Electronic Piano

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
139,687 TOPLAM İNDİRME
0.53 MB DOSYA BOYUTU

Electronic Piano piyano çalmanıza imkan veren bir yazılımdır

Electronic Piano yazılımı müzik dünyasında çokca kullanılan bir müzik aletini bilgisayarınıza getiriyor üstelik ücretsiz olarak. Yazılım sayesinde canınız sıkıldığında veya bişeyler bestelemek istediğinizde harika zaman geçireceksiniz.

Electronic Piano özellikleriylede şaşırtıyor. Tam 128 çeşit ses midi yapabileceksiniz. 47 bateri sesi , 12 değişik ses ayarı yapabilme , ses ve oktav ayarlarını şarkıya göre düzenleyebilme programın başlıca özellikleri arasında...

Gerçek hayatınızda hiç kullanmamış bile olsanız  kolay öğrenilebilir arayüzü sayesinde zamanla profesyonel olacak kadar  öğrenebilirsiniz. Yeni kullanıcılar için ayarlanmış çalma ve kaydetme özellikleriyle zorluk çekmeyeceksiniz.

Program belirttiğimiz gibi ücretsizdir. Vista işletim sistemiyle uyumlu bir programdır. Sisteminizde çok küçük bir yer kaplayacağından herhangi bir yavaşlamaya yol açmaz. 3 dil desteği mevcuttur : İngilizce ,ispanyolca ,portekizce. Bunlarıda üretici sitesinden bulabilirsiniz.

Fatih Tokgöz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Everyone Piano

    Everyone Piyano bilgisayarınız üzerinde klavyenizi kullanarak piano çalabileceğiniz başarılı bir uygulamadır.
  • Free Virtual Piano

    Free Virtual Piano, kullanıcılara bilgisayarları üzerinde piyano çalma şansı sunan başarılı bir sanal piyano yazılımıdır.
  • Origin

    Origin, Electronic Arts firmasının kendisine ait olan dijital oyun satış ve indirme platformudur.
  • FIFA 11

    En popüler futbol oyunlarından olan FIFA 11, yapılan geliştirmelerle Electronic Arts'ın en sevilen oyunlarından biri olmayı sürdüreceğe benziyor.
  • FIFA 18

    FIFA 18, Electronic Arts Sports tarafından geliştirilen ve dünyanın en çok oynanılan oyunları arasında yer alan bir futbol oyunudur.
  • Need for Speed Payback

    Need for Speed Payback, Ghost Games tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan bir yarış oyunudur.
  • Kara Tahta

    Eğlence amaçlı, paint programına rakip resim ve çizim aracı.::Kara Tahta.::...
  • 12-Ants

    12-Ants, masaüstünüz üzerinde karıncaların gezmesini sağlayan bir masaüstü eğlence programıdır.