Elektrik Faturası Hesaplayıcı

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,688 TOPLAM İNDİRME
0.18 MB DOSYA BOYUTU

Elektrik Faturası Hesaplayıcı, pratik özellikleriyle dikkat çeken ve elektrik faturasını hesaplamak için kullanılabilecek bir program.

Microsoft Visual Studio kullanılarak C# programlama diliyle geliştirilen Elektrik Faturası Hesaplayıcı, kullanıcılara elektrik sayaçlarından elde ettikleri verileri kullanarak gelecek faturalarını hesaplama şansı sunuyor.

Uygulama son derece basit kullanım özelliklerine sahip. Elektrik sayaçlarında bulunan bir takım verileri girmemiz ve ardından hesapla butouna basmamız yeterli oluyor. Girilmesi gereken veriler arasında son endeks, ilk endeks, enerji fonu, birim fiyat, dağıtım bedeli, TRT payı ve bunlara ek olarak birkaç birim daha bulunuyor. Bunların bir kısmını eski faturalardan bir kısmını da sayaçtan elde edebiliyoruz.

Genel olarak başarılı bir şekilde çalışan ve kullanım esnasında herhangi bir tutarsızlık yaşatmayan Elektrik Faturası hesaplayıcı, gelecek elektrik faturasını hesaplamak ve elektriği daha tasarruflu kullanmak isteyen kullanıcılar tarafından mutlaka denenmeli.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Calc CHMOD

    CHMOD izin kodlarını bulmak için kullanabileceğiniz bu küçük ve kurulum gerektirmeyen hesaplayıcı ile artık dosyalarınızın izin kodlarını rahatça bulabileceksiniz.
  • Veri Tamir Programı

    Elektrik kesintilerinin sıkça olması nedeni ile verilerinizin sıralama sistemi bozulmuş olduysa...
  • Kur Hesaplayıcı

    Microsoft Windows Excel'de hazırlanmış muhasebe uygulamalarında kullanılabilecek kur hesaplayıcısıdır.
  • Edison (Vista)

    Edison ile Vista işletim sistemine sahip bilgisayarınızda enerji tasarrufu sağlayabilir ve küresel ısınmaya karşı bilgisayarınızda elektrik tasarrufu sağlayabilirsiniz.
  • Local Cooling

    Küresel ısınma ve elektrik faturalarınıza karşı bireysel çözümler arıyorsanız işe elektrik tüketimi yüksek olan bilgisayarınızdan başlayabilisiniz. Local Cooling programı ile bilgisayarınızın güç yönetimini denetleyebilir ve bu sa
  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.