düzenleme ve ses kaydetme programıdır.