Ekranda

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,214 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Ekranda uygulaması ile televizyonda gördüğünüz giysileri satın alabilirsiniz

Ekranda uygulaması oldukça ilginç bir konuda kullanıcılara yardımcı olan bir mobil alışveriş uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir kıyafet bulma uygulaması olan Ekranda sayesinde tevizyonda gördüğünüz televizyon yıldızlarının dizilerde veya televizyon programlarında giydikleri kıyafetlerin ne olduklarını kolayca öğrenebilirsiniz. Uygulama içerisinde yüzlerce farklı markaya yer verilirken kullanıcılara bulunan kıyafetleri kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde satın alma imkanı sunuluyor.

Ekranda uygulaması içerisinde televizyon dizileri bölümler şeklinde kullanıcılara sunuluyor. Bu bölümlerde yıldızların giydiği kıyafetler de resimlerle gösteriliyor. Kullanıcılar bu resimleri beğenerek sonradan kolayca takip eebiliyorlar. Resimlerin üzerine dokunduğunuzda sahnedeki kıyafetle ilgili detayları, giysinin adı, hangi marka olduğu, fiyatı ekranda görünüyor. Kullanıcılar bu kıyafeti favorilerine ekleyerek sonradan satın almak için köşeye ayırabiliyorlar. Bunun yanında direkt sepete ekleyerek bu kıyafet satın alınabiliyor. Beğendiğiniz kıyafetleri Ekranda uygulaması aracılığıyla Facebook, Twitter, WhatsApp ve e-posta üzerinden paylaşabilmeniz de mümkün.

Ekranda'nın menü bölümünde başlıklar halinde diziler listeleniyor. Kullanıcılar bu listeden bulmak istedikleri kıyafetlerin yer aldığı dizileri seçebiliyorlar. Sonrasında ise bölümler listeleniyor ve bu bölümler arasından sahneleri belirleyerek kıyafet seçimi yapabiliyosunuz.

Can Erdil Şentürk

Ekranda

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Ekranda, Kanal D'de oynayan dizilerde yer alan oyuncuların kıyafetlerinin markasını öğrenebileceğiniz bir uygulama.

Ekranda uygulaması, Kanal D’de yayınlanan dizilerde oynayan oyuncuların kıyafetlerinin markasını öğrenebildiğimiz eşsiz bir uygulama ve iPhone ve iPad’imize ücretsiz olarak indirip doğrudan kullanabiliyoruz.

Dizinizi izlerken sevdiğiniz oyuncunun kıyafetinin hangi marka olduğunu merak ediyor ve satın alabileceğiniz bir uygulama arıyorsanız Ekranda uygulamasını tavsiye ederim. Şu anda Kanal D’nin dizileri Güneşin Kızları, Poyraz ve Karayel, Güllerin Savaşı, Arka Sokaklar, Kurtlar Vadisi Pusu, Bir Deniz Hikayes, ve Magazin D’de çıkan kişilerin kıyafetlerinin hangi markaya ait olduğunu yayın bitişini beklemeden görebildiğiniz gibi dilediğiniz vakit listeden seçip te ulaşabiliyorsunuz. Satın alma ekranı da diğer alışveriş uygulamaları gibi oldukça sade tasarlanmış ve kolaylıkla beğendiğiniz ürünü sepetinize ekleyebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Balonları Patlatma

    Balonları Patlatma, adından da anlaşılabileceği üzere ekranda beliren balonları patlatmaya dayalı bir oyun.
  • Monster Dash

    Monster Dash ekranda yatay olarak ilerlediğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Rock Çılgını

    Guitar Hero oyunundaki gibi, ekranda gelen renklere doğru zamanda basıp ritmi tutturmalısınız.
  • 4R1K

    4R1K oyununda ekranda verilen 4 resimdeki ortak bağlantıyı bularak kelimeyi tahmin etmeniz gerekiyor.
  • Super Muzzle Flash

    Super Muzzle Flash, ekranda dolaşan yaratıkları yok etmeye çalıştığımız bir aksiyon oyunu.
  • tap tap tap

    tap tap tap isimli bu oyunda, hızlı refleksler sergileyerek ekranda anlık beliren komutları yerine getirmeye çalışıyoruz.
  • TapTapRun

    TapTapRun, eşit kareler ile dolu olan ekranda sürekli olarak doğru olan kareye yani doğru kareye ayak basmanız gereken bir Android beceri oyunudur.
  • Slice HD

    Üst düzey beceri gerektiren bu bulmaca oyununda amacınız keskin bıçaklardan sakınarak ekranda yer alan düğmelere basmak.