eJay HipHop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10,881 TOPLAM İNDİRME
1.7 GB DOSYA BOYUTU

eJay Hip Hop 5 programı kendi hip hop müziğinizi yapmanızı sağlayan, kullanımı basit, ayrıca müzik düzenleme ve ses kaydetme programıdır.

eJay Hip Hop 5, kullanıcı dostu arayüzü sayesinde oldukça kolay bir kullanım sunan bir müzik yapma, düzenleme ve ses kaydetme programıdır. Kolay kullanımı sayesinde programı ilk defa kullanacak insanlar için bile öğrenmesi oldukça kolaydır. İçerdiği örnek seslerle kendi hip-hop alt yapılarınızı üretebilir, üzerine de sesinizi kaydedip kendi müziğinizi yaratabilirsiniz. İsterseniz Scratch Creator ile şarkıların üzerinde scratch atarak ilginç bir sound yakalayabilirsiniz.

Programın Özellikleri:

 - 10,000 lisanslı ücretsiz sample(örnek ses)

 - 48'lik mixer

 - Scratch Creator özelliği ile Scratch atabilme

 - Audio CD yazma

Doğuşcan Yağınlı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • eJay House

    eJay House 6 programı kendi house müziğinizi yapmanızı sağlayan, kullanımı basit, ayrıca müzik düzenleme ve ses kaydetme programıdır.
  • Dance eJay

    Sizin yeteneğinizi konuşturabileceğiniz bir müzik programı. Hazır mixleri katın, inanılmaz güzel parçalar oluşturun.
  • eJay DJ Mixstation

    Profesyonel DJ'lerin kullandığı bir uygulama olan DJ Mixstation ile birbirinden farklı mix'ler yapabilecek ve DJ yeteneklerinizi geliştirebileceksiniz.
  • Sonic Visualiser

    Ses ve müzik dosyalarınızın dalga boylarını detaylı olarak analiz edebilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • Hybrid

    Hybrid, tüm ses araçlarının yapabildiği işlemleri tek başına yapabilen bir programdır.
  • CuteDJ

    CuteDJ programını kullanarak kolayca DJ'lik yapabilir, kendi mixlerinizi oluşturabilirsiniz.
  • Adobe Audition

    Adobe Audition, ses efektleri oluşturup miksleyip tasarlayabileceğiniz sektördeki en iyi dijital ses düzenleme programıdır.
  • Free Audio Editor

    Free Audio Editor, ses dosyaları üzerinde düzenleme yapabileceğiniz ve yeni ses dosyaları oluşturabileceğiniz ücretsiz bir ses düzenleme programıdır.