Efsane: Ejderhalar Mirası

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14,734 TOPLAM İNDİRME
332.84 MB DOSYA BOYUTU

Ejderhalar Mirası, internet üzerinden oynanabilen bir çok oyunculu rol yapma oyunu.

Ücretsiz bir devasa çok oyunculu çevrimiçi oyun olan Efsane: Ejderhalar Mirası'nı, browser (internet gezgini) üzerinde oynayabildiğiniz gibi aynı zamanda game-client programını indirerek masaüstünüzde de oynayabilirsiniz. Herkes kolayca üye olabilir, savaşmak için tarafını seçer ve muazzam dövüşlerde egemenlik sağlamak amacıyla savaşmaya başlayabilir.

Oyunda insan ve magmar olmak üzere iki ırk bulunuyor. Gelişmiş meslek, hanlık ve takım sistemi ile bu iki ırk arasındaki mücadele oyunun temelini oluşturuyor. Bunların yanı sıra yüzlerce görev, binlerce yaratık, sayısız nesneyle eşsiz bir oyun deneyimi sunuyor. Efsane: Ejderhalar Mirası, Feo Dünyası olarak adlandırılan fantastik bir dünyada geçiyor. Bu dünya magmarlara ait Hayir Kıtası ile insanlara ait Ogriy kıtası olarak ikiye bölünmüş durumda. Bu kıtalarda bulunan yüzlerce NPC, oyunculara son derece zorlu yüzlerce görev verip, onların hem oyunda kendilerini daha da geliştirmelerini hem de düşmana karşı daha da güçlenmelerini sağlıyor.

Dövüşlerde başarılı olmak için sadece şanslı olmanız yeterli olmayacaktır. Aynı zamanda doğru kararlar vermeli ve zamanında hareket etmelisiniz. Dövüşler hakkındaki diğer bilgilere oyun içerisinde yardım bölümünde bulunan Acemi Kitabı'ndan ulaşabilirsiniz. Geliştirmekte olduğunuz karaktere giydiğiniz elbiseler ve silahlar sadece görüntü değildir. Savaş sırasında ek özellikler almanıza katkı sağlarlar. Karşınızdaki rakibin üzerindeki eşyalara bakarak dövüşün sonucu tahmin etmeniz mümkün olabilir.

Dikkat! Efsane: Ejderhalar Mirası'nı oynamak için kayıt olmanız gerekmektedir.

Behlül Göktepe

Efsane: Ejderhalar Mirası

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
15,232 TOPLAM İNDİRME

Efsane: Ejderhalar Mirası, internet tarayıcınız üzerinden online ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz 3 boyutlu bir savaş oyunudur.

Sadece Türkiye’de değil Avrupa’da birçok ülkede beğeni ile oynanan online savaş, aksiyon ve macera oyunu olan Efsane: Ejderhalar Mirası sizleri çok uzak diyarlara sayısız savaş ve zorlu görevlerin bulunduğu topraklara götürüyor. Ülkemizde tamamen Türkçe yayın yapan MMORPG türünde ki Efsane: Ejderhalar Mirası aynı zamanda tamamen ücretsiz oynanabilen arkasında Rus online oyun yapımcısı Mail.ru bulunan bir Mail.ru yapımı.

Web tabanlı ve flash tabanlı bir oyun olan Efsane: Ejderhalar Mirası’nı hiçbir indirme veya yüklemi işlemi gerçekleştirmeden internet tarayıcınız üzerinden online olarak oynayabileceksiniz. Hemen Efsane: Ejderhalar Mirası’na ücretsiz bir şekilde kayıt olup oynamaya başlayabilirsiniz.

Çok kolay bir şekilde üye olabileceğiniz Efsane: Ejderhalar Mirası’nın dünyasına katıldığınız andan itibaren bitmek bilmeyen şiddet dolu savaşın sizde bir parçası olacaksınız. Oyuna başlarken sizden ilk olarak bir taraf seçmeniz istenecektir, seçtiğiniz taraf için savaşarak egemenliğinizi sürdürebilir ve mükemmel dövüşlere katılabilirsiniz.

Oyunda seçebileceğiniz iki taraf bulunuyor, Magmarlar ve İnsanlar, istediğiniz tarafı seçebilir ve savaşa başlayabilirsiniz.

  • İnsanlar: Ogriy kıtasında yaşayan İnsanlar üstün zekaları ile diğerlerinden çok farklı bir ırk. Feo dünyasının asıl sakinleri olan insanlar savaştan uzak kalıp çalışmayı tercih etmiş olanlar. Bilimsel konularda çok ilerleyen insanlar hep savaştan uzak kalmıştır ve savaşmanın bir yol olmadığını iddia etmiştir ancak yine de mecbur kılınarak kendilerini savaş meydanlarında bulmuşlardır. İnsanlar savaştan kaçtıkları için güçsüz değiller, aksine savaşta ne kadar iyi olduklarını göstermişlerdir.
  • Magmarlar: Hayir kıtasında yaşayan Magmarlar’ı tarif edecek olursak; Onlar iri yapılı ve korkunç görünümlü yaratıklar. Yanardağın dibinde yaşayan Magmarlar’ın damarlarından kan yerine sıcak lav aktığı söyleniyor, Magmarlar fiziksel açıdan İnsanlar’dan daha güçlü ve daha büyüktür. Savaş yeteneklerinin yanı sıra ruh ve bedenen güçlü olan Magmarlar çok cesur yaratıklardır. Andelvan adlı önderleri bulunan Magmarlar adeta savaşmak için yaratılmıştır.

Oyunda ki karakterinizi dilediğiniz şekilde kuşatabilir onu şekillendirebilir ve hatta yeteneklerine müdahale edip güçlü bir savaşçı haline getirebilirsiniz. Oyunda ilerleyen bölümlerde zırh değişiklerini kullanarak karakterinizin ırkını dahi değiştirmeniz mümkün.

Muazzam dövüş tekniklerini barındıran oyunda teke tek mücadelelerden çok keyif alacaksınız, başarılı animasyonları ve seçebileceğiniz birçok dövüş ve vuruş özellikleri ile yenilmez bir savaşçı olmak sizin elinizde.

Hemen kolay bir üyelik adımından sonra savaşa başlayabilir ve Efsane: Ejderhalar Mirasını Türkçe ve Ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu

    UNCHARTED Hırsızlar Mirası Koleksiyonu ile PlayStation markasının en hit oyunu artık Steam’de. 
  • ReCore

    ReCore, efsane oyun yapımcısı Keiji Inafune tarafından yapılan, yeni nesil bir aksiyon-macera oyunudur.
  • God of War PC

    God of War PC'de! Aksiyon, macera, rpg türünde efsane PlayStation oyunu God of War PC oyuncularına merhaba diyor.
  • Fallout 4

    Fallout 4, efsane RPG serisinin son tek kişilik oyunudur. Hemen Fallout 4 indirin ve yok olmuş dünyanın havasını içinize çekin.
  • Mass Effect 3

    Mass Effect 3 ile hikaye bir son buluyor. Hemen Mass Effect 3 indirin ve bu efsane serinin sonu nasıl olacak siz belirleyin.
  • FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE

    FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE ile efsane diriliyor. En iyi RPG’lerden biri olan Final Fantasy 7’nin remake versiyonunu bir an önce deneyimleyin.
  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.