eJay House

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,437 TOPLAM İNDİRME
1.4 GB DOSYA BOYUTU

eJay House 6 programı kendi house müziğinizi yapmanızı sağlayan, kullanımı basit, ayrıca müzik düzenleme ve ses kaydetme programıdır.

eJay House ile kendinizi gerçek bir DJ gibi hissedeceksiniz. Yeni geliştirilen versiyonuyla program size dans müziği üretmeniz için ihtiyacınız olan bütün araçları sağlıyor. Kolay kullanımı sayesinde programı ilk defa kullanacak olanların bile kolayca öğrenebilmesini sağlıyor. eJay House 6 ile çalışmalarınızı gerçek stüdyo kalitesinde üretin.

Programın içinde bulunan 3D Video Studio ile kendi video kliplerinizi de oluşturabilirsiniz. İçinde yaklaşık 2000 adet kısa video'nun bulunduğu kütüphaneyi kendi klipleriniz için kullanabilirsiniz.

Programın Özellikleri:

 - 10,000 ücretsiz sample(ses örneği)

 - 48'lik mixer

 - 3D Video Studio

 - Audio CD yazma

Doğuşcan Yağınlı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • eJay HipHop

    eJay Hip Hop 5 programı kendi hip hop müziğinizi yapmanızı sağlayan, kullanımı basit, ayrıca müzik düzenleme ve ses kaydetme programıdır.
  • Dance eJay

    Sizin yeteneğinizi konuşturabileceğiniz bir müzik programı. Hazır mixleri katın, inanılmaz güzel parçalar oluşturun.
  • eJay DJ Mixstation

    Profesyonel DJ'lerin kullandığı bir uygulama olan DJ Mixstation ile birbirinden farklı mix'ler yapabilecek ve DJ yeteneklerinizi geliştirebileceksiniz.
  • Sonic Visualiser

    Ses ve müzik dosyalarınızın dalga boylarını detaylı olarak analiz edebilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • Hybrid

    Hybrid, tüm ses araçlarının yapabildiği işlemleri tek başına yapabilen bir programdır.
  • CuteDJ

    CuteDJ programını kullanarak kolayca DJ'lik yapabilir, kendi mixlerinizi oluşturabilirsiniz.
  • Adobe Audition

    Adobe Audition, ses efektleri oluşturup miksleyip tasarlayabileceğiniz sektördeki en iyi dijital ses düzenleme programıdır.
  • Free Audio Editor

    Free Audio Editor, ses dosyaları üzerinde düzenleme yapabileceğiniz ve yeni ses dosyaları oluşturabileceğiniz ücretsiz bir ses düzenleme programıdır.